Brukere online: 878
Brukere i dag: 5214
Brukere siste 7 dager: 258875
Annonse: Apetina
Hei
Det er mandag og ny uke står for tur. Jeg synes det er utrolig at vi allerede har kommet til uke 5 i 2018!
Selv om du kanskje ønsker å starte uken litt sunt og fornuftig, er det likevel gode muligheter for å kose seg med noe godt!
Her har du oppskrift på en sunn sjokolademousse som er laget på avokado, gresk yoghurt og Apetina Kremost Lett Naturell, som inneholder bare 4% fett. Denne oppskriften viser at sjokolademousse slett ikke trenger å være usunt og kaloriholdig, for her gir hver porsjon kun 108 kcal.
Så dette kan du nyte som hverdagsdessert med god samvittighet!
Oppskriften gir 4 små, deilige porsjoner.
Ingredienser:
♥ 0,5 stor avokado
♥ 100 g Apetina Kremost Lett Naturell
♥ 30 g kakaopulver
♥ 1 dl gresk yoghurt
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 3 ss sukrinmelis
Pynt:
♥ litt finhakket mørk sjokolade
♥ friske jordbær
Fremgangsmåte:
Mos avokadoen til en glatt og jevn masse (gjøres raskt i miksmaster, food processor eller med stavmikser).
Bland avokadomosen med lett kremost, kakaopulver, gresk yoghurt, vaniljeekstrakt og sukrinmelis for hånd til det blir en jevn og luftig sjokolademasse.
Dander i små glass og pynt med litt fint hakket mørk sjokolade.
Tips:
♥ Du bør bruke avokado som er helt grønn (uten mørke flekker) inni, som er godt modnet og myk. Hvis avokadoen er for fast, får du ikke den kremete avokadomosen som skal til. Dessverre er det slik at man av og til blir skuffet når man skjærer i en myk avokado og ser at den er brun inni, så jeg pleier alltid å kjøpe med meg noen ekstra.
♥ Sukrinmelis er et sukkerfritt alternativ til vanlig melis og har null kalorier. Fås kjøpt i de fleste matbutikker.
♥ For mer inspirasjon og oppskrifter se Apetina.no.
Ja til hverdagsdessert!
Sunt - men likevel søtt, kremete og med deilig sjokoladesmak!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 0,5 stor avokado
♥ 100 g Apetina Kremost Lett Naturell
♥ 30 g kakaopulver
♥ 1 dl gresk yoghurt
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 3 ss sukrinmelis
Pynt:
♥ litt finhakket, mørk sjokolade
♥ friske jordbær
Mos avokadoen til en glatt og jevn masse (gjøres raskt i miksmaster, food processor eller med stavmikser).
Bland avokadomosen med lett kremost, kakaopulver, gresk yoghurt, vaniljeekstrakt og sukrinmelis for hånd til det blir en jevn og luftig sjokolademasse.
Dander i små glass og pynt med litt fint hakket, mørk sjokolade.
♥ Du bør bruke avokado som er helt grønn (uten mørke flekker) inni, som er godt modnet og myk. Hvis avokadoen er for fast, får du ikke den kremete avokadomosen som skal til. Dessverre er det slik at man av og til blir skuffet når man skjærer i en myk avokado og ser at den er brun inni, så jeg pleier alltid å kjøpe med meg noen ekstra.
♥ Sukrinmelis er et sukkerfritt alternativ til vanlig melis og har null kalorier. Fås kjøpt i de fleste matbutikker.
♥ For mer inspirasjon og oppskrifter se Apetina.no.
Skriv ny kommentar