Arkiv: november 2006

30.11.2006

Her har du en kake, som er som en stor og ekstra saftig kokosmakron! Dekket med pisket krem blir dette en superdeilig sak!

Kategorier: Nøttekaker
28.11.2006

Oppskriften på denne nydelige kaken har jeg funnet på en engelsk nettside. Kaken består av marengs som blandes med grovt hakkede mandler, dadler og mørk sjokolade. Etter å ha testet ut kaken, kan jeg definitivt slutte meg til kakeomtalen på den engelske nettsiden: "Dead simple but gorgeous!". PS: Kaken er ekstra god servert sammen med pisket krem.

Kategorier: Sjokoladekaker
26.11.2006


En klassiker med ny vri!

Marengs, krem og masse hermetiske mandariner... - det kan ikke slå feil!

Kategorier: Andre festkaker
22.11.2006

Dette er en nydelig, myk og saftig langpannekake, som ikke kan mislykkes! Kaken er rask å lage, enkel å lage og har kjempedeilig smak av krydder. Oppskriften passer til en stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
20.11.2006

En stor boks med hermetisk fruktcocktail er det som gjør denne formkaken så velsmakende og saftig.

Kategorier: Formkaker
19.11.2006

Nam, nam, nam, nam, NAM!

Kategorier: Småkaker
19.11.2006

Dette er en sånn 'i hui og hast'-kake, som det kan være greit å ty til når man har dårlig tid og likevel vil servere en kake. Kaken består rett og slett av et sukkerbrød (gjerne ferdigkjøpt) som fylles med ferdigkjøpt sitronkrem (Lemon Curd). Kaken kan selvsagt også lages med hjemmelaget sukkerbrød og hjemmelaget Lemon Curd, og blir da enda noen hakk bedre i smak, men god er kaken uansett.

Kategorier: Andre festkaker
19.11.2006

Fromasj er ofte litt styr å lage selv, men trenger ikke å være det. I denne nydelige fromasjkaken lages fromasjen superenkelt ved hjelp av sitrongelé som blandes med pisket krem. Den kjempegode kakebunnen er laget med hakkede mandler, men andre nøtter kan også brukes. Gelélokket på toppen kan varieres i ulike farger.

Kategorier: Fromasjkaker
13.11.2006

Her har du en kjempenydelig kake som består av en myk mandelkake (uten hvetemel) som fylles og dekkes med lys sjokoladekrem. Sjokoladekremen lages lettvint med pisket krem som blandes med ferdigkjøpt sjokoladesaus på flaske. Sjokoladesaus blir også lekkert som pynt på denne kaken.

Kategorier: Nøttekaker
06.11.2006

Du kjenner vel til sjokoladen som heter 'Pops'? Hvis ikke må du skynde deg å smake! 'Pops' er puffet mais som er dekket med et tykt lag melkesjokolade. I "Pops sjokoladekake" er det hakket 'Pops' i sjokoladekremfyllet og hele 'Pops' som pynt på toppen av kaken. "Pops sjokoladekake" er luftig, lekker, lettlaget og KNALLGOD!

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider