Barnas eplekake

Barnas eplekake

15.01.2009
Barnas eplekake

Ingredienser

100 g smør
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl melk

Fyll:
3 epler
2 ss sukker
0,5 ss kanel

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker lyst og luftig. Pisk inn eggene. Sikt mel og bakepulver og bland i sammen med melken.

Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) som har bakepapir i bunnen. Jevn til overflaten.

Skrell eplene og del dem i skiver. Stikk eplene ned i deigen. Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 1 time.

Tips

Eplekaken er fin å fryse.

15.01.2009
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

1 kommentarer

Denne eplekaken er super god :) det er en helt fantastisk oppskrift ^^

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter