Arkiv: mars 2007

27.03.2007

Ostekake er alltid deilig - her laget med kremost med smak av mandarin og ananas. Gult gelélokk passer ekstra bra til påske!

Kategorier: Ostekaker
24.03.2007


KJEMPESAFTIGE er disse nydelige muffinsene! Og deilig, deilig smak har de også!

Eplemuffins er lettvinte å lage og er superpopulære hele året!

Oppskriften gir ca 14 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
24.03.2007

Her har du noen nydelige småkaker med daimkuler. "Daimkaker" er svært populære og forsvinner raskt fra kakeboksen! Oppskriften gir 40 stk.

Kategorier: Småkaker
24.03.2007

"Skorsteinsfeiere" (også kalt for bare "Feiere") er EKSTREMT gode småkaker! Kakene lages med sjokolade- og mandelmarengs og pyntes med mørk sjokolade. "Skorsteinsfeiere" har åpenbart fått sitt navn på grunn av sitt "møkkete" utseende, men møkka består her altså bare av deilig, mørk sjokolade. Oppskriften gir 25 stk.

Kategorier: Småkaker
24.03.2007

Oppskriften på "12'øres" stammer fra Dampbageriet i Kristiansand. Mange kristiansandere som bor utenbys stikker innom "Dampen" fordi de bare MÅ HA en ekte "12'øres" med kokos. Folk som ikke er sørlendinger vil kanskje kalle dem for "Skoleboller", men det er ikke helt det sammen. Bollene på bildet er delvis strødd med melis (høyre side på fatet) og med sukker og kokos (venstre side på fatet). Hos Dampbageriet fås bollene også kjøpt med melisglasur og et tykt lag hakkede nøtter og kokos. Navnet på "12'øres" stammer ganske enkelt fra prisen, og det forteller mye om hvor lenge de har vært i produksjon. Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
24.03.2007

Dette er en saftig og spennende sjokoladekake som inneholder Coca-Cola og appelsinjuice. Sjokoladefyll og glasur er laget med mørk appelsinsjokolade!

Kategorier: Sjokoladekaker
23.03.2007

"Sjokoladekake med mandariner" er en kake med herlige smaksnyanser. Sjokoladekaken er en nydelig, myk konfektkake med mild appelsinsmak. Kaken dekkes med mørk sjokoladeglasur og er perfekt i kombinasjon med smaken av de deilige mandarinene.

Kategorier: Sjokoladekaker
19.03.2007

"Sjokolademousserulade" er en delikat og nyyydelig rullekake som smelter på tungen....

Kategorier: Rullekaker
18.03.2007

Her har du en alldeles nydelig pai som er fylt med bløt sjokoladetrøffel. Paien har dyp, mektig sjokoladesmak og er fantastisk med pisket krem og bær som tilbehør! Se også oppskrift på "Sjokoladeterte".

Kategorier: Sjokoladekaker
15.03.2007

Her har du en vidunderlig festkake, som er litt tidkrevende å lage, men den fantastiske smaken er definitivt verdt innsatsen!

Kategorier: Andre festkaker

Sider