Arkiv: desember 2012

22.12.2012

Dette er en lekker, enkel juledessert med julekrydrede multebær som serveres sammen med en slags rømmesaus laget av seterrømme og brunt sukker. Nydelig, nydelig smak. Kransekakestenger er perfekt tilbehør!

15.12.2012

Hva er vel bedre enn en eksklusiv, fransk avslutning på et måltid? Wink "Crème brûlée" betyr "brent krem" på fransk og er en av verdens mest berømte desserter. "Crème brûlée" består av nydelig, kremete vaniljepudding som dekkes med et brunt lokk av smeltet sukker.

Det er slett ikke vanskelig å lage denne desserten hjemme. Det praktiske med denne desserten er dessuten at den gjerne kan lages dagen i forveien. Lokket av smeltet, brent sukkeret som har gitt desserten sitt navn lager du rett før servering enten med en gassbrenner eller ved å bruke grillen i ovnen.

Oppskriften gir 6 deilige dessertporsjoner.

Kategorier: Puddinger
12.12.2012

I USA er det populært å fylle koppen med rykende varm sjokolade opp med marshmallows. Dermed kan man drikke varm sjokolade og spise bløte marshmallows om hverandre.

Faktisk ganske Digg Yum

Kategorier: Drikke
10.12.2012

Nydelige "Mini Brownies" lager du med den supre formen fra Lékué som er spesielt beregnet på å lage brownies i små porsjonsformer. Dette er oppskriften som du finner inni pakningen på formen og som passer perfekt til denne formen. Har du ikke denne browniesformen, kan du bruke en liten firkantet eller rund form i stedet. Kaken er superrask å lage og gir 24 små, deilige munnfuller.

08.12.2012

Enkel og kjempegod julekonfekt med hvit sjokolade! Oppskriften gir ca 30 stk.

 

 

 

03.12.2012

Ahh, dette er en av de beste kakene jeg har smakt på lenge!

Kremete cheesecake med nydelig, mild pepperkakesmak....mmmmm...  Dette er virkelig en perfekt kake å kose seg med nå i desember!

Kategorier: Ostekaker
03.12.2012

Utrolig nydelig konfektkaker lager du i en fei med ferdigkjøpt kransekakemasse!

02.12.2012

Italiensk klassiker!

"Affogato al caffé" er en varm, deilig og luksuriøs kaffedrikk. "Affogato" betyr "druknet" på italiensk, og her er det vaniljeis som druknes i rykende varm espresso. Kombinasjonen varm espresso og god vaniljeiskrem er utrolig enkel, men himmelsk god!

Kategorier: Drikke