Mandelbunn med kransekakedeig

Utrolig enkel mandelkake laget med ferdigkjøpt kransekakemasse!

Mandelbunn med kransekakedeig
Ingredienser

400 g ferdigkjøpt kransekakedeig
4 egg
2 ss hvetemel
1,5 ts bakepulver

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Skjær opp kransekakemassen i biter og ha i en foodprocessor sammen med eggene. Kjør på full styrke til en lett og luftig masse. Ha i en bakebolle og rør i hvetemel og bakepulver.

Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek på nederste rille i ovnen ved 175°C i ca. 25 - 30 minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen ved å skjære forsiktig langsmed kanten av formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.

Sikt over melis før servering.

Tips

Denne kaken egner seg ypperlig som tilbehør til ulike desserter, hermetisk frukt og rørte bær. Kaken kan også pyntes med krem og bær, se "Verandakake" her på Det søte liv som et eksempel.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift