Brukere online: 3864
Brukere i dag: 49414
Brukere siste 7 dager: 262629
Hjemmelaget hvitløksdipp blir ekstra god fordi du da kan bruke ferskpresset hvitløk! Du kan så klart justere hvor sterk hvitløkssmak du vil ha, men uansett blir smaken bedre med ekte hvitløk enn med hvitløkspulver. 😍
Herlig som dipp, enten det er til potetgull, grønnsaksstaver eller Pastachips.
Også super som dressing på salater og som tilbehør til grillmat.
Lyst på deilig dipp uten hvitløkssmak, se oppskrift på Rømmedipp (Ranchdressing).
Ingredienser:
♥ 3 dl lettrømme
♥ 1 dl majones
♥ 2–4 hvitløksfedd (se tips)
♥ 1 ss sitronsaft
♥ litt frisk timian (se tips)
♥ kvernet salt og pepper
Fremgangsmåte:
Finn frem ingrediensene.

Ha rømme, majones, pressede hvitløksfedd og sitronsaft i en bolle. Kvern over salt og pepper. Ha også i litt frisk timian.

Rør det hele godt sammen. Smak til om det trengs mer av noen av ingrediensene.

Ha hvitløksdippen i en serveringsskål.

Server!

Tips:
♥ Jeg foretrekker å bruke lettrømme her fordi seterrømme kan gjøre dippen for tykk.
♥ Jeg liker kraftig hvitløkssmak og bruker gjerne 4 stk hvitløksfedd, men dette tilpasser du så klart etter som hvor sterk hvitløkssmak du liker.
♥ Press hvitløksfedd i hvitløkspresse i stedet for å finhakke dem, for da blander hvitløken seg bedre inn.
♥ Frisk timian er supert å blande inn i dippen, men har du ikke dette kan du bruke litt tørket timian eller sløyfe det helt.
♥

Her serverte jeg hvitløksdippen til potetgull og Pastachips, i tillegg til gulrotstaver (selv om de ikke kom med på bildet).
Deilig med en hvitløksdipp som har ekte smak av hvitløk! 😊

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 3 dl lettrømme
♥ 1 dl majones
♥ 2–4 hvitløksfedd (se tips)
♥ 1 ss sitronsaft
♥ litt frisk timian (se tips)
♥ kvernet salt og pepper
Finn frem ingrediensene.
Ha rømme, majones, pressede hvitløksfedd og sitronsaft i en bolle. Kvern over salt og pepper. Ha også i litt frisk timian.
Rør det hele godt sammen. Smak til om det trengs mer av noen av ingrediensene.
Ha hvitløksdippen i en bolle og server.
♥ Jeg foretrekker å bruke lettrømme her fordi seterrømme kan gjøre dippen for tykk.
♥ Jeg liker kraftig hvitløkssmak og bruker gjerne 4 stk hvitløksfedd, men dette tilpasser du så klart etter som hvor sterk hvitløkssmak du liker.
♥ Press hvitløksfedd i hvitløkspresse i stedet for å finhakke dem, for da blander hvitløken seg bedre inn.
♥ Frisk timian er supert å blande inn i dippen, men har du ikke dette kan du bruke litt tørket timian eller sløyfe det helt.
Skriv ny kommentar