Barnas eplekake

Barnas eplekake
Ingredienser

100 g smør
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl melk

Fyll:
3 epler
2 ss sukker
0,5 ss kanel

Fremgangsmåte

Pisk smør og sukker lyst og luftig. Pisk inn eggene. Sikt mel og bakepulver og bland i sammen med melken.

Ha deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) som har bakepapir i bunnen. Jevn til overflaten.

Skrell eplene og del dem i skiver. Stikk eplene ned i deigen. Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca 1 time.

Tips

Eplekaken er fin å fryse.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift