
100 g grønn marsipan (f.eks. festmarsipan fra Odense)
Pynt:
usaltede pistasjenøtter
Lag en rull av marsipanen (hvis du har kjøpt Odense festmarsipan, kan du bruke den grønne rullen slik den er). Skjær rullen i skiver. Pynt hver marsipanskive med en halv pistasjenøtt. Voilà!
Oppbevar marsipanen i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4217 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 176
Brukere i dag: 1935
Brukere siste 7 dager: 212781
© 2004 - 2019: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar