Brukere online: 271
Brukere i dag: 2309
Brukere siste 7 dager: 231831
Pizzabaguetter med hvitløkssmør, pepperoni – og selvsagt masse ost! 😍
Dette er en krysning mellom hvitløksbrød og pizzabaguette som har gått viralt i sosiale medier, og det er lett å forstå!
Dette er så raskt å lage og smaker insane godt!
Hvis du skjærer de stekte pizzabaguettene i skiver, egner de seg utmerket som fingermat til gjestene dine!

Oppskriften gir 6 pizzabaguetter.
Ingredienser:
♥ Baguette (3 x 15 cm)
Hvitløkssmør:
♥ 100 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ liten bunt kruspersille
♥ 20 g parmesan, revet
Pizzatopping:
♥ 1 dl pizzasaus
♥ 2 mozzarella
♥ 100 g pepperoni
♥ 200 g revet ost
Fremgangsmåte:
Skjær til baguettene slik at du får 3 stk som er ca. 15 cm lange.
Lag hvitløkssmør ved å røre sammen mykt smør, pressede hvitløksfedd, hakket persille og ferskrevet parmesan.

Finn frem de øvrige ingrediensene.

Skjær over baguettene på midten på langs slik at du får 6 halve baguetter.
Smør over hvitløkssmøret i et tykt lag og legg dem på en stekeplate.

Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter.

Smør på pizzasaus. Brekk opp fersk mozzarella og fordel bitene over baguettene.

Legg deretter på pepperoniskiver.

Topp med revet ost.

Stekes videre midt i ovnen ved 200°C i ca. 15–20 minutter til pizzabaguettene er gylne og sprø i kantene.

Topp med litt mer persille.

Serveres varme og nystekte!
Pizzabaguettene kan eventuelt skjæres i skiver på tvers så man får små, fristende pizzabiter!

Tips:
♥ Pizzabaguetter kan varieres med ulike typer topping, som kjøttsaus, skinke osv, på samme måte som vanlig pizza.
♥ Topp med skiver av syltede jalapeños hvis du liker det litt spicy.
♥ Pizzabaguetter smaker best varme og helt nystekte.

Veldig enkelt og digg! 😃

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ Baguette (3 x 15 cm)
Hvitløkssmør:
♥ 100 g smør
♥ 4 fedd hvitløk
♥ liten bunt kruspersille
♥ 20 g parmesan, revet
Pizzatopping:
♥ 1 dl pizzasaus
♥ 2 mozzarella
♥ 100 g pepperoni
♥ 200 g revet ost
Skjær til baguettene slik at du får 3 stk som er ca. 15 cm lange.
Lag hvitløkssmør ved å røre sammen mykt smør, pressede hvitløksfedd, hakket persille og ferskrevet parmesan.
Finn frem de øvrige ingrediensene.
Skjær over baguettene på midten på langs slik at du får 6 halve baguetter.
Smør over hvitløkssmøret i et tykt lag og legg dem på en stekeplate.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter.
Smør på pizzasaus. Brekk opp fersk mozzarella og fordel bitene over baguettene.
Legg deretter på pepperoniskiver. Topp med revet ost.
Stekes videre midt i ovnen ved 200°C i ca. 15–20 minutter til pizzabaguettene er gylne og sprø i kantene.
Serveres varme og nystekte!
Pizzabaguettene kan eventuelt skjæres i skiver på tvers så man får små, fristende pizzabiter!
♥ Pizzabaguetter kan varieres med ulike typer topping, som kjøttsaus, skinke osv, på samme måte som vanlig pizza.
♥ Topp med skiver av syltede jalapeños hvis du liker det litt spicy.
♥ Pizzabaguetter smaker best varme og helt nystekte.
Skriv ny kommentar