Arkiv: mai 2015

31.05.2015


Drøm deg bort til en paradisøy med denne tropiske smoothien!

Piña colada er jo en kjent drink som smaker ananas, kokos og rom. En lekker, alkoholfri Piña colada-smoothie lager du med ananas, kokosmelk, ananasjuice og isbiter.  Smile

(Tilsett eventuelt en skvett rom hvis du ikke nødvendigvis må ha smoothien alkoholfri.. Wink   )

30.05.2015


Denne smoothien er litt syrlig fordi den inneholder grapefruktjuice. - Men bare litt syrlig altså, for smoothien inneholder også både appelsin, banan og jordbær som gir god og søt smak.

Herlig og frisk smakskombinasjon som gjør at du føler deg frisk og opplagt!  Smile

Kategorier: Drikke
29.05.2015


Hver gang jeg spiser fersk fersken slår det meg at jeg spiser fersken alt for sjeldent! Jeg glemmer hvor nydelig smaken av en søt og god fersken faktisk er. Her er den søte ferskensmaken kombinert med den enda søtere mangosmaken.

Verdens to aller nydeligste frukter kombinert i en smoothie!

Utrolig deilig!  Yum 

Kategorier: Drikke, Frukt og bær
28.05.2015


Her har du oppskrift på en virkelig nydelig smoothie laget med frosne bringebær, presset limejuice, eplejuice og vaniljeyoghurt.

Kategorier: Drikke, Frukt og bær
27.05.2015


Nydelig smoothie med smak av sommer!

  Smile 

Kategorier: Drikke, Frukt og bær
25.05.2015


Hei!

Denne Sjokoladepavlovaen med røde og blå bær passer perfekt til 17. mai, men er også en super festkake til andre selskapeligheter i løpet av våren og sommeren!

Friske bær og krem smaker nydelig til sjokolademarengsen. Jeg har brukt både jordbær, bringebær, blåbær, bjørnebær og noen klaser rips.

Og så en lur, liten hemmelighet: Jeg tilsatte hakket Stratos i marengsbunnen...  Wink 

25.05.2015


En lang og deilig pinsehelg går ubønnhørlig mot slutten... Jeg håper du har kost deg og fått slappet av!

Her får du oppskriften på en sommerlig dessert med fyldig, hvit sjokoladekrem og bringebær, som godt kan serveres midt i uken.  Smile 

24.05.2015


Her har du en skikkelig deilig sommerkake!

En klassisk Pavlova dekkes her med en nydelig "jordbærcurd", som er et fornorsket navn på engelsk "Strawberry Curd". Dette er en nydelig krem med smak av sitron og jordbær, som passer perfekt til den deilige marengskaken!

På toppen har jeg dekket med pisket krem som er søtet med vaniljesukker og masse, friske jordbær.

24.05.2015


Du har sikkert hørt om Lemon curd, som er en deilig, engelsk sitronkrem som brukes både som pålegg, på vafler, scones og som kakefyll. Du finner oppskrift både på Lemon curd og forskjellige kaker og boller med Lemon curd her på Det søte liv.

Man kan lage tilsvarende krem med bær også. Her har jeg laget Jordbærcurd ("Strawberry Curd") hvor jeg har blandet moste jordbær i kremen i tillegg til litt sitron. Resultatet ble en nydelig og frisk jordbærkrem, som er deilig både som den er på vafler, boller osv, og som fyll i kaker.

Kategorier: Sauser og kremer
23.05.2015

Sponset innlegg.

Ser ikke denne kaken fristende ut.... ?  Wink

Jeg har fått dilla på Premiumsjokoladene til Freia for tiden! Serien finnes i mange spennende smaker og jeg har nå testet dem alle. Wow - de er gode alle sammen!

Selvsagt har jeg mine personlige favoritter, og det er for tiden Freia Premium Kokos og Freia Premium Sitron & Ingefær. Begge disse sjokoladene begynner jeg å forsyne meg av før jeg rekker å bake med dem, haha... Grin 

Freia Premium 70 % er en annen favoritt. Dette er den mest vanlige varianten av mørk sjokolade uten noen spesielle smakstilsetninger. Jeg liker spesielt godt de tynne, lekre sjokoladeplettene og små porsjonssjokoladene. Perfekte til små nytelsesøyeblikk innimellom alt som skjer i en ellers hektisk hverdag. Dessuten er jo mørk sjokolade så full av sunne antioksidanter at det nesten regnes som grønnsak - eller hva? Wink 

På grunn av det høye kakaoinnholdet egner Freia Premiumsjokoladene seg utmerket til å bake mørke, bløte konfektkaker med. Her har jeg laget en lekker variant med Freia Premium Pekan & Havsalt. Jeg pyntet kaken med karamelliserte pekannøtter og serverte hjemmelaget hvit sjokoladesaus ved siden av.

Skikkelig luksuskake - som faktisk er veldig rask å lage!

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider