
2 egg
3 dl sukker
1 dl rips (friske eller frosne)
175 g hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts ingefær
1 ts nellik
1 ts kanel
75 g smør
1,5 dl yoghurt naturell
Pynt:
muffinsformer
Smelt og avkjøl smøret. Pisk eggedosis av eggene og 2 dl sukker. Rør friske eller halvtinte rips med resten av sukkeret (rør godt, men bærene skal ikke bli fullstendig most). Bland ripsene i eggedosisen. Sikt de tørre ingrediensene godt sammen og bland inn i deigen. Rør i smeltet, avkjølt smør. Tilsett til slutt yoghurt.
Sett doble papirformer utover to stekeplater eller sett papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i formene. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min.
Det er lurt å bruke doble papirformer for at muffinsene skal beholde fasongen. Fjern den overflødige formen etter at muffinsene er stekt og avkjølt.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4377 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 759
Brukere i dag: 19260
Brukere siste 7 dager: 124180
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar