Vinterboller

Vinterboller

02.02.2009
Vinterboller

Ingredienser

2 hveteboller (se tips)

Mandelkrem:
1,5 dl mandler
1 dl melis
1 dl kremfløte

Til servering:
5 dl kokende melk

Fremgangsmåte

Hakk mandlene fint. Bland i 1 dl melis og deretter 1 dl ferdigpisket krem.

Skjær lokket av bollene og grav ut en del av innmaten med en teskje. Ha dette i fyllet og legg det hele tilbake i bollene.

Bollene kan spises som de er, men er også veldig gode servert i en dyp tallerken med kokende melk. Spis "Vinterbollen" med skje etter hvert som bollen bløtner av den varme melken.

Tips

Du kan bruke ferdigkjøpte hveteboller, men selvfølgelig helst hjemmelagde. Du finner mange bolleoppskrifter på detsoteliv.no, men prøv for eksempel "Hveteboller", "Verdens beste boller" eller bolleoppskriften som er brukt i "Fastelavnsboller".

02.02.2009
Kakekategori: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter