Banana Milkshake

Banana Milkshake

19.08.2012

 

Banana Milkshake er godt og lett å lage som bare det!

Du trenger bare et par bananer, vaniljeis og melk. Og så et par isbiter  Smile

 

FØR:

 

ETTER:

 

Ingredienser til 2 milkshakeglass:

♥ 2 bananer
♥ 5 dl vaniljeiskrem
♥ 2 dl melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 2-4 isbiter

Fremgangsmåte:

Ha bananer, melk, vaniljesukker og vaniljeiskrem i en blender sammen med isbiter. Kjør på full hastighet med blenderen til alt er jevnt blandet (ikke lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken på glass og server med en gang.

 


Isbitene gjør milkshaken kald og ikke altfor tykk.

 

 

Pynt gjerne med litt krem på toppen hvis du liker det.

 

 

Og kanskje du ikke har noe imot et lite dryss sjokoladestrøssel heller .. ?  Wink

 

 

Tips:

♥ Jeg brukte denne gangen vanlige bananer, men det går også fint å bruke fryste bananbiter. Det er derfor alltid lurt å huske på at modne bananer kan deles opp i biter og legges i en boks i fryseren. Disse fryste bananbitene egner seg supergodt til å bruke i milkshakes.

♥ Jeg er nøye på at jeg ikke kjører milkshaken i blenderen lenger enn nødvendig, for da mister den noe av sin kjølige og fyldige konsistens.

 

Deilig, lettlaget kos midt i uka  Grin

 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Banana Milkshake

Ingredienser

♥ 2 bananer
♥ 5 dl vaniljeiskrem
♥ 2 dl melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 2-4 isbiter

Fremgangsmåte

Ha bananer, melk, vaniljesukker og vaniljeiskrem i en blender sammen med isbiter. Kjør på full hastighet med blenderen til alt er jevnt blandet (ikke lenger enn nødvendig).

Hell milkshaken på glass og server med en gang.

Tips

♥ Jeg brukte denne gangen vanlige bananer, men det går også fint å bruke fryste bananbiter. Det er derfor alltid lurt å huske på at modne bananer kan deles opp i biter og legges i en boks i fryseren. Disse fryste bananbitene egner seg supergodt til å bruke i milkshakes.

♥ Jeg er nøye på at jeg ikke kjører milkshaken i blenderen lenger enn nødvendig, for da mister den noe av sin kjølige og fyldige konsistens. Isbitene gjør milkshaken kald og ikke altfor tykk.

19.08.2012
Desserter: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter