Giveaway Julekalender Luke 14: Vinn "Love Manuela - The Baking Book" - 2 signerte bøker!

Sponset innlegg.

Hei søte følgere!

Dagens kalendergave i Det søte livs julekalender er en rykende fersk bok som nettopp er utgitt av min bakevenn og gode bloggkollega Manuela Kjeilen, som står bak bloggen passionforbaking.com.

Manuela har jo gitt ut mange norske bøker tidligere, men nå har hun nettopp utgitt sin første engelske kakebok som heter "Love Manuela, The Baking Book". Boken blir kun utgitt på engelsk og selges eksklusivt på webshopen til Manuela HER. Boken er enkel å bestille og sendes hvor som helst i verden til meget lav fraktpris.

Som alt Manuela gjør, er denne boken hundre prosent gjennomført og vakker, og inneholder 552 (!) sider med yummyness! Yum Alle oppskriftene er nye og finnes ikke i hennes tidligere bøker. Boken har massevis av steg-for-steg-bilder som gjør det lett å følge oppskriftene, og alle oppskriftene har vanlige, norske måleenheter.

Nydelig julegave til deg selv eller noen du vet at liker vakre bakebøker!

 

 

2 heldige lesere av Det søte liv kan nå vinne hver sin signerte bok! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å skrive en kommentar til dette innlegget før i morgen, 15. desember 2016 kl. 21. Man kan også delta på instagram og facebook.

Vinnerne annonseres her på bloggen samme kveld, og husk at du alltid kan gå tilbake og lese tidligere giveawayinnlegg og annonseringer av vinnere om du går til kategorien Gavedryss - Giveaways i menylinjen øverst på bloggen.
 

Lykke til alle sammen!  Smile

Bloggkategori

108 kommentarer

JA, jeg elsker vakre bakebøker❤️ For meg er det skikkelig kos å sitte å bla i vakre bøker!!!

Ja takk :)

Drømmebok

Bake- og kokebøker er ren, skjær lykke! Ønsker meg veldig denne boka.
God jul

Dette må være den beste kalenderen som er på nettet.
Alltid storflotte premier :)
Og som alltid sier jeg ikke nei takk til en ja takk :)

Dette vært genialt å vunnet noe sånt. Elsker bakebøker☺ jeg bruker å kjøpe det innimellom når jeg finner noen som jeg liker. Og mamma si: får du ikke nok bakebøker, tror du? Nei, kan aldri få nok bakebøker. Husker da jeg var yngre så brukte jeg å bla i bakebøker på lik linje som andre leser andre bøker, hehe.
Hadde vært så kos å vinne. Siden det er to stk, så måtte jeg gitt den andre til en av tantene mine, siden de også er glad i bake sånn som meg.

Ååå, ja takk! :) Har boka di, den er det såå mye godt i, blir aldri lei av noen av oppskriftene :) Men blir aldri for mange bakebøker ;)

Det hadde vært etterlengtet inspirasjon! Bakeboka di og Manuelas, er en fryd for øyet i tillegg til magen

Har en av Manuelas bøker fra før, og må si den inneholder utrolig mye spennende! Så håper jo på å få muligheten til å bruke hennes nye bok også, imponerende med over 500 sider!

Hadde passet kjempe bra ved siden av din bakebok som ligger på hylla over kjøkkenbenken❤️❤️

Ja takk! Elsker å bake, og det er alltid fint med flere tips og ikke minst inspirasjon :)

Åå, denne ønsker jeg meg veldig! Baking er noen av de få tingene som får meg til å slappe av og glemme bekymringer og stress, og etter dette, rett og slett slemme, semesteret hadde ingenting vært bedre enn en bok proppfull av nye, gode oppskrifter å slå seg løs med <3

Kakene til Manuela er så vakre og det er så koselig å bare kikke i bøkene hennes, og nyte de vakre bildene :) En bake bok jeg virkelig ønsker meg.

Elsker nettsiden passionforbaning.com og har Manuelas bakebibel. Fantastiske oppskrifter og nydelig bilder!! Hadde satt utrolig stor pris på å vinne. Ville vært en fin førjulsgave!

Ja takk, det ville bli julegave til meg selv , men døtrene mine skulle få se litt i den

Ja takk, det hadde vært en kjempefint gave :). Jeg er kokkelærling og elsker å bake. Det hadde vært kjekt med litt bake inspirasjon. :)

ja takk

Jeg elsker kokebøker og bakebøker, har flere av Manuelas bøker og det blir alltid masse komplimenter når jeg bruker hennes oppskrifter. Er veldig glad i å bake og lage mat, er så artig å prøve noe nytt.

Å ja den perfekte julegave te mæ sjøl :) ser at det er makroner på utsiden, noe jeg har lyst te å lære

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift