Ritzkake med sjokoladekrem

Ritzkake med sjokoladekrem

18.03.2009
Ritzkake med sjokoladekrem

Ingredienser

3 egg
2,5 dl sukker
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
200 g Ritzkjeks (1 pk)
100 g valnøtter

Sjokoladekrem:
3 dl kremfløte
4 ss sjokolademelkpulver (Oboy eller Nesquick)

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus kjeksene i food processor eller morter og bland med bakepulver og vaniljesukker. Vend dette inn i eggedosisen. Bland i hakkede valnøtter til slutt.

Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20 min. Avkjøl kaken helt i formen. Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.

Pisk kremfløten til krem og smak til med sjokolademelkpulver. Fordel sjokoladekremen over kaken. La kaken stå i kjøleskapet frem til servering.

Tips

Du finner mange andre gode kaker med Ritzkjeks på detsoteliv.no. Se for eksempel "Ritzkake", "Ritzkake med vaniljekrem", "Nøttekake med Ritz", "Nøttekake med Ritz og sjokolade", "Valnøttkake med Ritz", "Valnøttbiter med Ritz", "Snickerskake", "Snickers festkake", "Snickerskake i langpanne" og "Snickerskake med M og Nonstop".

18.03.2009
Kakekategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter