Kanelmarsipan

Kanelmarsipan
Ingredienser

200 g marsipan
1/2 ts kanel

Fremgangsmåte

Kna kanelen inn i marsipanen. Smak deg frem og ikke bruk for mye kanel. -Det er nokså lite som skal til for å få god kanelsmak på marsipanen!

Form ønskede figurer av marsipanen, for eksempel små pyramider, som du ser på bildet. Gi eventuelt marsipanen et bittelite ekstra kaneldryss til pynt.

Tips

Bruk marsipan av god kvalitet, gjerne Ekte marsipan (fra Odense) eller Råmarsipan (f.eks. fra Anthon Berg).

Oppbevar "Kanelmarsipanen" i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift