Råkrem med vannmelon og bær

Råkrem med vannmelon og bær

16.07.2014


Råkrem er en nydelig krem som egner seg som tilbehør til mange slags kaker og desserter.

En deilig og enkel sommerdessert er å servere råkrem sammen med bær.

 

 

Enda bedre blir det om du også inkluderer noen biter vannmelon!

 


Til 4 porsjoner trenger du:
 

Ingredienser:

Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte

Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon

Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)


Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.

Finn frem 4 dessertskåler og legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.

 

 

Tips:

♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.

♥ Se grunnoppskriften på en litt større porsjon Råkrem her.  Se også Pavlova med råkrem og bær.

 

Enkel luksus i sommervarmen!  Heart   

 



♥ ♥ ♥ ♥

Råkrem med vannmelon og bær

Ingredienser

Råkrem:
♥ 3 eggeplommer
♥ 3 ss sukker
♥ 2 dl kremfløte

Bær og vannmelon:
♥ 200 g blåbær
♥ 200 g bringebær
♥ 200 g jordbær
♥ 200 g biter vannmelon

Pynt:
♥ 50 g mandelflak (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.

Finn frem 4 dessertskåler og legg bær og vannmelon lagvis med råkrem. Dryss mandelflak på toppen til pynt hvis du vil.

Tips

♥ Desserten bør serveres samme dag den er laget, så både bær og råkremen er helt fersk.

16.07.2014
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter