Arkiv: mars 2006

01.04.2006

"Vaniljekaker" er kjempegode mørdeigskaker med nydelig smak av vanilje. Småkakene er min mors favoritt, og hun elsker å ta en til frokost sammen med en kopp te. Kanskje noe for deg også?

Kategorier: Småkaker
01.04.2006

"Nydelig sjokoladekake" lever virkelig opp til navnet sitt! Kaken er utrolig lettvint å lage og har usedvanlig deilig konsistens og smak! Kakestykkene kan stæsjes opp med litt sjokoladepynt, slik som på bildet, eller du kan gjøre det enkelt og bare sikte over litt melis. Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
01.04.2006

Oppskriften på denne fantastisk gode banankaken er hentet fra et "Glad i mat" blad fra 2002. Kaken er stor og mektig, og har nydelig smak av banan og litt sitron. En skikkelig nam-nam kake!!

Kategorier: Formkaker
30.03.2006


Oppskriften på "Kefirkake" er hentet fra et gammelt oppskriftshefte fra Tine.

Kaken inneholder mye smør, sukker og kefir og blir derfor veldig mektig og myk. Kaken er rask å lage og kan lages som rund kake eller stekes i brød- eller formkakeform. Kakedeigen er tilsatt noen dråper romessens, som gir nydelig smak. Dersom du ønsker, kan du i tillegg glasere kaken med melisglasur med romsmak, slik som på bildet.

En utrolig deilig hverdagskake!!

Kategorier: Formkaker
29.03.2006

Mmmmmm.... FANTASTISK NYDELIGE er disse tykke, myke vaflene med smak av revet eple og kanel!!!! Og duften som skapes under stekingen vil få hele nabolaget ditt til å ringe på døren...:-) Oppskriften gir ca 10 plater.

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
28.03.2006

Her har du en virkelig nydelig konfektkake! Kaken består av en seig og utrolig god mandelbunn som dekkes med et tykt lag fyldig sjokoladekrem på toppen. Kaken er lett å bake og smaker HERLIG!

Kategorier: Nøttekaker
27.03.2006


"Bocca Nero" (navnet er italiensk og betyr "black mounth" ("svart munn")) er en veldig, veldig spesiell og helt fantastisk god sjokoladekake!!!

Kaken er svart som natten og lages med sterk kaffe og skikkelig mørk sjokolade av god kvalitet. Kaken inneholder ikke noe mel, og får derfor en helt vidunderlig mektig og nesten litt kremete konsistens.

En DRØM av en konfektkake for godt voksne livsnytere!

Kategorier: Sjokoladekaker
27.03.2006

"Jamaicatrøfler" er lekker konfekt laget med hvit sjokolade og kokos. Trøflene er smaksatt med vanilje og rom. Inni hver trøffel skjuler det seg en skåldet mandel. Oppskriften gir 30 stk.

Kategorier: Småkaker
26.03.2006

Supergode cookies med melkesjokolade slår an hos de fleste kakemonser.

Oppskriften gir 36 stk. 

Kategorier: Småkaker
26.03.2006

Vafler har lange tradisjoner i det norske kjøkken! Oppskriften på disse nydelige vaflene stammer fra legendariske Hanna Winsnes, som for mer enn hundre år siden ga ut sin "Husholdingsbog for tarvelige Familier i By og Bygd". Vaflene blir sprøe og svært, svært gode!

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.

Sider