Strawberry Champagne Sorbet

Strawberry Champagne Sorbet

11.05.2014


Vidunderlig forfriskende sorbet med smak av jordbær og champagne er rask å lage!

Hemmeligheten ligger i syltetøyet Strawberry Champagne Jam fra Stonewall Kitchen, som fås kjøpt i utvalgte Meny-butikker og spesial-/delikatesseforretninger i Norge (hør med importøren på firmapost@oluf.no om hvor du kan få kjøpt syltetøyet i ditt nærområde).

 

 

Husk også at du kan vinne en spennende overraskelsespakke fra Stonewall Kitchen om du legger igjen en kommentar på denne Giveawayen før mandag kveld.

 

 

Ingredienser:

♥ 325 g Strawberry Champagen Jam (se tips)
♥ 1 dl champagne eller Riesling
♥ 2,5 dl vann


Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene i en food processor og mos til en jevn masse. Ha blandingen i en litt boks eller form og sett i fryseren over natten.

Ta så den frosne blandingen ut av formen.

 


Knus isen raskt i en food processor. Ikke kjør lenger enn nødvendig, så sorbeten beholder sin tykke konsistens.

Hvis du ikke skal bruke sorbeten med en gang, setter du den slik tilbake i fryseren. Knus isen opp igjen med en skje før du har den i små serveringsformer.

Server straks!

 

 

Tips:

♥ Syltetøyet med smak av jordbær og champagne fra Stonewall Kitchen er unikt og passer veldig godt til denne desserten. Det går imidlertid an å lage sorbet etter samme fremgangsmåte med andre typer syltetøy også.

♥ De superfine formene du ser på bildet er faktisk små margarita glass av plast og egner seg veldig godt til små desserter eller forfriskninger. Du får kjøpt de i nettbutikken til Pynt til fest. Se link til produktet her, men du finner også mange andre søte dessertskåler og glass i denne nettbutikken.  

 

 

♥ Sorbeten kan lages lang tid i forveien og oppbevares i fryseren. Det er imidlertid viktig at du serveres sorbeten straks etter at du har hatt den i serveringsskåler, for den smelter fort.

 


♥ Jordbær og champagne er alltid en perfekt kombinasjon!

Server sorbeten gjerne noen sjokoladetrøfler med champagne hvis du får tak i.

 

 

Herlig, sommerlig sorbet som passer til festlige lag!

 


♥ ♥ ♥ ♥

Strawberry Champagne Sorbet

Ingredienser

♥ 325 g Strawberry Champagen Jam (se tips)
♥ 1 dl champagne eller Riesling
♥ 2,5 dl vann

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en food processor og mos til en jevn masse. Ha blandingen i en litt boks eller form og sett i fryseren over natten.

Ta så den frosne blandingen ut av formen. Knus isen raskt i en food processor. Ikke kjør lenger enn nødvendig, så sorbeten beholder sin tykke konsistens.

Hvis du ikke skal bruke sorbeten med en gang, setter du den slik tilbake i fryseren. Knus isen opp igjen med en skje før du har den i små serveringsformer.

Server straks!

Tips

♥ Syltetøyet med smak av jordbær og champagne fra Stonewall Kitchen er unikt og passer veldig godt til denne desserten. Det går imidlertid an å lage sorbet etter samme fremgangsmåte med andre typer tykt syltetøy også.

♥ De superfine formene du ser på bildet er faktisk små margarita glass av plast og egner seg veldig godt til små desserter eller forfriskninger. Du får kjøpt de i nettbutikken til Pynt til fest.

♥ Sorbeten kan lages lang tid i forveien og oppbevares i fryseren. Det er imidlertid viktig at du serveres sorbeten straks etter at du har hatt den i serveringsskåler, for den smelter fort.

11.05.2014

4 kommentarer

Høres ut som fantastiske produkter☺

Syltetøyet fra Stonewall er veldig godt! Jeg har akkurat denne varianten i kjøleskapet. Tusen takk for supert tips om å lage sorbet! Gleder meg til å prøve! Herlig med flere bruksområder! :)

Hvor mange porsjoner vil du si denne oppskriften er for?

Har hatt så lyst til å lage denne, men finner ikke Strawberry Champagne Jam :(

Skriv ny kommentar

Siste oppskrifter