Giveaway: Utsøkt kvalitetskaffe fra RealCoffee.no!

Sponset innlegg.

Hei alle sammen!
Håper dere nyter lange, avslappende påskedager!  Smile 

Skikkelig god kaffe hører til livets store gleder!

Enten du elsker milde kaffedrinker eller små kopper med sterk espresso, er det viktig for god smak at kaffebønnene holder høy kvalitet.

Jeg synes at ekte kvalitetskaffe er nydelig til alle slags kaker og ikke minst sjokolade! Jeg er derfor stadig på utkikk etter gode kaffetyper, og ble virkelig begeistret da jeg oppdaget Real Coffee!

Real Coffee selger kaffekapsler av høy kvalitet i både Norge, Sverige og Danmark. Kaffekapslene inneholder 100 % Arabica kaffebønner, som er spesielt tilpasset kaffesmaken her i Skandinavia.

 

 

Det at kaffekapslene holder kaffe av aller høyeste kvalitet merkes virkelig på smaken! Det er derfor ikke rart at kaffen fra Real Coffee har oppnådd veldig rask suksess i Skandinavia og har blant annet nylig vunnet "Best i test"-prisen i en landsdekkende avis i Danmark (se omtale her).

Kaffekapslene til Real Coffee kan brukes i alle Nespresso kaffemaskiner.

 

 

Kaffen kan enkelt bestilles i nettbutikken til Real Coffee som du finner her:  www.realcoffee.no

På nettsiden kan du også lese mer informasjon om Real Coffee og de ulike kaffetypene.  Du kan bestille alt fra en liten eske med 10 kapsler til Giga Pakken som inneholder 60 esker med til sammen 600 kapsler - og selvfølgelig pakkestørrelser som er i mellom disse ytterpunktene. Real Coffee sender kaffen hjem til deg og tilbyr rask levering, så det tar bare noen dager før du har kaffe av ypperste kvalitet til bruk i kaffemaskinen din.  Smile 

 

 

Jeg har fått testet to av de mest solgte variantene som heter "Espresso Verona" og "Espresso Napoli".

 

 

Espresso Verona er for de som elsker smaken av ekte, sterk italiensk ekspresso! Kaffen har intens smak, lang ettersmak og tykt, gyldent skum... mmmm...

Smaken av Espresso Verona har toner av karamell og sjokolade, og det skyldes den harde, mørke ristingen av Arabicabønnene. Kaffen egner seg som liten kopp Espresso, men er også ypperlig til å blande med varm melk for å lage populære kaffedrikker som Café Latte, Macchiato og Cappucino osv. 
Se mer info om Espresso Verona her.

 

 

Espresso Napoli er litt mindre sterk enn Espresso Verona, og er Real Coffe sin egen signaturblanding. Kaffen er en fyldig og avbalansert espresso med en sterk karakter og intens fylde.

Espresso Napoli fra Real Coffee er laget av 100 % Arabica bønner av den fineste kvalitet, som har blitt dyrket i Sør-Amerika. Den mørke ristingen og den askeholdige, næringsrike jorden tilfører bønnene en helt særegen nøtteaktig smak med undertoner av kakao, og en forsterket fylde.
 
Med en lang og perfekt avrundet ettersmak, samt fyldig skum, kan Napoli nytes som en espresso eller lungo. Espressokaffen er dessuten et perfekt utgangspunkt for alle slags kaffedrinker.
Se mer info om Espresso Napoli her.

 

 

Kaffekapslene kommer i lekre esker og du kan lese informasjon om kaffen på baksiden av hver av eskene.
 

 

Andre varianter kaffe som selges hos Real Coffee er Espresso Venezia, Lungo Milano og Lungo Firenze.

Les om alle variantene her.

Du finner Facebooksiden til Real Coffee kapsler til Nespresso HER.
 

 

 

Jeg får lengsel mot Italia bare jeg hører navnet på disse kaffekapslene.  Smile 

Heldigvis går det an å skape den samme deilige, italienske stemningen hjemme på kjøkkenet her i Norge også!

 

 

GIVEAWAY:

Har du lyst til å teste ut kaffe fra Real Coffee du også?

Real Coffee deler i dag ut en fantastisk flott giveaway til en av Det søte livs lesere, som kan få en Large Pakke med kaffekapsler tilsendt helt gratis! Large Pakken inneholder 16 esker à 10 kapsler kaffe - altså 160 kaffekapsler av supreste kvalitet sendt hjem til din adresse.

Dette er en "bland selv"-pakke, som betyr at vinneren selv kan mixe sammen totalpakken med 16 esker av sine favoritter.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med på trekningen er å skrive en kommentar til dette innlegget før mandag 6. april kl. 21.00. Vinneren trekkes samme kveld og annonseres her på bloggen. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner eller ikke. Vinneren må melde seg til meg på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.

 

RABATTKODE TIL ALLE LESERE AV DET SØTE LIV:

I tillegg til ovennevnte giveaway, får ALLE leserne av Det søte liv nå en rabatt på kr 30,- ved bestilling av Large Pakke eller større på www.realcoffee.no

Rabattkoden er "detsoteliv"

Dette er virkelig deilig kaffe som jeg anbefaler dere alle å teste ut!

  Yum 


♥ ♥ ♥ ♥
 

Bloggkategori

106 kommentarer

Å det hadde vært supert å vinne! Da skal jeg ta de med til kollegene på jobb og dele rikelig med dem! :) Statsansatte fungerer ikke så bra uten kaffe, vet du! ;)

Fortsatt god påske!

Så spennende saker! Selv elsker jeg både Italia og café latte - og jeg hadde selvsagt blitt kjempeglad om jeg skulle være så heldig å vinne:-)

Så perfekt for oss! Vi har en nespressomaskin som brukes flittig og vi elsker å teste nye typer! Eneste kjedelige med nespresso er at det koster jo litt å bruke den :P

har en mann som er kaffeelsker, perfekt gave til han.. ;)

En riktig god påske! Hadde Vært koselig med ny kaffe til Nespresso maskinen min. :-)

Hadde ikke gjort noe å vinne denne pakka- så kunne jeg fått tørket støv av nespressomaskinen

Dette høres ut som den perfekte overaskelse til verdens beste samboer! Han er virkelig ein kaffe-elsker og dette hadde han sååå fortjent nå :) vi krysser fingrene! Fortsatt god påske til deg og takk for ein super blogg :)

Dette ser spennende ut. Jeg har veldig lyst å prøve disse. Krysser fingrene :)

Hei, Kristine:)

Det hadde vært supert å vinne en prøvepakke fra RealCoffee!
Nespressomasinen står i skapet fordi jeg aldri har funnet kapsler med kaffe jeg elsker. Kanskje dette er løsningen!?!
Nyt de siste fridagene:)

så fin gave Hadde vært fint å få prøvd disse da det går myyyyyye nespressokapsler her i gården da både min mann og jeg er veldig glad i kaffeHa en fortsatt god påske

Det hadde vært fint å prøve en pakke fra RealCoffee. Bestiller derfra for første gang i dag, takk for tips og rabattkode.

Hadde vært flott å vinne en eske fra RealCoffie. Alltid kjekt å prøve noe nytt. Må bestille ny ladning med kapsler nå er øyeblikk tom så det passer bra å vinne.

Ja takk, er flittig bruker av nespresso kaffemaskin, og vil veldig gjerne prøve disse kapslene!☺️

God påske!
Elsker dene siden, det e hær æ finn de bæste oppskriften til min bakst. En kaffe maskin hadde vært ypperlig i dette hus da vi alltids koke meir kaffe enn vi klare å drikke.

Hadde vært supert å få prøvd disse kapslene - er en flittig bruker av Nespresso-maskinen min☕️

passer perfekt å få prøvesmake noen nye smaker. Er nemmelig snart tom for kapsler, kjekt å prøve ut før jeg bestiller nye :-)

God Påske:) Kaffe fra Nespresso og kake fra Det Søte Liv er en kombinasjon som aldri slår feil. Elsker kaffemaskinen min:))

Ja takk dette ser spennende ut. Liker å teste ut nye kaffesmaker og som passer til vår kaffemaskin Livet er for kort til å drikke dårlig kaffe!

Litt påfyll i kaffehyllen hadde vært et fint tilskudd nå som vi er inne i ny leilighet! :)

Gjett om det hadde passet perfekt å vinne! Etter en påske med mye kos og kaffe begynner kaffelageret å skrante betraktelig!
Fortsatt fin påske!

Mvh Monica

kjempe fin blogg du har, hadde vært toppers å få prøve ny kaffe! Trenger litt ekstra variasjon etter 8 år med nesspresso maskin!

Gleder meg alltid til hyttetur for der står Nespressomaskinen vår! Men nå begynner det å bli tomt for kapsler... Og vil veldig gjerne prøve disse nye smakene ☕️

hei. Jeg vil veldig gjerne prøve nye kaffesmaker til maskina vår :)

Det hadde passet helt perfekt å prøve disse kaffekapslene. Vi har bare 3 rør igjen av Nespresso sine kapsler. Fortsatt god påske,selv om den nærmer seg slutten

Ååå denne pakken hadde det vært helt fantastisk å vinne. Jeg bruker Nespressomaskinen min hver dag og er snart tom for kapsler. Ønske, ønske

Dette hadde vært suuuuuperkos rett etter påsken :) har hatt så lyst til å prøve dette merket!

Hei, God Påske. Flott giveaway for oss som ikke kan få for mye kaffe. Aldri en dag uten.

Hei, God Påske. Flott giveaway for oss som ikke kan få for mye kaffe. Aldri en dag uten.

Elsker kaffe. Og er veldig avhengig! Liker den mørk og sterk og Verona er en klar favoritt. Liker også å prøve nye varianter, så det er en ordentlig drømmepremie for meg, dette :)
Fortsatt god påske!

Å, denne gangen håper jeg virkelig det blir meg!! Elsker god kaffe, men etter uforutsette bilutgifter blir det en stund til jeg kan unne meg kaffekapsler..det er skikkelig luksus!! Takk for inspirerende blogg! Du er god!!

Hadde vært så genialt å vinne totalpakken :-)
Begynner å bli tomt for kapsler her i huset, så krysser fingrene at den blir min :-)

Fortsatt god påske!

Ååå, disse vil jeg gjerne prøve! God kaffe gjør underverker for en sliten småbarnsmamma

Hadde vært spennende å prøve denne kaffen. Har prøvd andre merker til Nespressomaskinen, og alltids gøy med noe nytt. Verona og Napoli hørtes gode ut. Så denne kaffekjerringa krysser fingrene☺☕

Åh, jeg er utrolig glad i kaffe, hadde vært morro å vinne! :)

Kaffe gjør godt, og med kapsler i Nespressso-maskinen får vi god kaffe på et blunk.
Ha en fortsatt fin påske og takk for alle gode oppskrifter! Nå i påska spiste vi sitronkladdekaka, den smakte

Det byner å bli tomt i skapet for kapsler, så det hadde vært helt fantastisk perfekt å få litt påfyll :-) så kan jeg bake suksesskaken og drikke kaffe til :) Ønsker deg en fortsatt riktig fin påske :)

Har nettopp begynt å faktisk like kaffe så nå må jeg selvfølgelig teste ut alle slags smaker!;)

hadde vært fantastisk, ville delt med mine kaffeavhengige kokkekolleger, som ikke fungerer uten jevn tilførsel av koffein...

Ingenting er så viktig som en god kopp kaffe til en deilig kake! Nespresso har mange spennende smaker, vår maskin brukes hver dag, og vi elsker å teste nye smaker!

klart vi vil vinne! Fekk meg nespressomaskin til fødselsdagen, prøver å bli kaffielskar no når eg er blitt nybakt mamma ;-)

Hei !

God påske :-) nye smaker hadde vært kjekt å prøve så her må jeg prøve lykken :-)

Det hadde vært kjekt å vinne for ei trebarnsmor som helst skulle drukket kaffe hele døgnet :)

Hadde vært kjekt å prøve RealCoffee - er storforbruker av Nespressokapsler ☕️

Dette hørtes bra ut, og nettsiden må sjekkes. Jeg vil gjerne være med i trekning☕️

Så spennende! Jeg er på leting etter en god kaffe til vår Nespressomaskin, har ikke funnet en favoritt ennå. Kanskje jeg finner favoritten nå? :)
Hadde vært en fin start på hverdagen etter en rolig og avslappende påske :D

For en perfekt giveaway. Elsker kaffe og elsker å invitere venner til å komme å drikke god kaffe. Hadde vært hyggelig å vinne

Elsker blogger din og er fast innom hver gang noe skal bakes! :-)
Er helt avhengig av kaffe så hadde blitt veldig glad for å vinne denne! :-)

Kaffe til bakeverket er noe som alltid er en høydare! Jeg har prøvd mange av dine oppskrifter og jeg elsker dem

ååå! Dette hadde vært perfekt så jeg kunne gitt til mamman min som nå bor helt alene. Før var det flere som drakk kaffe i huset men nå som hun er alene har hun kjøpt seg en nespresso maskin som blir flittig brukt. Tror hun hadde blitt veldig glad hvis jeg kom hjem med nye kapsler hun ikke har prøvd før.

Håper du får en nydelig 2. Påskedag

Nespressomaskinen min er mye i bruk, mest til Latté egentlig. Nye smaker frister alltid☕️

Med en nyfødt i hus og dermed lite søvn er nespressomaskinen god å ha! Hadde vært spennende å prøve nye kapsler! ☕️

Åååh så herlig! Jeg er helt avhengig av kaffe så de her hørtes ut som noe jeg bør prøve! Krysser fingrene og lykke til til alle dere andre :-)

Det hadde vært supert å vinne nye kapsler. Har selvfølgelig Nespresso kaffemaskin, men har ikke funnet min favorittkaffe enda. Kanskje det er nettopp den du har som blir min favoritt! :))

Har Nespresso-maskin og hadde vært tøft å teste noen andre smaker enn de jeg pleier å kjøpe. Mmm, gleder meg til å prøve! :-D

jeg vil gjerne prøve disse kapslene, har ikke hørt om dem før. Nespressomaskinen vår brukes flittig og vi liker sterk, italiensk kaffe!

er ikke så glad i kaffe drikker iskaffe, men mamma liker kaffe :)

Jeg ønsker gjerne å vinne så jeg kan gi de til min supre pappa som elsker kaffe! Han fortjener det virkelig i disse tøffe tider :)

No trur eg det er lite som slår ein god kopp kaffi. Dette høyest ut som eit flott konsept, så derfor hadde det vorte topp å få testa denne :-)

Liker at den er fairtrade-sertifisert:-) Tommel opp og fingrene i kryss:-P

Eeeeeelsker kaffe og billigere kaffe til maskinen taes imot med stor takk!!!

Oj, tenk om man hadde vært så heldig å vinne all denne gode kaffen . Vi er storforbrukere av kapsler vår Nespressomaskin, tvi tvi

Denne trekningen vil jeg gjerne være med på! Så kult med et ordentlig alternativ til Nespresso sine egne kapsler. De alternativene man kan kjøpe i butikken er ikke så gode, synes jeg. Og flott at disse koster mindre enn Nespresso kapslene. :-)

Не обращая внимания на то, что в нашей клинике перед назначением медикаментозных препаратов проводятся аллергологические тесты, но происхождение аллергических реакций быть может, наряду с этим требуется дополнительное медикаментозное лечение http://rufinansor.ru Исходя из этого, тетрациклин не назначают в последние шесть месяцев беременности