Arkiv: september 2006

27.09.2006

"Pepsi langpannekake" er basert på en amerikansk oppskrift og inneholder Pepsi både i deigen og i glasuren. Kaken er enormt saftig og god, og har nydelig smak. Den er dessuten veldig lett å lage. En sikker vinner i alle barnelag! Oppskriften er til stor langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
26.09.2006

Her har du en kaloribombe av de sjeldne....., men SKIKKELIG DIGG er denne saftige amerikanske kaken med smak av kokos, pecannøtter og masse, masse mektig glasur...! Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
20.09.2006

"Ekspressfartkake" ble til en dag jeg uventet fikk gjester på døren som (naturlig nok) forventet at jeg hadde kake i huset, noe jeg for en gangs skyld ikke hadde. Heldigvis hadde jeg et ferdigkjøpt sukkerbrød liggende, og med litt sjokolade, kremfløte og vaniljekrem var kaken klar på 10 minutter. Jeg blandet en god del konjakk i sjokoladekremen og glasuren, noe som ble veldig godt mottatt av mine mannlige gjester, men dette kan sløyfes hvis du vil ha en alkoholfri kake.

Kategorier: Sjokoladekaker
20.09.2006

"Mandelmarengsruter" trenger lang steketid for å bli helt tørre, men er ellers veldig enkle å lage. Oppskriften er til liten langpanne.

Kategorier: Langpannekaker
20.09.2006

Verdens deiligste rullekake - her med krem og syltetøy som fyll. Mmmmmm......

Kategorier: Rullekaker
20.09.2006

Her har du en usedvanlig god konfektkake! Mandelbunnen lages med skåldede mandler og smaker nesten som marsipan (se oppskrift på "Lys mandelkake" som er samme kake uten glasur). Den mørke sjokoladeglasuren passer perfekt! Kaken er kjempegod sammen med en kopp god kaffe.

Kategorier: Nøttekaker
20.09.2006

Her har du den type muffins som passer perfekt i alle slags barneselskap! Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
19.09.2006

"Å hvor søtt og ondt det er å være forelsket, begge deler!" (Knut Hamsun). Hvis følelsene dine tar overhånd en dag - hvorfor ikke si det med en kake...?

Kategorier: Bløtkaker
16.09.2006

Brownies med toscaglasur - EN UTROLIG NYDELIG SMAKSKOMBINASJON!

Oppskriften passer til stor langpanne.

Se også oppskrift på Brownies med kokostosca.

Kategorier: Langpannekaker
10.09.2006

Oppskriften på denne HELT SPESIELLE kaken er hentet fra et gammelt gratisblad fra Rimi. Kaken består av to tynne og svært gode nøttebunner som er laget med både hassel- og valnøtter. Mellom bunnene finner du et TYKT lag sjokoladekrem med sterk smak av konjakk (DEILIG.....). Kaken dekkes med aprikossyltetøy og en mørk og blank sjokoladeglasur. En lekker festkake for voksne!

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider