Arkiv: februar 2012

20.02.2012

For true success ask yourself these four questions:

Why?

Why not?

Why not me?

Why not now?

(James Allen)
 

Brente mandler gir mild karamellsmak til denne superdeilige varianten av "Suksesskake"!

16.02.2012

Det nærmer seg fastelavnssøndag - og ingen fastelavnssøndag uten kremboller!!

Her har du en helt fantastisk god, dansk variant der bollene er fylt med vaniljekrem og dekket med sjokolade. Det har vel sin geografisk sett naturlige forklaring at "Danske kremboller" ligner svært på kjempepopulære "Sørlandsboller" som du også finner oppskrift på her på Det søte liv! Oppskriften gir 20 herlige boller!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
15.02.2012

Nå er både morsdag og Valentinesdagen overstått, og det er på tide å rydde vekk alle disse plagsomme hjertene og finne frem karnevalutstyret i stedet! ..For du vet vel at det på fredag er tid for KARNEVALFEST!

I alle fall i Rio og på de norske barneskolene. Skulle veeeeeeldig gjerne vært i Rio, men i år får det bli med å pynte opp datteren min i Snehvitkostyme og more meg over synet av alle de andre søte førsteklassingene. Jeg har fra før laget fargeglade "Karnevalboller" og "Karnevalsnurrer" som du finner oppskrift på her på detsoteliv.no, og nå får du dessuten en kjempegod, knæsj grønn "Karnevalstang med pistasj og vaniljekrem".

Kategorier: Gjærbakst o.l.
13.02.2012

True love is friendship set on fire!

(Jeremy Taylor)

Her har jeg laget cupcakes med pasjonsfrukt og farget den nydelige pasjonsfruktkremen knallrød for anledningen!  Tongue smile

HAPPY VALENTINE'S EVERYONE!

Kategorier: Muffins/Cupcakes
12.02.2012


Jepp! Det er mulig! På bare 15 min har du en mørk, bløt, himmelsk god sjokoladekake med tykt lag deilig sjokoladeglasur på bordet! I en travel hverdag skal du ikke se bort i fra at dette blir en av dine nye favorittoppskrifter. Herlig quick fix! Laugh

Kategorier: Sjokoladekaker
12.02.2012

Her er en liten søt idé på hvordan man kan lage "Morsdagsboller". Boller er jo noe som alle små hender liker å trille og alle mammaer liker å spise, og ved å male et rødt hjerte på toppen blir bollene ekstra koselige. Jeg har her brukt oppskriften på boller som jeg har fått av min mamma og som er den aller, aller beste! Oppskriften gir 20 stk.

Kategorier: Gjærbakst o.l.
11.02.2012

Baking for pleasure!

Vakre, søte kjærlighetsmarengs med deilig, bløt kjerne!

Kategorier: Porsjonskaker, Småkaker
07.02.2012

Sooo sexy....   Her er det bare å starte med å be om syndenes forlatelse med en gang!  Naughty  Yum   Dødsgode, kjempestore "Buns" med ekstra god smak av vanilje, brunt sukker, kanel og pecannøtter! På toppen tykk, hvit, søt kremostglasur. Nam nam, tipper du vil ha en til...og en til... og en til...  Wink  Dette er amerikansk bakverk på sitt beste!

Kategorier: Gjærbakst o.l.
06.02.2012


Helt utenfor eplekakesesongen vil jeg i dag gi dere oppskriften på en helt fantastisk "Eplekake med krydder og vaniljekrem".

Enormt god!!!

Kategorier: Andre festkaker
05.02.2012

Her får du en nydelig oppskrift på myke cupcakes med store biter hvit og mørk sjokolade!

Kategorier: Muffins/Cupcakes

Sider