Nutella-is med sjokolade og hasselnøtter

Nutella-is med sjokolade og hasselnøtter

06.02.2019


Når du får lyst på hjemmelaget Nutella-iskrem, er denne oppskriften fin å ty til! 

Isen lages med få ingredienser og er enkel å få til.

Jeg har her hatt iskremen i en liten brødform slik at isen kan serveres som en liten iskake, men det går også veldig fint å bruke porsjonsformer eller å lage iskremkuler av isen. 

Nydelig smak av sjokolade og hasselnøtter!

 

 

Ingredienser:

♥ 3 eggeplommer
♥ 100 g sukker
♥ 4 dl kremfløte
♥ 350 g Nutella

Pynt:
♥ 50 g kokesjokolade
♥ 50 g hasselnøtter

 

Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommene sammen med sukkeret i ca 10 minutter, til blandingen blir tykk og lysere i fargen.

Rør romtemperert Nutella sammen med eggeblandingen.

Pisk kremfløten til tykk og luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen inn i Nutella-blandingen. Rør godt med en ballongvisp slik at alle hvite kremflekker fjernes.

Kle en liten brødform (1 liter) med bakepapir (både bunn og kanter). Hell iskremblandingen i formen.

Dryss over grovt hakket sjokolade og hasselnøtter.

 

 

Sett formen i fryseren i noen timer. 


Før servering tas isen ut av formen og over på et fat. Den må stå og tine en liten stund før den kan skjæres i skiver. 

 

 

Superenkelt og supergodt! 

  Yum  

 

 

Tips:

♥ Nutella er et populært sjokolade- og nøttepålegg. 350 g Nutella tilsvarer 1 boks.

♥ Se også oppskrift på Lys Nugatti-is.

 

Kos deg! 
 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 

Nutella-is med sjokolade og hasselnøtter

Ingredienser

♥ 3 eggeplommer
♥ 100 g sukker
♥ 4 dl kremfløte
♥ 350 g Nutella

Pynt:
♥ 50 g kokesjokolade
♥ 50 g hasselnøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggeplommene sammen med sukkeret i ca 10 minutter, til blandingen blir tykk og lysere i fargen.

Rør romtemperert Nutella sammen med eggeblandingen.

Pisk kremfløten til tykk og luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen inn i Nutella-blandingen. Rør godt med en ballongvisp slik at alle hvite kremflekker fjernes.

Kle en liten brødform (1 liter) med bakepapir (både bunn og kanter). Hell iskremblandingen i formen. Dryss over grovt hakket sjokolade og hasselnøtter.

Sett formen i fryseren i noen timer. 

Før servering tas isen ut av formen og over på et fat. Den må stå og tine en liten stund før den kan skjæres i skiver. 

Tips

♥ Nutella er et populært sjokolade- og nøttepålegg. 350 g Nutella tilsvarer 1 boks.

♥ Se også oppskrift på Lys Nugatti-is.

06.02.2019
Kakekategori: 
Desserter: 
Allergier og preferanser: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter