Arkiv: juli 2005

01.08.2005

Sveits er kjent for sine mange nydelige gulrotkaker, som typisk inneholder malte nøtter og lite hvetemel. Denne kaken inneholder dessuten heller ikke noe smør eller olje, og er således faktisk nokså sunn! Det merkes ikke når du smaker på kaken, for den er utrolig saftig og myk og veldig, veldig god!

Kategorier: Andre festkaker
01.08.2005


"I språket er det bare én bokstav som som skiller mellom lykke og ulykke.

I livet enda mindre."
 

(Hans Børli)
 

"Mislykket sjokoladekake" er en deilig og litt fuktig sjokolade som er svært populær! Kaken blir slett ikke mislykket, men har fått sitt navn fordi den ofte faller litt sammen i midten fordi den ikke skal være helt gjennomstekt. Se også oppskrift på en sommerlig variant: "Mislykket sjokoladekake med moreller", og "Klissete sjokoladekake", som er samme slags sjokoladekake, men uten glasur.

Kategorier: Sjokoladekaker
01.08.2005

En lekker kake med spesiell og nydelig smak!

Kategorier: Nøttekaker
31.07.2005

"Ritzkake" er knallgod og litt enklere variant av den populære "Snickerskaken" (se oppskrift her på detsoteliv.no). Server gjerne pisket krem ved siden av!

Kategorier: Sjokoladekaker
31.07.2005

Dette er en kjempelekker ostekake med sterk og deilig smak av After Eight mintsjokolade! Kaken passer ypperlig som dessert sammen med en kopp god kaffe.

Kategorier: Ostekaker
31.07.2005

Aprikoser, tyttebær og appelsinsaft gjør denne nydelige, mørke konfektkaken ekstra spennede! Konfektkaken er mektig og litt fuktig og har sterk sjokoladesmak. Absolutt kjempenydelig!

Kategorier: Sjokoladekaker
30.07.2005

"Fruktnøttkake i langpanne" er en myk og saftig sjokoladekake som er dekket med nydelig glasur laget med Fruktnøttsjokolade! Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
30.07.2005

"Epleboller" er enkle å lage og veldig populære! Bollene består av hvetedeig som er smaksatt med kanel og fylt med søtet eplemos med biter. På toppen er bollene glasert med melisglasur og pyntet med mandelflarn. Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
30.07.2005

"Jordbærboller" er saftige og DEILIGE boller fylt med jordbærsyltetøy. Se også "Bringebærboller". Oppskriften gir 24 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
30.07.2005

Her har du en gammel, amerikansk oppskrift på banankake, som er en av de aller beste jeg noensinne har smakt!! Banankaken er helt spesiell og inneholder modne bananer, lyse rosiner, hakkede valnøtter og mørk rom! Kakeoppskriften er hentet fra oppskriftsboken "How to be a domestic goddess" fra den kjente, engelske TV-kokken Nigella Lawson, som igjen har hentet oppskriften fra en amerikansk kokebok som heter "Old-Fashioned Baking Book: Recipes from an American Childhood".

Kategorier: Formkaker

Sider

Tweet