Arkiv: februar 2011

27.02.2011

Ja, nå er det VM-stemning i alle norske hjem, og visst er det fantastisk morsomt med gull! Til og med jeg fikk med meg dagens spennende innspurt:) Det er fare for at VM-entusiasmen hjemme hos meg vil aksellerere mot kommende helg, for da tar svigerforeldrene mine turen over fjellet for å overvære festivitasen i Kollen, og det er nokså sikkert at svigerfar vil tilbringe mesteparten av tiden sin der:-) I anledning VM-besøket bakes det VM-kake, VM-boller, VM-cupcakes og selvfølgelig "Gullcupcakes" på mitt kjøkken.... Puh, det er slitsomt med all denne idretten;-) Men her har dere først dagens supergode VM-vafler - og det må være lov å kose seg på en seiersdag som denne!

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
27.02.2011

"Vulkanpannekake", også kalt "Fjellpannekake", er en artig pannekakevariant som stekes i stor langpanne. Mange egg i oppskriften gjør at pannekaken blåser seg opp under stekingen - derav altså navnet. "Vulkanpannekake" smaker kjempegodt nystekt med rørt syltetøy! Se også oppskrift på "Pannekake i langpanne".

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
27.02.2011

Sukk..., dette må være verdens skjønneste "Skolebrød":-) Tipset om å teste ut rosa melis med jordbærsmak på "Skolebrød" fikk jeg på facebook fra en jente som også er veldig flink til å bake. Det var et veldig godt tips, for resultatet ble deilige "Skolebrød" som både er nydelige å se på og skjønne på smak! Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.02.2011

Mmm...   Idéen til "Kaniljestang" har jeg fra et besøk hos Baker Hansen, der jeg satt og koste meg med min lille datter før vi skulle gå og se en barnefilm på kino. Artig navn på en hvetestang som er fylt med kanel og vaniljekrem  Smile  Jeg lagde min egen variant hjemme, og hjemmebakt smaker jo ALLTID BEST! Wink

Kategorier: Gjærbakst o.l.
27.02.2011

"Marshmallow Fluff" er et herlig, amerikansk produkt som jeg DIGGER, men som foreløpig ikke er så lett å få kjøpt i norske matvarebutikker. Produktet finnes i vanlig hvit type, og i rosa med jordbærsmak. Utrolig god jordbærsmak!!! Namnam! Får du tak i produktet, anbefaler jeg deg å teste ut disse nydelige cupcakesene med mørk browniesjokolade og rosa jordbær-marshmallowkrem på toppen!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
27.02.2011


Denne kaken er basert på samme oppskrift som "Black Magic" som jeg tidligere har publisert her på Det søte liv.  Kaken er helt uten hvetemel og blir alltid magisk mørk og god!

Forskjellen her er at sjokoladen er byttet ut med sukkerfri kokesjokolade og sukkeret med sukkererstatning. Det er det samme om du bruker sukrin, natreen eller splenda eller lignende. Hele kaken gir da kun 38 karber! Denne kaken er dermed både lavkarbo, sukkerfri og naturlig glutenfri.

Resultatet blir likevel en nydelig konfektkake!

Kategorier: Sjokoladekaker
26.02.2011

Her er oppskrift på en herlig, lettlaget "Pannekake i langpanne". Fantastisk nydelig med en klatt rømme og masse rørte jordbær. Ha en fin lørdagskveld:-)

Kategorier: Vafler/Lefser o.l.
24.02.2011

"Pinnsvinkaker" er nydelige marengskaker som har fått navnet sitt fordi de er laget med mandler som snittes opp på langs. Litt forskjellig krydder gir superherlig smak og en lekker, gylden bruntone på marengsene. Til og med min kresne mann syntes at disse var "mmmm..., veldig gode!"  Smile 

Dette er også holdbare kaker som er kjekke å ha i kakeboksen.

Kategorier: Småkaker
22.02.2011

From me to all of you!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
20.02.2011

WOW.....I LIKE!!!

Kategorier: Sjokoladekaker

Sider