Pizzabaguette med hvitløkssmør og pepperoni

Pizzabaguetter med hvitløkssmør, pepperoni – og selvsagt masse ost! 😍

Dette er en krysning mellom hvitløksbrød og pizzabaguette som har gått viralt i sosiale medier, og det er lett å forstå!

Dette er så raskt å lage og smaker insane godt! 

Hvis du skjærer de stekte pizzabaguettene i skiver, egner de seg utmerket som fingermat til gjestene dine! 

 

 

Oppskriften gir 6 pizzabaguetter. 

 

Ingredienser: 

♥ Baguette (3 x 15 cm)

Hvitløkssmør:
♥ 100 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ liten bunt kruspersille
♥ 20 g parmesan, revet

Pizzatopping:
♥ 1 dl pizzasaus
♥ 2 mozzarella
♥ 100 g pepperoni
♥ 200 g revet ost

 

Fremgangsmåte:

Skjær til baguettene slik at du får 3 stk som er ca. 15 cm lange.

Lag hvitløkssmør ved å røre sammen mykt smør, pressede hvitløksfedd, hakket persille og ferskrevet parmesan. 

 

 

Finn frem de øvrige ingrediensene. 

 

 

Skjær over baguettene på midten på langs slik at du får 6 halve baguetter.

Smør over hvitløkssmøret i et tykt lag og legg dem på en stekeplate. 

 

 

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter.

 

 

Smør på pizzasaus. Brekk opp fersk mozzarella og fordel bitene over baguettene. 

 

 

Legg deretter på pepperoniskiver. 

 

 

Topp med revet ost. 

 

 

Stekes videre midt i ovnen ved 200°C i ca. 15–20 minutter til pizzabaguettene er gylne og sprø i kantene.

 

 

Topp med litt mer persille.

 

 

Serveres varme og nystekte! 

Pizzabaguettene kan eventuelt skjæres i skiver på tvers så man får små, fristende pizzabiter!

 

 

Tips: 

♥ Pizzabaguetter kan varieres med ulike typer topping, som kjøttsaus, skinke osv, på samme måte som vanlig pizza.

♥ Topp med skiver av syltede jalapeños hvis du liker det litt spicy. 

♥ Pizzabaguetter smaker best varme og helt nystekte.

 

 

Veldig enkelt og digg! 😃

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Pizzabaguette med hvitløkssmør og pepperoni
Ingredienser

♥ Baguette (3 x 15 cm)

Hvitløkssmør:
♥ 100 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ liten bunt kruspersille
♥ 20 g parmesan, revet

Pizzatopping:
♥ 1 dl pizzasaus
♥ 2 mozzarella
♥ 100 g pepperoni
♥ 200 g revet ost

Fremgangsmåte

Skjær til baguettene slik at du får 3 stk som er ca. 15 cm lange.

Lag hvitløkssmør ved å røre sammen mykt smør, pressede hvitløksfedd, hakket persille og ferskrevet parmesan. 

Finn frem de øvrige ingrediensene. 

Skjær over baguettene på midten på langs slik at du får 6 halve baguetter.

Smør over hvitløkssmøret i et tykt lag og legg dem på en stekeplate. 

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter.

Smør på pizzasaus. Brekk opp fersk mozzarella og fordel bitene over baguettene. 

Legg deretter på pepperoniskiver. Topp med revet ost. 

Stekes videre midt i ovnen ved 200°C i ca. 15–20 minutter til pizzabaguettene er gylne og sprø i kantene.

Serveres varme og nystekte! 

Pizzabaguettene kan eventuelt skjæres i skiver på tvers så man får små, fristende pizzabiter!

Tips

♥ Pizzabaguetter kan varieres med ulike typer topping, som kjøttsaus, skinke osv, på samme måte som vanlig pizza.

♥ Topp med skiver av syltede jalapeños hvis du liker det litt spicy. 

♥ Pizzabaguetter smaker best varme og helt nystekte.

Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift