
Disse nydelige browniesene har deilig, myk og fuktig konsistens og spennende smak av mye mørk sjokolade, hakkede peanøtter og kanel.
Oppskriften er til stor langpanne.
300 g smør
300 g kokesjokolade
6 store egg
6 dl sukker
4 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts kanel
100 g peanøtter
100 g kokesjokolade
Smelt smøret i en kjele og ta kjelen av platen. Brekk opp 300 g kokesjokolade i biter og ha i det varme smøret. Rør til sjokoladen har smeltet.
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Ha eggedosisen i en stor bakebolle. Rør inn sjokoladesmøret. Sikt sammen det tørre og bland i. Til slutt tilsettes grovt hakkede peanøtter og 100 g kokesjokolade.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20-30 min. Avkjøl kaken helt i formen. Ta kaken forsiktig ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i firkanter.
Du kan bruke både saltede og usaltede peanøtter til denne oppskriften.
"Browniesene" holder seg myke i mange dager dersom de pakkes inn i plast. De kan også fryses.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4340 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 462
Brukere i dag: 27592
Brukere siste 7 dager: 126262
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar