Bakt Camembert


Nam, dette er skikkelig deilig kosemat!   Yum

 

 

Bakt camembert blir flytende i konsistensen og er nydelig å dyppe kjeks og loffbiter i. Osten dekkes med valnøtter og flytende honning, som gir den søte smaken. For å lage bakt camembert, bør du kjøpe den typen camembert som selges i små treesker (se etter camembert av merket Rustique). Da kan du bake osten i denne treesken og servere den derfra også.

 

 

Lettlaget kveldskos for deg som elsker ost slik som jeg  Heart  
 

 

 

Ingredienser:

♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning

 

Fremgangsmåte:

Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm.

Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.

 

 

Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter.

Serveres mens osten er varm og flytende.

 

 

Tips:

♥  Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.

 

 

♥  Osten bør serveres helt varm og nylaget!

 

Se så deilig....

 

 

♥  Det er godt å dyppe loffbiter i den smeltede osten!

 

 

 

Enjoy!  Smile  
 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Bakt Camembert
Ingredienser

♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning

Fremgangsmåte

Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm. Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.

Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Serveres mens osten er varm og flytende.

Tips

♥  Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.

♥  Osten bør serveres helt varm og nylaget!

Sesong
Allergier og preferanser

4 kommentarer

Hei Kristine!

Dette så uteolig godt ut! Jeg har nøtteallergi og kan derfor ikke bruke valnøtter på toppen. Har du noe tips til hva annet man kan bruke?

Hilsen Veronika

Hei Veronika.

Jeg bruker chili.

Litt sterk, men veldig godt sammen med f.eks honning eller pærer.

Chili skylles godt, kutt av den grønne enden, ta ut frøene og del den i ½cm biter.

Bitene dyttes nedi osten med en kniv el.l.

Serveres rykende varm med spelt-kjeks og ett glass god rødvin (Portugisisk Bons-Ventos f.eks.).

Enjoy :)

Hello. I have checked your detsoteliv.no and i see you've
got some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank high in google.
But you can fix this issue fast. There is a tool that
rewrites articles like human, just search in google: miftolo's tools

my web site: DorotheaBig - https://%25name%25Wee.blogspot.com

Prøv med rosmarin hvitløk og en klunk god olivenolje på toppen og bak i ovn 180 gr 25 min
Tre noen brødbiter på en frisk rosmarinkvist og stek sammen med osten nam
En god rødvin til..... ja... da er det Fredda ...

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift