Rosinkonfekt

Rosinkonfekt

12.01.2006
Rosinkonfekt

Ingredienser

150 g rosiner
2 dl konjakk

200 g kokesjokolade
3 ss kremfløte

Fremgangsmåte

La rosinene ligge i konjakk i minimum 8 timer. Rosinene skal bli store og oppsvulmede av konjakken.

Smelt kokesjokoladen sammen med kremfløte over vannbad eller i en liten kjele på svak varme. Hell overflødig konjakk vekk fra rosinene. Ha rosinene i den smeltede sjokoladen og rør rundt.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett små topper av sjokolademassen på bakepapiret ved hjelp av to teskjeer. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Oppbevar konfekten i kjøleskapet i en liten boks med matpapir mellom lagene.

12.01.2006
Kakekategori: 
Sesong: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter