Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

JA TAKK!! Hadde vært perfekt for meg og venninnen min som nå har flyttet inn i en leilighet vi skal dele. Begge DIGGER vafler!!!

Det hadde vært supert med et vaffeljern, siden mitt tok springfart inne i skapet og hoppa ut å landa i gulvet med et brak og biter falt av.. Skjedde i fjor å har en som savner de gode vaflene fra det søte liv

Ønsker å vinne!! Krysser fingrene! Trenger sårt et nytt vaffeljern,da det gamle har en feil,som gjør at sikringa går hver gang termostaten slår inn.. er et åviken,som er 2 år,men pga manglende kvittering får vi ikke dekket et nytt(fått i julegave). Veldig kjedelig. God påske☺

Med tanke på ekstra mer stress i dette turbulente livet nå, er det deilig å kunne slappe av en helg med vaffel (grunnet vaffel, er fordi min sønn på ca 15 mnd elsker det, og det er veldig få av mat han elsker) Det gamle vaffeljernet begynner å bli ganske dårlig å bruke, så hvis denne er så god som det blir sagt om, står denne nye vaffeljernet ganske høyt på listen. Da kan jeg prøve flere oppskrifter enn det standard vaffel og sjokolade vaffel (min favoritt) :)

Ha en hyggelig kveld :)

Hadde vært sååå moro å vinne siden jeg aldri vinner ellers!! Krysser fingre og tær for at det blir min tur denne gangen! :) Håper at det snart blir vafler også i denne i heimen! <3

Håper håper håper jeg vinner :) Har alltid hatt et helt greit vaffeljern, men hadde vært fint å fått et skikkelig et :) Elsker vafler God påske og lykke til med trekningen!

Tittei! Jeg har en papegøye som elsker vafler ;-) Både hun og jeg vil bli hoppende glade om vi kan få et nytt vaffeljern :-D Her i huset går det unna i både grove og søte vafler, men pipen vil gjerne forsyne seg fra jernet om det tar for lang tid og det gjør det gamle vi har ;-p

Det hadde vært utrolig hyggelig, vafler hos mormor er satt på vent da jeg ikke har vaffeljern akkurat nå

Jeg har kjempelyst på et skikkelig vaffeljern! :) Samme hvor god røra er, hvis vaffeljernet ødelegger den!

Er selv veldig glad i vafler og kan godt tenke meg et Wilfa vafeljern. :) Lykke til alle som kommenterer! Ønsker alle en riktig fin påske - med , eller uten. Bare det å ha tid sammen, er en god ting. Men klart, er der vafler på gang, så er det litt ekstra. :)

Hei i natten!
Brune bananer kan sikkert brukes til vafler, og selvfølgelig fant jeg oppskrift på "det søte liv"!!
Takk for oppskriften, gleder meg til å prøve det

Ja takk :)
Hadde vært helt supert!

I dag skal jeg steke vaffler på jobb. Tenker de blir glade :) Skal ha det hjemme i kveld, Skulle bare hatt et bedre jern 3:)

Her i huset er både små og store glad i vafler, så dette jernet ville vært perfekt for oss :-)

Dette jernet funker fantastisk flott,
det blir tykkere vafler,- og det er så GODT!
6 gode hjerter istedet for fem,
passer bra her som samtlige slåss om dem,
Ei røre "på lur" jeg stadig har,
om noen på kaffe en svipp innom tar,
og erfaringsmessig så påstår jeg,
det er enda ingen som har sagt nei!
Mitt gamle jern har nå blitt slarket og slitt,
så jeg trenger sårt å fornye litt,
derfor slenger jeg inn en hilsen nå,
litt flaks hadde vært no' å håpe på,
Give-away- for et fint initiativ!
God påske til dere i "Det søte liv" :D

Melder meg på i kampen om "superjernet", da det vi har er i ferd med å takke for seg etter lang og tro tjeneste... God Påske!

Jeg har brukt Det søte liv lenge nå. Til jul brukte jeg bare oppskrifter herfra. Masse flotte oppskrifter som er absolutt godt beskrevet og lette å følge. Så er det gøy med noe nytt. Anbefaler sidene på det sterkeste.
Kirsten H. Helland

Nytt vaffeljern til påske hadde vært koselig mitt gamle har streiket og jeg har på ønskelista til bursdag et nytt vaffeljern. Lett å la seg friste av vafler nå i disse tider.
Ha en fin dag!

Har fem unger,alltid venner på besøk og ett gammalt enkelt-jern, så dette hadde vært kjærkomment:)

Lager ofte vafler og trenger et godt jern! Idag blir det nystekte vafler på damene som kommer hit på besøk :D

Dette var en flott giveaway! Har lenge vurdert å kjøpe et slik, hadde jo vært supert å kunne vinne et da! Ha en fin vaffeldag! :-)

Vafler skaper alltid god stemning hos små og store. Jeg har ønsket meg et stort vaffeljern helt siden jeg spiste "kjempevaffel med is" på en flyplass for mange år siden!

Hadde vært fint å ha et vaffeljern, så kan jeg lage vafler til kjæresten som maser om vafler flere ganger i uka.. ;)

Ja takk, gjerne.. :-) Steiker vafler i dette øyeblikk, men trenger et nytt da mitt steker ujevnt.. :-/

Hei, familie på to voksne og tre barn 7,4,1 som elsker vafler. Har lav økonomi så nytt vaffeljern er ikke mulig nå. Hadde vert midt i blinken.
Vi vil ha !!!
Å lover å prøve kesam vafflene dine

Ønsker å kunne glede min bestemor med nytt vaffeljern etter en lang sykdomsperiode. Hun har hatt dette vaffeljernet lenge, men etter mange års bruk har det sluttet å si ifra når vaflene er ferdige! Krysser fingrene for å kunne gi verdens beste bestemor en fin påskeoverraskelse! :)

Takk for mange nydelige oppskrifter!
Jeg ønsker meg et flott vaffeljern, mest fordi det har store plater med seks hjerter. Det blir vafler av det jernet vi har også, men for oss som bretter vaffelen dobbelt, kan det ikke bli bedre enn dette!

En liten og en stor med feber trøstespiser vafler m syltetøy i anledning vaffeldagen! Nytt jern vil også være en trøst! God vaffeldagen!

Jeg har hatt lyst på vafler i en evighet nå, og spesielt i dag! Men jeg har ikke vaffeljern! Vær så snill! :D

Dette vaffeljernet har min mor og det må være det beste jernet jeg har prøvd! Krysser fingrene :) :)

Har dette vaffeljernet og er superfornøyd, men håper å vinne ett til da vi har en gutt med melkeallergi som gjør at vi ikke kan bruke samme vaffeljern til hans vafler. :)

Eg er kjempeglad i vaffler og elsker å lage mat og invitere folk på besøk, så dette har eg veldig god bruk for!

Har et dobbeltjern fra wilfa som streiker og tuller. Skulle veldig gjerne hatt et nytt

Jeg elsker vaffler, men har desverre ikke noe bra vaffeljern å steke det i. Har ikke beste råa heller , hadde vært så deilig å ha ett kjempe bra jern som kan lage de beste vaffler :D Da skal jeg lage potetvaffler og vaffler med kesam <3

Vi i bergliotstien steker stadig vaffler ute med alle barna, det går aldri fort nok med stekingen, så hadde vert kjekt å fått et ekstra jern så stekingen kunne gått enda raskere for di mange utolmodige små(og store)

Ja gjerne, her i heimen er vi veldig glade i vafler, og idag fant vi ut at vaffeljernet er ubrukelig :(

Jeg har ikke vaffeljern, så det hadde vært helt supert å vinne et! :) hurra for vaffeldagen!

Nytt vaffeljern hadde vært supert. Det jeg har nå har snart stekt sin siste vaffel

Hadde vært supert å vinne dette siden det gamle vaffeljernet er ødelagt. I tillegg hadde det smakt helt fortreffelig med nystekte vafler etter en lang skitur!:-)

Hadde vært supert å vinne dette siden det gamle vaffeljernet er ødelagt. I tillegg hadde det smakt helt fortreffelig med nystekte vafler etter en lang skitur!:-)

Vafler er godt, men jeg lager det altfor sjeldent! Kanskje et nytt vaffeljern ville endret på det?

Jeg har planer om å flytte hjemmefra til høsten, så dette hadde perfekt å vinne!

- Regine

Det hadde jeg vært glad for :-) For mitt virker snart ikke lenger, er vel 20 år gammelt :-)
Ellers må jeg bare få si at denne siden er helt fantastisk :-)

Bloggen din er kjempebra
kaker lager vi mye av
vafler det er aller best
da blir det jubel, nesten fest

Men jernet vårt det streiker snart
det er kanskje ikke rart
vaffelbaking i mange år
jernet har fått gråe hår

Ett nytt jern hadde vært greit
da vil stekingen gå mindre seigt
mer moro for bakeren
og et finere syn for smakeren

Hadde vært veldig morsomt å vinne dette vaffeljernet, da er man i hvert fall klar til påsken!! :)
Ha en super fin påske, alle sammen!<3

Vaffeljernet mitt er på hell, Melissa er bra, men selv Melissa kan ta til årene, over 30 år nå!!!

En drøm det ville vært å vinne dette så flotte vaffeljernet, "Hjerte Stor Piip!!!

Drømmer, håper, og lover å steke til naboene på fellesterrassen!

Beste hilsen Bente, netlohell@hotmail.com

Riktig god påske til deg!

Jaaa!:D Et nytt vaffeljern hadde virkelig gjort seg for en sliten studentlommebok! Nå for tiden lager jeg vafler i steikepanna.. Ok det; men det er nå ikke det samme som tykke, ekte vaffelhjerter!

Åå jeg har ikke fått kjøpt meg vaffeljern ennå så dette har jeg gått og tenkt på i lang tid. Jeg har en samboer som elsker vafler, men har frem til nå bare laget det når jeg er hjemme hos foreldrene mine. Vinner jeg dette vaffeljernet blir det vafler på oss i påsken!!:)
God påske, Kristine!:)

Åååå, vi er en skikkelig vaffelfamilie, men vi mangler et ordentlig vaffeljern...

Guttene mine elsker vaffler. Jeg har prøvd nesten alle dine oppskrifter på vaffler. Veldig gode.

Åååå så gøy med giveaway!
Har ønsket meg et slikt lenge. Så prøver lykken her :-D *KrysserFingrerOgTær* :-)
God helg & God påske!

Ønsker meg veldig et sånt vaffeljern :-) Takk for mange herlige oppskrifter :-)

Åååh! Jett om dette hadde vært perfekt å vunnet nå! Vaffeljernet vårt har nok vært godt brukt, og har begynt å steke bare på ene siden...! Jeg prøver lykken:D god påske!

Åh! Det hadde vært helt magisk med et nytt vaffeljern Det trengs virkelig og kommer godt med! Jeg har bare hørt positivt om dette jernet

Har ikke fått spist vafler på årevis da vi mangler vaffeljern. Det hadde vert supert å vinne det jernet her så vi endelig får testet ut alle de gode vaffeloppskriftene fra det søte liv!

lager alltid vafler med kefir eller kulturmelk. Vi spiser vafler bare med litt melis - trengs ikke mer.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift