Tobleronekaker

Tobleronekaker
Ingredienser

300 g hvetemel
100 g sukker
200 g smør
1 eggeplomme
100 g Toblerone-sjokolade

Fremgangsmåte

Bland hvetemel og sukker. Smuldre i mykt smør. Hakk Toblerone-sjokoladen og ha i det tørre. Tilsett eggeplommen og elt raskt sammen til deig.

Rull deigen til pølser på ca 4 cm i diameter. Gi så pølsene trekantfasong ved å presse inn sidene med håndflatene. Has i kjøleskapet et par timer for å stive.

Bruk en skarp kniv og del opp i skiver på ca 0,5 cm tykkelse. Ha trekantskivene på bakepapirkledd stekeplater og stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl på rist.

Tips

Oppbevar Tobleronekakene i tett kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift