Hjemmelagde Coco Crunch

Hjemmelagde Coco Crunch

03.07.2019


Coco Crunch er kjempepopulære, sunne, rawfood energikuler, som selges i mange cafeer og helsekostforretninger.

Kulene er smaker deilig av havre, kokos og sjokolade, og kjennetegnes av at de også inneholder spiret bokhvete, som gir herlig crunch.

 

 

Her får du oppskriften på en hjemmelaget variant, som jeg synes smaker veldig likt originalen. 

Hjemmelagde Coco Crunch er enkle å lage, og veldig kjekke å ha i kjøleskapet så du kan hente dem frem når du får lyst på noe godt

 

 

Oppskriften gir 20 stk. 

 

 

Ingredienser:

♥ 200 g havregryn
♥ 40 g kakao
♥ 50 g kokos
♥ 1 ts kaffepulver
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 0,5 ts maldonsalt
♥ 1 dl lønnesirup
♥ 1 dl smeltet kokosolje
♥ 1 ss mandelolje
♥ 80 g spiret bokhvete (se tips)

Pynt:
♥ 50 g kokos


Fremgangsmåte:

Kjør havregryn lett sammen i en food processor så det blir til grovt havremel. Tilsett kakaopulver, kokos, kaffepulver, vaniljesukker og maldonsalt og kjør dette sammen til en finkornet blanding. Tilsett lønnesirup, smeltet kokosolje og mandelolje og kjør sammen til en bløt masse. 

 

 

Ha massen i en bolle sammen med spiret bokhvete.

 

 

Kna bokhveten inn i deigen.

 

 

Form deretter 20 kuler som rulles i kokos.

 

 

Sett kulene i kjøleskapet i minst 1 time før servering, så de blir fastere.

 

 

 

Kjempegode, veganske energikuler som det er lett å få dilla på! 

 

 

Tips:

♥ Spiret bokhvete fås kjøpt i helsekostforretninger. 

 

 

♥ Coco Crunch oppbevares i kjøleskapet og har lang holdbarhet. 

 

 

Anbefaler deg å lage hjemmelagde Coco Crunch! 

De er både sunne og utrolig gode!  Smile  

 



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Hjemmelagde Coco Crunch

Ingredienser

♥ 200 g havregryn
♥ 40 g kakao
♥ 50 g kokos
♥ 1 ts kaffepulver
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 0,5 ts maldonsalt
♥ 1 dl lønnesirup
♥ 1 dl smeltet kokosolje
♥ 1 ss mandelolje
♥ 80 g spiret bokhvete (se tips)

Pynt:
♥ 50 g kokos

Fremgangsmåte

Kjør havregryn lett sammen i en food processor så det blir til grovt havremel. Tilsett kakaopulver, kokos, kaffepulver, vaniljesukker og maldonsalt og kjør dette sammen til en finkornet blanding. Tilsett lønnesirup, smeltet kokosolje og mandelolje og kjør sammen til en bløt masse. 

Ha massen i en bolle sammen med spiret bokhvete. Kna bokhveten inn i deigen.

Form deretter 20 kuler som rulles i kokos. Sett kulene i kjøleskapet i minst 1 time før servering, så de blir fastere.

Tips

♥ Spiret bokhvete fås kjøpt i helsekostforretninger. 

♥ Coco Crunch oppbevares i kjøleskapet og har lang holdbarhet. 

03.07.2019
Kakekategori: 
Sesong: 

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter