Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

Vafler er aldri feil! Og mange gode barndomsminner inkluderer vaffelkos! Alle hjem trenger et godt vaffeljern og bør bruke det ofte!!

Dette hadde vært flott og vunnet! Ønsker deg en riktig god påske! Takk for mange gode oppskrifter

Hadde vært helt supert å vinne et vaffeljern! Min mor har dette jernet og jeg må ærlig innrømme at jeg er veeeeldig misunnelig ;)

Et slikt vaffeljern hadde lyst opp studenttilværelsen nå som det går mot eksamensperiode ;)

Vi i vår lille familie, mine 2 jenter og meg elsker vaffler, her i huset er havregrynsvaffler favoritten :D
Vårt gamle godt brukte, byttes gjerne ut med dette Super-jernet :)
Vinner vi - Lover vi å virkelig "gi jernet "
God Vaffel-dag og snart god Påske :)
Hååååper ...... ;)

Ønsker meg veldig gjerne et vaffeljern! Har ikke vaffeljern, men samboer er så glad i vafler så det hadde vært stas å overraske han med litt vafler innimellom!

Jeg trenger absolutt et nytt vaffeljern og denne hadde vært perfekt og vinne og gleden hadde vært enda større hvis jeg vant den fra min favoritt bake siden min !
hilsen Naz

Åå, jatakk! eg har lenge ønska meg et bra vaffeljern. Den eg har nå er bare så dårleg! Vaffelen deler seg i 2 når eg skal åpna opp jernet..... dei blir aldri bra så eg har gitt opp og lage vaffler så eg hadde blitt kjempeglad hvis eg hadde fått et nytt vaffeljern, slik at eg og familien kan kosa oss med gode hjemmalaga vaffler igjen btw, eg digger bloggen din! Her har eg funne mange flotte og ikkje minst gode oppskrifter ☺

Med 3 vaffelelskende barnebarn går det hardt utover "gammeljernet", så det hadde vært stas å vinne nytt vaffeljern da

Det hadde vært supert - elsker å prøve ut nye vaffel oppskrifter og du har mange gode hos deg - pluss at det var du som hjalp meg da jeg prøvde å finne ut hvor mange plater oppskriften til sjømannskirken i NY gav:-)

Dette vaffeljernet har jeg så lyst på , det passer så fint med 6 hjerter. Da kan du brette de rett over :) jeg liker så symmetri :)

Ja takk ønsker meg et slikt vaffeljern .
Og mange gode vaffeloppskrifter her på det søte liv :-)

Liker vafler og Det søte liv...
Sønnen på ni år ønsker seg veldig "Hjerte Stor Piip".
Seks store vaffelhjerter er drømmen :)

etter to uker i syden, uten vafler, kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme hjem . Vafler med brunost og jordbær er bare himmelsk og selvfølgelig, hvis man i tillegg har en testvinner å steke dem i, da er jo alt komplett! DET ER DET SØTE LIV

hei:-) Lar meg inspirere av dine fantastiske kaker, selv om jeg ikke er noen storbaker sjøl:-) Om jeg skal, så er det ihvertfall veldig enkelt å lete fram hva jeg ønsker på bloggen din:-) Trenger jo faktisk ikke nedskrevne oppskrifter lenger!

Vet mamma har snakket lenge om å kjøpe nytt vaffeljern, så det hadde vært tipp topp og vunnet dette og kunne gitt til henne - da får hun i det minste et kvalitetsjern. Tror nok ikke hun blir å prioritere å kjøpe selv med det første, og prisene setter nok en liten stopper i forhold til å kjøpe et skikkelig vaffeljern, så krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinner, sånn at mamma kan få en forsinket bursdagsgave, eventuelt en for tidlig julegave =)

Lagar grove sunne vafler nesten kvar veke, så eit nytt vafflejern hadde vore midt i blinken for mitt er klar for utskifting. Kjempeflott vaffeljern som eg har veldig lyst å prøve :) God Påske :)

Dette hadde vært veldig fint å fått! Steker mye vaffler, og det jernet jeg har begynner og bli modent for utbytte :-)

Som nybakt mamma, så er det vel påvise å få et vaffeljern i hus. Ønsker meg derfor dette

Hadde vært helt konge!! Har prøvde dette vaffeljernet forrige uke hos en venninne - har blitt vaffelfrelst! :) krysser fingrene!
ha en fin dag :)

vafler er topp! Nytt vaffeljern hadde vært supert! God påske ☀️

Vi er en gjeng som har kontorjobb i forsvaret som gjeeerne ønsker oss et vaffeljern! :-D

nytt vaffeljern hadde kommet godt med siden mitt gamle begynner å bli veldig slitent! Blir brukt ofte så hadde vært fint med et som ikke bruker en evighet å steke en plate

Ja, det hadde vært helt fantastisk å vinne! Som fattig student har ikke vaffeljern vært første prioritering, men det er noe jeg har ønsket meg lenge. :-)

Mitt vaffeljern er veldig gammelt og fra wilfa, hadde vært kjekt med et nytt:)

Mamma har dette hjernet. Mmmm nam. Eg visste ikkje kor stor forskjell samme røre kan gje vaffelen. Alt avhenger av kvaliteten på hjenet. Mitt hjern gjeve slappe og ugjevnt steikte vafler. Eg er derfor veldig flink å invitere meg og familien på vaffelbesøk til mamma

Vaffler er supergodt og et nytt vaffeljern hadde absolutt gjort seg hjemme hos oss. Vi har akkurat flyttet, og vil gjerne invitere gjester på vaffler

Nydelig med vafler på terrassen til sommeren

Nydelig med vafler på terrassen til sommeren

Åja, det hadde vært fint med et nytt vaffeljern
Vafler er nyyyydelig, og på vårt gamle vaffeljern har termostaten sviktet

Jeg ønsker at min venninne Marielle vinner, hun er verdens beste venn, elsker å være på kjøkkenet og trenger iherdig nytt vaffeljern da hun steker vafler på lappetakke for tiden. Det var hun s viste meg denne flotte bloggen!

Har veldig lyst på nytt vaffeljern Vi har vafler minst en gang i uka, så et nytt vaffeljern hadde vært fantastisk

Jatakk gjerne :)
Er hybelboer, og det eneste som mangler er det DYPT savnede vaffeljernet :D

Jatakk! Hadde et slikt et, men det gikk desverre i stykker under flytting... Har savnet det siden, steker raskt fine, store vafler :) regner med vi skal steke mange på vaffeldagen da min samboer (som elsker vafler) har bursfag! :)

Vil gjerne bli trukket ut til å vinne et vaffeljern, mitt holder på og ramle fra hverandre etter 7 års bruk :-)

Vil veldig gjerne ha vaffeljern! Kan ikke for mitt bare liv finne det heg hadde, og vi elsker vafler

Å ja, mitt vaffeljern er helt utslitt og så har jeg bursdag 31.3 så dette flotte Wilfa-jernet hadde vært en perfekt gave å få

Mitt 10år gamle vaffeljern gir heller bort elektriske støt, noe som for noen år siden resulterte i en liten forbrenning, og nå et arr til skrekk og advarsel. Hadde vært flott med et nytt jern som ikke konspirerer mot meg og vil meg vondt. :)

Hvis mine tre barn fikk bestemme hadde det blitt vafler til frokost, lunsj og middag :-). De krysser 60 fingre og tær :-)

Elsker vafler❤️
Hadde vært supert med nytt vaffeljern
God påske☀️

Jatakk! :)

Ta vaffeljernet og röra med ut i hagen. Sett deg i solveggen og steik. Koselig for både liten og stor.

Vafler er det bedste og noget alle kan lide - min familie har altid haft en tradition med at der altid skal være vafler når man holder fødselsdag. Jeg er lige flyttet hjemmefra og har derfor ikke noget vaffeljern så ville elske at vinde et :-)

Vafler! Mitt Wilfa vaffelgjern er 25 år, og har vært superbra! Kan gjerne ønske meg et nytt nå!

Ja takk, veldig gjerne! :D Er kjempeglad i vafler, og da vi skulle flytte i nytt hus var det så innmari mye som skulle kjøpes, at vaffeljern ble nedprioritert. Men, ønsker oss det veldig! <3

Mvh Beate M. Bingen
beate_myran(ætt)hotmail.com

Vafler er himmelsk og noe alle liker. I vår familie har vi en oppskrift som går i arv, og vi synes selvfølgelig det er verdens beste vafler.
MEN, jeg trenger sårt et nytt vaffeljern, dette ville vært perfekt.

Er gravid og har cravings på vafler om dagen, men klarer ikke å få til vafler med vaffeljernet vi har nå, kun mannen som klarer, så blir dårlig med vafler her :-(

Vafler er det beste som finnes! Håper virkelig vinterlekene slår til denne gang

Hei! Ønsker å kunne gi min datter (som er 19 år og student) et slikt vaffeljern. Jeg lager selv vafler flere dager i uken, på dagavdelingen jeg jobber. Vi kaller dem "sunne" vafler :-)
3 egg
1/5 kopp sukker
3 dl melk
3 dl kulturmelk
1.5 dl havregryn
1.5 dl sammalt hvete fin
1.5 dl hvetemel
0.5 dl smeltet smør
1/2 ts natron
1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker
Røren må svelle 20 min før steking :-)

Ja takk, mitt har avgått med døden, og jeg lider av seriøse vaffel-abstinenser..... ;-)

Vi trenger virkelig et nytt og bedre vaffeljern! Vi har mange vaffelelskere i familien :)

Vafler er en av mine favorittkaker og det vekker koselige barndomsminner tilbake til live igjen :) hadde jeg vunnet så ville jeg gitt den til min far som er sterk tilhenger av vafler - selv får han ikke laget vafler siden jernet er så slitt at det nærmest faller fra hverandre

Vafler er en av mine favorittkaker og det vekker koselige barndomsminner tilbake til live igjen :) hadde jeg vunnet så ville jeg gitt den til min far som er sterk tilhenger av vafler - selv får han ikke laget vafler siden jernet er så slitt at det nærmest faller fra hverandre

Tenk så greit med ett godt vaffel jern så kunne kanskje mine barn likt vaflene jeg stekte:)

Ja takk, vafler faller i smak hos både store og små, håper derfor et nytt vaffeljern jeg kan få :)

Et Wilfa vaffeljern kan brukes til så mange ting, ikke bare vafler ❤️

Vi skulle gjerne hatt et nytt vaffeljern, det vi har nå henger vaflene seg bare fast i, uansett hvor mye jeg smører og hvor mye smør jeg har i røra..
Vi elsker vafler og har det ofte men vi trenger virkelig et nytt :-)(

Jeg prøver lykken, da jeg ikke har vaffel jern for tiden , så hadde vært supert med ett nytt.
Krysser fingrene :)
Ønsker deg en fantastisk uke.
Hilsen Monica

Dette hadde samboern min fortjent ♡
Det vi hadde var så dårlig så måtte kaste det, så med nytt vaffeljern hadde vi blitt glade alle mann da vi digger vaffler :)

Klart jeg gjerne ønsker meg et nytt vaffeljern! Det gamle begynner å fuske og vaflene henger igjen hvis jeg ikke smører, det er kjipt!

Ja,takk ,jeg ønsker meg nytt vaffeljern. Kjøpte et billig vaffeljern selv,som jeg ikke er fornøyd med. Hjertene henger ikke sammen . Det fins ikke noe bedre enn nystekte vafler med rømme og jordbærsyltetøy. Jeg bruker fløte i røra,så blir de ekstra gode

Skulle gjerne likt å lage noen sunne vafler til samboeren min som ELSKER vafler (men vi har dessverre ikke fått et vaffeljern i hus enda) :(

Ja takk gjerne, blir veldig glad om jeg er så heldig. Vi har et gammelt vaffeljern som har gjort jobben sin i mange år nå! Så er nok på tide med utskifting.
Riktig god Påske :)

Mvh Bente Therese Tovås

Nytt vaffeljern hadde vært midt i blinken. Elsker vafler, men har bare et gammelt vaffeljern som steker veldig ujevnt.

Har egentlig gitt opp sånne konkurranser men passa så fint siden mitt vaffeljern fra billigmerke tok kveld. Ungene elsker jo vafler!!

og ej som eeeelska vafla! Det hadde vør fantastisk å vinne eg så flott vaffeljern, det ville heile familien blitt heldig gla for!

Ønsker meg verdens beste vaffeljern ......da skal vaffelpressa gå på hytta i hele sommer ☀️☀️......God påske til alle

Ønske ønske! Har arvet min bestemors vaffeljern, men det er nokså slitent. Har alltid lurt på hvorfor det ikke finnes vaffelplater med 6 hjerter, det er mye mer praktisk når man bretter den. Men dette jernet er jo løsningen :) Også sier det ifra når vaflene er ferdige! Har blitt noen brente vafler hos meg...

Jeg ønsker meg sårt ett vaffeljern, da jeg ikke har ett lenger etter at det ble ødelagt i flytting :)

Vil gjerne ha eit vaffeljern så eg kan gi bort til dei finske svigerforeldrene mine :) dei har blitt veldig glade i vafler med brunost :D

Lyst på Oppskriftene her er bare helt supre !! Bymisjonsvaflene er utrolig gode Hadde gjort seg med et sånt vaffeljern

Fikk denne i gave av mine foreldre og det ble mye enklere å steke vaffler + at de smarker mye bedre. Har kjøpt den i gaver til begge mine nieser og de ble kjempe glade.

Hei og Hopp :)
Med et vaffeljern fra wilfa, kunne jeg invitert venner og familie på vaffel i den nye leiligheten jeg snart skal flytte til :)

Takk igjen for supre oppskrifter!

jeg har kjempe lyst på nytt vaffeljern, så kan jeg lage vaffelkaka som står på bloggen din :)

Ja takk, hadde trengt nytt jern her i huset. Ungene elsker vafler, men med ett så dårlig jern som vi har, blir det ikke ofte at man gidder å lage det, siden resultatet blir så dårlig.

Guttene mine ELSKER VAFLER !!
Itillegg så blir min eldste sønn 13 år 25 mars ....

Håper vi/han vinner :)

Vafler er populært hjemme hos oss. Særlig varme. Vaffeljernet er ganske godt brukt. Hadde passa godt med et nytt :-)

jatakk! Min jenter elsker å lage vafler og vi har dessverre ikke vafeljern så hadde vært kult å vinne den da vil jentene bli super glade!

Jeg må bare si at jeg er kjempe glad i bloggen din, leser den hver dag!
Jeg har kjempe lyst til å vinne dette vaffeljernet og synes ikke at jeg burde vinne mer enn andre, men har så lyst til å glede mamma med en kjempefin gave og jeg tenker denne her hadde vært midt i blinken, siden du elsker å bake! Dette er den perfekte gave til henne siden wilfa sine produkter er kjempe gode!

Håper du har en fin dag :)

hadde vært supert å vinne nytt vaffeljern! Selv om jeg aldri vinner noe som helst...

Vafler er jo det beste man kan få/lage!! Det passer alltid med noen vaffelhjerter i magen! Og så er mitt vaffeljern kjempe dårlig! *ønsker meg et nytt *!!

Jeg har aldri hatt et vaffeljern (fyller 30 år i mai) hadde vært så koselig å lage vafler til kjæresten min som er veldig glad i vaffel med rørte bær ❤️

Ønsker meg et nytt vaffeljern da det jeg har må byttes ut og jernet blir hyppig brukt fordi vaffel er det beste barna i huset her vet om ❤️❤️

Jeg har vaffeljern, men ønsker å kunne gi det til noen som ikke har via hjelp av kommunen :-)

Som student har ikke et nytt vaffeljern kunne stått øverst på listen, men åh - så utrolig kjekt det hadde vært å hatt muligheten til å lage deilige vafler! Krysser fingrene*

Ja takk

Det så himmelsk godt ut!! :)
Vi har aldri hatt vaffhkern, så hadde passet midt i blinken for oss!<3
Så kunne jeg overrasket barna og naboene med vafler i forbindelse med den store vaffeldagen!<3

Vaffeljernet fra 1995 tar snart kvelden, og det blir kjedelige søndager fremover da uten vaffelsøndag

Her må det gamle, godt brukte, vaffeljernet byttes ut, så det hadde passet utmerket med et nytt :) God påske!

Nu hvor min højt elskede kæreste har forladt mig, trænger jeg til noget selvforkælelse. Og hvad er bedre end fantastiske vafler en lørdag morgen? Jeg vil ELSKE at vinde et skønt vaffeljern. :-)

Sier takk til ett flott jern som skaper mye vaffelkos og familieglede. Da jeg vokste opp hadde min moralltid vaffelrøre stående I kjøleskapet I tilfelle noen stakk innom. I Finnmark hvor jeg vokste opp stikker vi bare innom uten først å avtale og slår av en prat. Her hos meg står vaffelrøre også klar.mitt gamle dobbel vaffeljern har sett sine siste dager og vi hadde satt pris på best i test jernet.

Jaaa dette ønske eg meg! Er så utrulig glad i vaffler! Spesielt no når graviditetshormonane har tatt over!

både jeg og ungene elsker vafler,så lykken var stor når vi for noe år tilbake fikk tak i mood sitt vaffeljern. Desverre døde dette før jul,så vi kunne sårt trengt nytt vaffeljern.

Hver gang jeg lager vafler blir de ødelagt pga jernet. har tenkt at det er rørene jeg prøver ut som alltid har funket før. Jeg vil gjerne vinne er nytt vaffeljern så jeg kan lage gode vafler igjen som ser ut som vafler

jaatakk, hadde vært supert! For jeg er så heldig å ha bursdag på vaffeldagen også :D!
Elsker oppskriftene dine også god påske

Hei! Jeg elsker bloggen din. Har brukt mange av oppskriftene dine. Og onsdag skal jeg steke vaffler. :) :) :)

Tusen takk for mange flotte oppskrifter.
Hadde vært supert med et nytt vaffeljern da mitt gamle har takka for seg

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift