Arkiv: oktober 2005

27.10.2005

"Milky Way kake" er en myk og saftig formkake, med mild smak av sjokolade og nougat. Kaken inneholder smeltet Milky Way-sjokolade og hakkede pecannøtter. Til pynt glaseres kaken med smeltet sjokolade og hasselnøttnougat. Mmmm......

Kategorier: Sjokoladekaker
24.10.2005

"Herman Vennskapskake" er en superpopulær kake, som finnes i mange varianter over hele verden. Kaken kjennetegnes av at kakedeigen inneholder surdeig, som skal "dyrkes" frem i 10 dager. Deretter beholdes en del av surdeigen selv for å bake kaken, mens resten av surdeigen fordeles ut til venner sammen med en kopi av kakeoppskriften. Dermed får man en slags "kjedekake" ("Herman" betyr "Vandreren"). Kaken finnes som sagt i flere varianter, og mange vil du etter hvert kunne finne på detsoteliv.no. Denne versjonen er selve originaloppskriften, også kalt "Herman Coffee Cake" eller "Amish Friendship Cake". Kaken har NYDELIG konsistens og smak av nøtter, rosiner og krydder. Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
24.10.2005

Her har du en skikkelig DIGG sjokoladekake i langpanne. Kaken er utrolig myk og saftig og glasuren består rett og slett av Nugatti! 

Garantert barnas favoritt! 

Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
24.10.2005

"Bløtkake med ananas" smaker friskt og deilig, og er lettvint å lage. Marsipan i fyllet og til pynt smaker NYDELIG til ananasfyllet.

Kategorier: Bløtkaker
21.10.2005

Her har du en amerikansk oppskrift på EKTE og KNALLGODE "Chocolate Chip Cookies"!!! Oppskriften gir 36 store cookies.

Kategorier: Småkaker
21.10.2005


Her har du en nydelig og fruktig formkake med nektariner!

Kaken er basert på samme oppskrift som "Opp-ned plommekake" og "Opp-ned eplekake".

Nydelig sammen med pisket krem og vaniljeis!

Kategorier: Formkaker
21.10.2005

Dette er en gammel oppskrift på en svært saftig og god formkake med kokos og sitron. Kaken glaseres med melisglasur og pyntes med kokos.

Kategorier: Nøttekaker
16.10.2005

Her har du en skikkelig flott iskake, som består av en marengsbunn, som er fylt med vanilje- og jordbæris, pisket krem og friske, søte jordbær, og som pyntes med jordbærsaus og mandelflak! 

Kategorier: Iskaker
14.10.2005

EN HIMMELSK DEILIG MARSIPANKAKE!!!!! Kaken er fylt med pisket krem, revet sjokolade, vaniljekrem og hermetiske mandariner!

Kategorier: Bløtkaker
14.10.2005

Kjempegod og lettvint Plommekake, som er rask å lage!

Kategorier: Formkaker

Sider