Likørkonfekt

Likørkonfekt

20.01.2009
Likørkonfekt

Ingredienser

200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
2 ss likør (se tips)

Fremgangsmåte

Smelt sjokolade og delfiafett i en bolle over vannbad. Rør inn likøren.

Fyll sjokoladeblandingen i små konfektformer ved hjelp at to teskjeer. Sett formene på et brett som passer i kjøleskapet. La stå kaldt til sjokoladen har stivnet.

Oppbevares i kjøleskapet.

Tips

Velg din favorittlikør. Jeg har brukt aprikoslikør, men alt kan brukes av fruktlikører, kaffe- eller sjokoladelikører. Det er intet i veien for å bruke konjakk heller.

20.01.2009
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

2 kommentarer

Lys eller mørke kokesjokolade?

Hvor mange konfekter får man av oppskriften? Og er det mulig å bruke en ekstra ss med likør? Tenkte å bruke Baileys : )

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter