
400 g ferdig kransekakemasse (Odense)
4 egg
2 ss hvetemel
1,5 ts bakepulver
Pynt:
melisdryss
Skjær opp kransekakemassen i biter og ha i en foodprocessor sammen med eggene. Kjør på full styrke til en lett og luftig masse. Ha i en bakebolle og rør i hvetemel og bakepulver.
Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek på nederste rille i ovnen ved 175°C i 35 min. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen ved å skjære forsiktig langsmed kanten av formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.
Sikt over melis før servering.
Denne kaken egner seg ypperlig som tilbehør til ulike desserter, hermetisk frukt og rørte bær. Kaken kan også pyntes med krem og bær, se "Verandakake" her på Det søte liv som et eksempel.
Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 4357 oppskrifter! Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 320.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Kos deg med bakingen og smakingen!
lig hilsen Kristine
Brukere online: 59
Brukere i dag: 922
Brukere siste 7 dager: 155615
© 2004 - 2021: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Skriv ny kommentar