Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti


Det er litt av noen godsaker som blandes sammen til disse deilige dessertglassene:  Nugatti - kremost - vanilje - Oreokjeks - sjokolade ---- mmm -
 

Dette må jo bare bli bra, ikke sant?  Wink

 


Best av alt: Dette er en lekker ostekakedessert som er veldig lettvint å lage!  Smile

Oppskriften gir 4 porsjoner.
 

Ingredienser:

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt
 

Fremgangsmåte:

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.


 

Tips:

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

 

 

 

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

 

 

Veldig, veldig god dessert!  Heart 

 

Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti
Ingredienser

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt

Fremgangsmåte

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.

Tips

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

6 kommentarer

Hei!
Lurte på å lage denne til 17 mai! Hvor mange får du med denne oppskriften?

Hei

Det ser fantastisk ut! Kan man bruke annet sjokoladepålegg enn nugatti? Har den rimelige fra Rema..
Tusen takk for en flott side, er stadig vekk innom :)

Hei! Jeg skal lage disse til en venninne, men jeg må levere kvelden før servering og er nødt til å lage de ferdig kvelden før.. hva gjør jeg med toppingen da? Blir den ødelagt hvis jeg pynter kvelden før?
Håper jeg får svar:)
Mvh
Homera:)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift