Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

hadde vært supert å vinne et nytt vaffeljern. Det gamle tok kvelden for to uker siden. Og har det nå godt i vaffelhimmelen

:) Dette hadde en vaffelelskende familie satt stor pris på! :)

Det hadde vært fantastisk da den minste jenta vår har fått cøliaki og ikke kan bruke samme vaffeljern som resten av familien!

å det ønsker jeg meg veldig til min datter som flyttet inn i ny leilighet i helgen. Da kan jo ho mor få vafler når hun er på besøk ❤️

åååå det hadde vært supert om jeg var så heldig å vinne
Vi elsker vaffler, men jernet har akkurat takket for seg
Så jeg krysser fingre & håper...

Ja takk

Dette vaffeljernet har jeg hørt masse fint om, så det ønsker jeg meg veldig gjerne :) vil også takke for en fin side, er titt og ofte innom her og det er jo så mye fine oppskrifter :)

ja takk
Har fire små som elsker vafler

Vaffeljernet vårt ble nylig ødelagt, så det hadde vært kjempefint å vinne dette :) God påske!

Jatakk! Det vaffeljernet jeg har synger på siste verset, så et nytt hadde vært midt i blinken.

Ja takk :D etakikkwlig vaffeljern skulle jeg hatt, mitt gamle bare svir vaflene hver gang :/

Vi har ikke vaffeljern for tiden pga at det gamle ble ødelagt, så dette hadde passet midt i blinken, og ungene hadde blitt sååå glade:) jeg også:))

Tar gjerne et vaffeljernElsker vaffel..

Dette flotte vaffeljernet får mitt gamle til å fremstå som en gammel rusten holk, så ja takk, veldig gjerne!

Ja takk! Hadde vært fantastisk med et slikt vaffel jern i hus!

Med 3 barn så går det med en del vaffel her i huset. Men jeg har ikke ord på hvor mange vaffeljern jeg har kastet. Enten steker de ujevnt eller ekstremt sent. Så jeg trenger nytt vaffeljern både hjemme og på hytta. Hadde vært morsomt å prøve dette jernet med så god omtale. Hilsen en kresen vaffelsteker :-)

Vi elsker vafler herhjemme, det er altid hyggeligt at sidde om vaffeljernet og se vaflerne blive færdig.... Men nu med 4 børn og 2 voksne kunne det være dejligt med en ekstra

Uhh det vil være skønt, vi har nemlig ikke et vaffeljern ungerne vil dog gerne at vi havde et derfor skal vi da vinde så vi kan lave lækre vafler med hjemmelavet is

Jeg vil gjerne vinne! Jeg bor hjemme nå, men når jeg er ferdig på vgs bør jeg kanskje flytte for meg selv etterhvert. Da hadde det ikke vært dumt med et eget vaffeljern.

Elsker vafler♡ men det blir dessverre sjelden vare med et vaffeljern som ikke funker - et nytt ett hadde derfor vært magisk!:)

Jeg hadde satt stor pris på å få et skikkelig vaffeljern :) mitt nåværende har vært prøvd til mye rart og fortjener å snart bli pensjonist ;) ha en god dag og en god påske!

ønsker meg veldig et nytt vaffeljern da vårt er begynt å synge på siste verset..

Min datter har fått cøliaki, og jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan steke hennes glutenfrie vafler i samme jern som jeg steker vafler til resten av familien i. Det hadde derfor vært fantastisk å vinne et vaffeljern :-)

Heisannvi trenger nytt vaffeljern for vårt har gått sund..!
For vaffle e bare så deilig hver søndag

Hadde vært perfekt gave til min sønn som nettopp har kjøpt seg egen leilighet :) Da kan han invitere ho mor på nystekte vafler

vaffel er så godt! vi har bare et dårlig vaffeljern, så et nytt fra Wilfa hadde vært supert!

hadde vært supert med et nytt vaffeljern ja. Mitt gamle begynner nok å synge på det siste verset.... :-)

Med et nytt vaffeljern kunne jeg endelig laget ordentlig vaffler. Hadde passet perfekt med et nytt

mamman min ønsker seg dette vaffeljernet, hadde vært fantastisk å kunne gi henne dette i bursdagsgave på 17.mai :)

Ja takk ;) Hele familien elsker vafler her i huset. Takk for god inspirasjon til gode oppskrifter her på Bloggen din. Er stadig innom, samt følger med deg på Facebook. God påske!

Samboeren min er den beste vaffelbakeren, han fortjener et nytt vaffeljern! Håper jeg er heldig !

Ja takk, veldig gjerne!
Vi ønsker oss veldig et vaffeljern å ha på hytten! ;)

Ja takk. Trenger et nytt vaffeljern, har et gammelt et sdom ikke helt fungerer

Her I huset elsker vi vafler. Skulle gjerne hatt nytt vaffeljern, da mitt gamle er veldig godt brukt :)
Tenk om man hadde vunnet..... God påske:)

Ordentlig vaffeljern! Det må være hjerter ♥, ellers blir det ikke ordentlige vafler. Vaffeldagen vil ikke gå upåaktet hen. ☺ Takk samtidig for alle gode oppskrifter!

Min far og jeg har I alle år elsket vafler. Fra da jeg var en liten jente hadde jeg og pappa konkurranse om hvem som klarte å spise flest av vaflene. Hvis jeg er så heldig å vinner denne gaven så vil jeg gi den til min far far så vi kan kose oss enda oftere med å bake vafler

Og jeg må slenge med at jeg er så takknemlig for blogger og boken du har gitt ut. Jeg er glad I å bake og får så mye inspirasjon og glede av det du gjør her. Takk for det!

ønsker meg virkelig et vaffeljern. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hatt cravings på vafler, men ingen vaffeljern.. Så håper virkelig jeg blir en av de to heldige vinnerene slik at det endelig blir litt vafler i hjemmet :)

Ja takk! Har to små her som elsker vafler. Men med et eldgammelt og delvis ødelagt vaffeljern blir det ikke den samme gleden å lage.

Tror dessverre at vårt trofaste wilfa vaffeljern holder på å forlate oss, hadde derfor vært veldig fint med ett nytt ett

Jatakk

Hei!
Jeg er en pensjonert dame som elsker og servere vafler i tid og utide. Jeg steker vafler når det er dugnad i sameiet her, overrasker naboer når dem kommer hjem i fra jobb, og ikke og forglemme postdamen. Når hun ikke tar med seg regninger, da fortjener hun en hel vaffelplate!

Ja takk til nytt Wilfa. Dette er en perfekt overraskelse. Våren er her snart og da steker vi ute.

er eneste høne i kurven med 4 vaffelglade gutter i hus, så dette hadde vært topp å vinne da mitt nværende jern begynner å bli ganske slitent

Dette hadde vært midt i blinken for min 8åring og meg som eeelsker vaffler med fine hjerter På høy tid det gamle fra studiedagene får pensjonert seg :)

Ha skivede jordbær i fryseren hele året i små esker - da har du det perfekte pålegget til sprø, deilige vafler! Husk å bruke både rømme og vaniljesukker i vaffelrøren! Enjoy!

Vi har aldri hatt et vaffelhjern så jeg har heller aldri fått muligheten til å lage vafler til min datter, men hadde vært hyggelig å fått muligheten til det.

åja, det hadde vært så utrolig flott å vinne et nytt vaffeljern ønsker meg innmari mye

Mitt nåværende vaffeljern er arvegods fra sviger-bestemor og stammer fra tidenes morgen. Jeg er utrolig glad i det, MEN jeg ønsker meg veldig et moderne jern som gjør at vaffelsteikingen går som en lek og at jeg kan steke både sunne/usunne vafler uten å bruke 1 kg smør under prosessen;) Krysser fingrene for at vi vinner dette fra Wilfa!

vafler er det beste jeg vet, men samboer kastet vffelhjernet ved en feiltakelse når vi flyttet i fjor så nå har vi ikke vaffeljern :( så vert kjekt med et nytt til vaffeldagen eller påske :)

Hei!
Eg er ein Vaffel❤️frå Telemark, nå er det snart påskeferie så eit nytt vaffeljern på hytta hadde vert topp
Helsing ein håpefull Vaffelelsker

Ja takk,veldig gjerne. Det jeg har steker bare på en side, så trenger absolutt et nytt og som er av god kvalitet :)

Jaaaaaaaaa, trenger sårt vaffeljern på hytta! Og de enkle er faktisk mye bedre enn de dobble jernene.

best i test vaffeljernet
Ønsker meg dette og krysser fingrene
Ha en flott tirsdag

Et vaffeljern hadde vært så fint å ha! Har aldri hatt vaffeljern hjemme, noe som er dumt med tanke på at jeg er veldig glad i vafler! :)

Gode vafler er barnas favoritt. Da er det kjekt med et supert vaffeljern

Hadde vært fantastisk å vunnet et nytt vaffeljern ☺️ mitt tok kvelden for noen uker siden å økonomien strekker ikke til for å kjøpe et nytt.

Jeg ønsker meg! Vaffeljernet mitt er ødelagt og ungene er ikke fornøyde med at det ikke er øverst på prioriteringslista... :) God påske!

etter at jeg flytta har jeg ikke hatt vaffeljern på snart
Et halvt år. Hadde wilfa før og det er best.
Ungene savner vafler

Dette hadde vært helt fantastisk å vinne! Vaffeljernet vi har er arvet og ikke helt tipp topp lenger.
Da blir ungene glade :)

Ønsker meg der veldig. Har 3 små og 2 mellom som er bonus som er veldig glad i vafler. Lages annenhver helg og koser oss med det både inne og ute..

Hadde vært kjempefint å vinne nytt vaffeljern! Jeg har helt sluttet å lage vafler fordi jernet mitt er så dårlig.

Ja takk, tar gjerne imot mitt er kaputt, elsker å kunne overaske med vafler

Vafler - Livets mat.. Også en sikker vinner til kresne små barn :)
Og elsker man vafler, da er jo ett vaffeljern kjærkomment :)

Eldstedattera, som elsker vafler, har akkurat flytta hjemmefra og ville blitt hoppende glad for å kunne få et skikkelig vaffeljern. :)

Jeg jobber av og til frivillig på en turisthytte i marka hvor vaffelpressa går fra morgen til kveld til glede for små og store turgåere. Vaffeljernet der oppe synger på siste verset, så det hadde vært midt i blinken å kunne bidra med et nytt!

ååå, akkurat sånn vaffeljern min sønn på snart 12 ønsker seg! Hans mormor har nemlig slik jern, og han sier hennes vafler er de beste i verden, og mener der er på grunn av vaffeljernet derfor ønsker han seg sånnet til bursdagen som er nå i april

Åhhhh jeg ønsker meg så veldig..... Fikk et til jul 2013, men det virker ikke som det skal. Det er slerk i det, og det lager bare vaffelmønster under vaflene, oppå ser det ut som pannekake med antydning til vaffelmønster ;( Og jeg må klippe opp vaflene, neeeei det blir ikke fine vafler. 2 ganger har jeg laget vafler på 1 og 1/2 år, og det er altfor lite. Så ja takk, tusen millioner takk, hadde vært så hyggelig å vinne et vaffeljern :)

Hadde vært helt topp med nytt vaffeljern... Mitt er ødelagt, og det er jo den store vaffeldagdn i morgen Har også en fransk utvekslingsstudent på besøk, og hun liker vafler❄️Så, kjære dere Vi vil gjerne vinne ett vaffeljern❤️

Ønsker meg veldig et vaffeljern. Gleder meg til å se deg bake påskekake på God Morgen Norge i dag! Den skal bakes til påskekosen!

Jatakk :-) Jeg ønsker meg nytt vaffeljern.
Hilsen hun som alltid ønsket seg vafler på bursdagen sin istedenfor kaker :-)

ja, takk <3 sønnen min på 15 mnd elsker vafler, så denne gaven vil gi han masse vafler fremover ☺️

Ja takk

Ja takk

Ja takk

Jeg ønsker å vinne dette vaffeljernet! Jeg eier ikke vaffeljern, til tross for at jeg fyller 27 år på søndag Hvis jeg vinner dette, vil farmoren min bli kjempefornøyd, samt at det vil bli koselig å endelig kan servere vafler ☺️

Så gøy! Jeg er med. Jeg brenner nesten alltid vafler, så et vaffeljern som piper hadde vært midt i blinken! :D

Nytt vaffeljern hadde vore midt i blinken for oss! Store og små i familien syns vaflar er noko av det beste som fins :)

Jatakk, jeg vil gjerne ha et nytt vaffeljern :). Ifølge barna i barnehagen der jeg jobber, lager jeg verdens beste vafler, så hadde vært kjekt med ett nytt :)

Nam,nystekte å varme vafler med rømme og jordbærsyltetøy er det beste æ får servert.Spis meg overmett som alltid.<3

Hadde vært stas å vinn vaffeljern. :) Det er noe som fortsatt mangler på kjøkkenet vårt. Vaffeljern har desverre måtte bli nedprioritert før andre kjøkkenredskaper.

jeg bor i London for tiden og noe av det jeg savner aller mest er norske vafler <3 planen har vært å kjøpe et nytt vaffeljern når jeg skal hjem til Norge nå i påsken, slik at jeg kan introdusere deilige norske vafler til mine internasjonale venner her :-) hadde vært midt i blinken å vinne et bra vaffeljern for så å lage vafler etter en av dine oppskrifter ;-) På forhånd ha en fin vaffel dag :D

Det hadde vært deilig med nytt vaffeljern - med signal.. På det jeg har virker ikke pærene heller, så nå går det bare på magefølelse :-)

Dette hadde vært noe for vaffelfamilien min, den gamle jeg hadde har tatt kvelden

Sønnen min har 2årsdag på den store vaffeldagen. I fjor viste jeg ikke om det, og i år er hindringen den at jeg har et stort klumpete vaffelhjern som bare søler og gjør at jeg brenner meg. Vært fint å kunne lage vafler tll vaffeøgutten fremover :)

Ja takk Vi er en stor familie og vi koser oss ofte med vafler. Det hadde derfor vært kjempe kjekt med et nytt og godt vaffeljern.

For en fantastisk kul premie! Er det noe kollektivet mitt kunne trengt hadde det vært et vaffeljern sånn at vi kunne koset oss med nystekte vafler før eksamenstida :-)

Jeg jobber på SFO på Smøla og der har vi et vaffeljern som sikkert er blant de første elektriske som kom. Hadde vært supert og vunnet et nytt til barna der :)

Åååååå et slikt har jeg ønsket meg leeeenge. Elsker vafler og kunne ha levd på det dagen lang :) Får jeg ett slikt skal jeg lage vaffel fest for store og små :)

ja, dette ønsker jeg meg. Mitt nåværende vaffeljern holder på å dette helt fra hverandre, så dette hadde vært mitt i blinken.

Åhhhh.....det hadde vært fantastisk å vinne et sånt et elsker vafler i dette huset, og trenger et skikkelig vaffeljern

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift