Ristopper

Ristopper

07.02.2005
Ristopper

Ingredienser

2 ss kremfløte
100 g kokesjokolade
50 g smør
1 ts vaniljesukker
3 dl puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt smør sammen med kremfløte i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i biter og la den smelte i smørblandingen. Ta kjelen av platen. Tilsett vaniljesukker og rør blandingen jevn. Ha i puffet ris og bland godt.

Ha et stykke bakepapir/matpapir på et brett e.l. som passer i kjøleskapet. Sett små topper med to teskjeer. Sett i kjøleskapet til "Ristoppene" har stivnet.

Tips

Oppbevar "Ristopper" i en liten boks i kjøleskapet med matpapir mellom lagene.

Se også oppskrift på "Riskaker".

07.02.2005
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

5 kommentarer

At noe så enkelt og raskt kan bli såå godt !
Tusen takk:)

Smart, ikke sant;-) Takk for tilbakemelding!

Ai! Disse var kjempenkle å lage, og mye bedre enn de med delfiafett. Nam nam, takk for oppskriften og god jul!

Herlege! Lagde dei i går med litt variasjon: Lgde 3-dobbel porsjon og fekk ca 50 "kaker". Blanda inn 1 ss kaffilikør pr porsjon (alt i alt 3 ss) når sjokoladen hadde smelta, sette den ferdige blandinga med teskei i små muffinsformer og tilsette litt meir puffa ris etter kvart slik at det ikkje berre vart sjokoladeblanding igjen til dei siste. Veldig gode, og enkle å lage!

Hvor lenge er disse holdbare ca? :-)

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter