Arkiv: juli 2005

31.07.2005

Aprikoser, tyttebær og appelsinsaft gjør denne nydelige, mørke konfektkaken ekstra spennede! Konfektkaken er mektig og litt fuktig og har sterk sjokoladesmak. Absolutt kjempenydelig!

Kategorier: Sjokoladekaker
31.07.2005

Dette er en kjempelekker ostekake med sterk og deilig smak av After Eight mintsjokolade! Kaken passer ypperlig som dessert sammen med en kopp god kaffe.

Kategorier: Ostekaker
31.07.2005

"Ritzkake" er knallgod og litt enklere variant av den populære "Snickerskaken" (se oppskrift her på detsoteliv.no). Server gjerne pisket krem ved siden av!

Kategorier: Sjokoladekaker
30.07.2005

Farmoren til min mann er ekspert på å lage "Potetkaker", og de blir så myke og så lette i konsistensen at det er en nytelse å spise dem!! Da jeg skulle prøve meg for første gang, syntes jeg det var litt vanskelig å få dem myke nok, noe som nok skyldes at jeg brukte for mye mel til utbakingen. Men øvelse gjør mester, og etter hvert har det gått lettere og lettere for hver gang! Jeg pleier å lage en liten porsjon av gangen, som gir 6-7 stk, men jeg legger også ved oppskriften på en større porsjon, som gir ca 20 stk. Se også oppskrift på "Potetmoslomper".

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
30.07.2005

Her har du en saftig og veldig original kake, som er en blanding av gjærdeig og formkake. Kaken er lett å lage, kjempemyk i konsistensen og har deilig, mild smak av sitron!

Kategorier: Formkaker
30.07.2005

Cocktailbær fås nå kjøpt i både rød, gul og grønn farge. Et lite kakefat med disse kjempegode "Cocktailkakene" ser både lekkert og fristende ut! Oppskriften gir 60 stk.

Kategorier: Småkaker
30.07.2005

"Corn Flakes Strawberry Muffins" er store, deilige og saftige muffins som er basert på oppskriften på "Corn Flakes Muffins", men som i tillegg er fylt med jordbærsyltetøy. Oppskriften gir 12 nydelige muffins!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
30.07.2005

"Corn Flakes Banana Muffins" er amerikanske muffins som er laget med most banan, brunt sukker, krydder og corn flakes. Muffinsene er lettlagede og saftige! Oppskriften gir 15 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
30.07.2005


Her har du en tradisjonell, amerikansk oppskrift på banankake som opprinnelig heter "Classic Country Banana Bread", og som er en av de aller beste jeg noensinne har smakt!

Banankaken er helt spesiell og inneholder modne bananer, lyse rosiner, hakkede valnøtter og mørk rom!

Kakeoppskriften er hentet fra oppskriftsboken "How to be a domestic goddess" fra den kjente, engelske TV-kokken Nigella Lawson, som igjen har hentet oppskriften fra en amerikansk kokebok som heter "Old-Fashioned Baking Book: Recipes from an American Childhood".

Kategorier: Formkaker
30.07.2005

"Jordbærboller" er saftige og DEILIGE boller fylt med jordbærsyltetøy. Se også "Bringebærboller". Oppskriften gir 24 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.

Sider