Arkiv: mai 2011

30.05.2011

Alle sjokoladeelskere der ute - SE PÅ DETTE HER! Myke sjokoladecupcakes dekkes med nydelig sjokoladekrem og som serveres i små dessertskåler laget av mørk sjokolade. DÅN! Oppskriften gir 8 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
29.05.2011


"Magnolia Bakery" som ligger i New York er først og fremst verdensberømt for sine cupcakes! Du finner oppskriften på både "Magnolia Vanilla Cupcakes" og "Magnolia Chocolate Cupcakes" på detsoteliv.no. Men "Magnolia Bakery" baker også veldig mange andre fantastisk gode kaker! Det har jeg selv erfart etter å ha vært besøk og totalt forspist meg:-)

Her er oppskrift på bakeriets kjempegode "Blueberry Coffee Cake with Vanilla Glaze".

Supernydelig, myk & sommerlig blåbærkake!

Kategorier: Formkaker
26.05.2011

"Pleasure is the object, duty and the goal of all rational creatures" (Voltaire).

Hehe:-) So let's do our duty, folkens:-)

Jeg kan da anbefale å smake på en stor og deilig "Cookies & Cream Cupcake" med Oreokjeks og marengskrem, og jeg garanterer deg ultimate pleasure! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
24.05.2011

Superduperlekker fluff-frosting kan lages med kremfløte og de aller fleste typer godteri eller karameller. Se for eksempel "Foxy Lemon Cupcakes" der jeg lagde luftig sitronfluff av kremfløte og Fox-karameller. Her har jeg laget sitroncupcakes med en spennende fluff laget av kremfløte og den gode sitron/lakriskaramellen "Kick". Jeg var veldig spent på smaken og ble kjempepositivt overrasket! Dette er kult, trendy og veldig godt for alle som er glade i smaken av lakris og sitron! Oppskriften gir 12 stk.

Kategorier: Muffins/Cupcakes
22.05.2011

Deilige sommermuffins med jordbær og vanilje!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
21.05.2011

Bringebær er nok mine yndlingsbær og en varm og nystekt Smuldrekake med bringebær er noe av det beste jeg kan tenke meg, selv om det er aldri så enkelt.

Oppskriften passer til en stor ildfast form, men jeg anbefaler deg å anskaffe de utrolig skjønne hjerteformene fra Le Creuset som du ser på bildet, og da rekker porsjonen til 4 stk.

Kategorier: Paier/Terter
17.05.2011

Her kommer en God 17. mai-hilsen som jeg egentlig hadde tenkt å poste rett etter dagens 17. mai frokost, men det gikk ikke helt som planlagt... Blame it on the cava;-) Håper i alle fall dere alle har hatt en alldeles strålende dag og her altså herlige "HURRA-boller" en smule på etterskudd:-)

Kategorier: Gjærbakst o.l.
15.05.2011

Verdens skjønneste vaniljecupcakes med hakkede Oreos og en vidunderlig god "white frosting" på toppen. Oppskriften gir 10 FANTASTISKE cupcakes!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
15.05.2011

Det er høysesong for å lage flotte festkaker! Denne bløtkaken er fylt med frisk bringebærkrem og deilig sjokoladekrem og smaker helt fantastisk!

Kategorier: Bløtkaker
14.05.2011

Av alle vaffeloppskriftene jeg testet ut i sommer, tror jeg denne ble min personlige favoritt. Dette er oppskriften til Sjømannskirken i New York, og originaloppskriften er AMERICAN KING SIZE! Du finner originalen i tipsfeltet nedenfor, men hvis du ikke føler for å bruke 24 egg, så kan du gjøre som meg og dele oppskriften på 6. Jeg fikk da 11 ekstremt gode vaffelplater som skiller seg ut ved at de er tykke, myke og med utrolig god vaniljesmak!

Dette er for øvrig oppskriften som ble kåret til VERDENS BESTE VAFLER i 2010 og 2013!

I can see why!

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.

Sider