Rosinkonfekt

Rosinkonfekt
Ingredienser

150 g rosiner
2 dl konjakk

200 g kokesjokolade
3 ss kremfløte

Fremgangsmåte

La rosinene ligge i konjakk i minimum 8 timer. Rosinene skal bli store og oppsvulmede av konjakken.

Smelt kokesjokoladen sammen med kremfløte over vannbad eller i en liten kjele på svak varme. Hell overflødig konjakk vekk fra rosinene. Ha rosinene i den smeltede sjokoladen og rør rundt.

Ha bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Sett små topper av sjokolademassen på bakepapiret ved hjelp av to teskjeer. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

Tips

Oppbevar konfekten i kjøleskapet i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift