Arkiv: mars 2014

31.03.2014

Jeg elsker smakene av valnøtter, marengs, massse sjokoladeglasur, litt rom og krem... 

Klar for FEST!  Icon e biggrin

27.03.2014


"Mafioso Chocolate Cake" er basert på en ekte, italiensk familieoppskrift!

Dette er en mørk og overveldende høy og flott sjokoladekake i fire lag. Kaken fylles med nydelig, kremete La Famiglia Chocolate Frosting.
 

"A chocolate delight any gangster would love!"  Cool 

Kategorier: Sjokoladekaker
25.03.2014

Vafler Made in Norway!

Designergutta fra Stryn som står bak "Moods of Norway" har gjort det skarpt i utlandet med sine fargerike kleskolleksjoner! Moods of Norway har etter hvert slått seg opp flere steder i verden - og ikke minst har de blitt populære i USA! Klesdesignet til Moods of Norway er basert på norske tradisjoner, og derfor serveres det vafler i alle butikkene til Moods of Norway ved både små og store anledninger. Oppskriften på Moods of Norways egne spesialvafler finnes trykket på mange av deres produkter og det er denne jeg har testet ut her. Logoen til Moods of Norway er en rosa traktor, og aller helst skal vaflene til Moods of Norway stekes i deres spesialdesignede, rosa vaffeljern med traktorfasong! 

Gode og kule vafler  Smile

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
25.03.2014


Vafler på selveste Vaffeldagen må man jo ha!  Icon e biggrin

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
20.03.2014


Snart helg og du lurer kanskje på om du skal lage noe ekstra godt til dessert?

Da kan jeg anbefale "Creamy Chocolate Pudding" som er en vidunderlig god krysning mellom sjokoladepudding og tykk sjokoladekrem. Oppskriften gir 4 porsjoner.

19.03.2014


Ektremt rask og lettvint kake å lage! Kaken er mektig og klebrig i konsistensen som en hvit konfektkake. Dette med å tilsette revet sitronskall og friske blåbær gjør virkelig susen sammen med den søte, hvite sjokoladen!

Kategorier: Sjokoladekaker
18.03.2014


EN TROPISK DRØM bestående av marengs, mascarponekrem og tropiske smaker av mango, papaya og pasjonsfrukt!

Kategorier: Rullekaker Dessertkaker
15.03.2014


I dag vil jeg gi deg oppskrift  på noen kjempegode hverdagsmuffins: "Muffins med blåbær og banan"! Et lett dryss med havregryn på toppen av disse muffinsene ser stilig ut og gjør seg veldig godt smaksmessig. Jeg falt pladask for både smakskombinasjonen og den myke, mettende konsistens på disse muffinsene.

Oppskriften er hentet fra Tara Smak som jeg abonnerer på, og som du også kan kjøpe abonnement på nå med hele 56 % avslag, se bestillingsskjemaet her.  Du får 12-15 deilige muffins av denne oppskriften. Og best av alt: De er kjemperaske å lage!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
15.03.2014


Endelig helg igjen dere - og tenk; vi er snart i midten av mars! Tiden flyr og våren nærmer seg. Smile

En vidunderlig godt desserttips til helgen er "Crème brûlée med pasjonsfrukt"! "Crème brûlée" er denne verdensberømte, franske desserten med sukkerlokk som skal knase lett når du stikker skjeen din ned i desserten. Desserten kan varieres med mange forskjellige smakstilsetninger, og pasjonsfrukt er en av de beste alternativene.

Denne oppskriften er hentet fra siste nummeret av Tara Smak som er i salg i butikkene nå, med kun noen få personlige justeringer. Oppskriften er beregnet på 10 personer, og egner seg utmerket dersom du har tenkt å ha et selskap i helgen. Desserten kan og bør helst lages klar dagen i forveien, noe som gjør den til den perfekte selskapsdesserten fordi du kan gjøre alt klart og slipper å bruke tid på den på serveringsdagen. Ønsker du færre porsjoner, går det selvsagt utmerket å halvere oppskriften.

Jeg hadde ikke noe selskap her hjemme, men lagde likevel full porsjon fordi jeg tilfeldigvis hadde 10 eggeplommer til overs. Det er rart med det - står det små skåler med "Crème brûlée med pasjonsfrukt" i kjøleskapet, har de en tendens til å forsvinne selv uten at det er noe selskap... Wink

Kategorier: Frukt og bær, Puddinger
12.03.2014


Du bruker en hel boks Nugatti Air til disse fantastiske cupcakesene.  - Og det er før du begynner på frostingen som også inneholder Nugatti...  Grin

Because you're worth it!  Icon e biggrin

Kategorier: Muffins/Cupcakes

Sider