Arkiv: august 2015

31.08.2015

Sponset innlegg.

Hei!

Mango er noe av det beste jeg vet, og jeg har brukt mango i flere ulike smoothier jeg har postet her på Det søte liv. Men mango er så godt at jeg også hadde lyst til å lage en smoothie med bare ren mangosmak, uten noen andre frukter.

Og her er den: Du trenger bare mango, mangojuice, isbiter - og en skikkelig god blender som kan knuse isbiter - for å lage verdens deiligste mangosmoothie!

Kategorier: Drikke, Frukt og bær
29.08.2015

Sponset innlegg.

Hei kjære lesere!

Håper dere nyter at det er helg og fint vær, som det vel er i store deler av Norge i dag. Selv befinner jeg meg i Basel i Sveits hele den kommende uken, og her er det i hvert fall helt fantastisk varmt og deilig denne helgen! Følg meg på Instagram hvor jeg heter kristine_lifeissweet hvis du vil se noen bilder herfra.


Hva er vel deiligere når det er varmt og pent vær enn en iskald Frappuccino!

Frappuccino - som er navnet på den berømte iskaffen fra Starbucks - går det absolutt an å lage hjemme også. Forutsetningen er at du har en god blender som kan knuse isbiter. For en ekte Frappuccino skal være skikkelig tykk, kald og slushaktig på grunn av all den knuste isen!  Yum

Hos Starbucks får man kjøpt Frappuccino med utrolig mange slags smaker. Jeg har her valgt min favoritt, som er Mocha Frappuccino. I ekte amerikansk stil toppes min Mocha Frappuccino med pisket krem og sjokoladesaus!

 EnJOY!  Icon e biggrin

Kategorier: Drikke
25.08.2015


Nei, nå har det vært så mye regn at jeg vil ha sjokoladekake! Med både hvit og mørk sjokolade!!  Wink

Her har du en myk og deilig langpannekake som består av hvit konfektkake og glasur laget av mørk sjokolade og fløte.

En kake som hjelper på det meste...  Smile

24.08.2015


Ja, nå går sommeren ubønnhørlig mot slutten...  Cry ... Men heldigvis ser det ut til å bli en virkelig morsom og travel høst ...  Smile

Jeg har laget mye hjemmelaget syltetøy i det siste, og jeg synes det er gøy å teste ut litt forskjellige smaker. Det fine med Alliansesyltetøy er at du kan bruke en miks av bær du måtte ha til overs. Jeg lagde dette syltetøyet med en blanding av jordbær, bringebær, rips og solbær.

Bingo!! Det ble et superdupergodt syltetøy!  Heart

Kategorier: Frukt og bær
23.08.2015


Hei søte lesere!

For en fantastisk varm og deilig søndag!  Shades smile

Her får du et tips på hvordan du lett kan lage søndagen enda deiligere med nystekte Lapper og hjemmelaget blåbærsyltetøy

Denne oppskriften på Lapper finner du forresten i dagens utgave av VG - hvor jeg siden juli har en fast spalte hver søndag der jeg gir leserne tips om deilig kake eller dessert til helgen.

Du finner oppskriften også publisert på VGs matside godt.no, se her.

23.08.2015


Det beste blåbærsyltetøyet lager du selv! 

Her har du oppskriften på en ikke så altfor stor porsjon. - Akkurat passe stor til at du velger å ha syltetøyet i kjøleskapet i stedet for å fryse det ned.  Smile

Vil du lage en større porsjon med tanke på å fryse ned blåbærsyltetøyet til kaldere dager, er det selvsagt bare å gange opp oppskriften.

Kategorier: Frukt og bær
20.08.2015


Vi har utrolig varme og deilige augustdager i Oslo for tiden!  Shades smile 

Da er det kanskje ikke så fristende å være inne og bake, men en mugge iskald og forfriskende Iste med sitron er både rask å lage og herlig å nyte i solen.

Kategorier: Drikke
17.08.2015


Gjærbakst med sommerstemning!

Disse bollene har vakker rosefasong og smaker som myke, deilige kanelboller.

 Heart

Kategorier: Gjærbakst o.l.
16.08.2015


Nydelig hjemmelaget syltetøy med jordbær og rips!  Heart 

Kategorier: Frukt og bær
14.08.2015


Hei kjære lesere!

Jammen kom ikke sommervarmen tilbake! Smile  - i hvert fall har det vært alldeles nydelig sommervær her i Oslo i dag!

Dette feires med en supernydelig iskrem - nemlig Pasjonsfruktsorbet!

En sorbet er så å si uten fett og kan lages i alle slags frukt- og bærsmaker. Personlig er jeg veldig svak for smaken av pasjonsfrukt, og denne tropiske pasjonsfruktsorbeten kan jeg virkelig anbefale!

Server isen som den er, eller med bringebær og hjemmelaget sjokoladesaus...  Wink

Kategorier: Frukt og bær, Iskrem

Sider