Ritzkake med sjokoladekrem

Ritzkake med sjokoladekrem
Ingredienser

3 egg
2,5 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
200 g Ritzkjeks (1 pk)
100 g valnøtter

Sjokoladekrem:
3 dl kremfløte
4 ss sjokolademelkpulver (Oboy eller Nesquick)

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus kjeksene i food processor eller morter og bland med bakepulver og vaniljesukker. Vend dette inn i eggedosisen. Bland i hakkede valnøtter til slutt.

Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20 min. Avkjøl kaken helt i formen. Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.

Pisk kremfløten til krem og smak til med sjokolademelkpulver. Fordel sjokoladekremen over kaken. La kaken stå i kjøleskapet frem til servering.

Tips

Du finner mange andre gode kaker med Ritzkjeks på detsoteliv.no. Se for eksempel "Ritzkake", "Ritzkake med vaniljekrem", "Nøttekake med Ritz", "Nøttekake med Ritz og sjokolade", "Valnøttkake med Ritz", "Valnøttbiter med Ritz", "Snickerskake", "Snickers festkake", "Snickerskake i langpanne" og "Snickerskake med M og Nonstop".

Kakekategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift