Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

Som svar på av Åse Blikfeldt (ikke bekreftet)

Vaffel er noe av det beste jeg vet..... Derfor hadde det vært helt topp medd dette vaffeljernet!!

Ønsker at min kjære venninne Nadia skal vinne! Hun er ei helt fantastisk venninne og alene mamma til sin nydelige datter på 7år! Hun stiller alltid opp, uansett, hun jobber og står virkelig på for datteren sin, hun fortjener virkelig å vinne❤

Har prøvd utallige vaffeljern, men har ennå ikke funnet et jeg er helt fornøyd med.
Håper derfor jeg vinner et av dette :)

Ønsker meg så veldig gjerne et vaffeljern, slik at jeg kan hjerter og ikke bare lapper på stekepannen.

Trenger nytt vaffeljern. Lager mange typer vaffelretter så det hadde vert fint med et nytt som ikke alt sitter fast i.. ☺☺

Trenger så absolutt nytt vaffeljern - er ganske sikker på at vaffeljernet her i huset er fra 80-tallet, så hadde ikke hatt noe i mot å få byttet det ut :-)

Små og store elsker vaffler i heimen - vaffelpressa går varm i blandt!! Trenger virkelig et nytt

Kunne gjerne tenkt meg dette vaffelhjernet. Nystekte vafler med hjemmelagd syltetøy er noe av det beste jeg vet!

Ungene elsker vafler så blir ofte grove vafler til frokost. Hadde virkelig gjort seg med et nytt jern og det hørtes jo helt genialt ut med ferdig-stekt-piping i en travel hverdag.

Jeg ønsker å vinne et vaffeljern for å kunne glede min nysingle venn som plutselig mangler ett og har tre vaffelelskende unger :)

Å vafle - vafler - vaflet - har vaflet

PS: Wilfa vaffeljernet er best <3
Hilsen fattig kunstner student

Trenger et eget til glutenfrie vafler :-) Har barn som reagerer veldig :-(

Introduserer vafler til engelskmenn men vaffeljern finns ikke i butikkene her. Et nytt Wilfa hadde vært noe -:))

ja takk! Jeg elsker å lage nystekte vafler og det faller alltid i smak hos andre også :)

Ja takk:-) min 4åring er kjempe glad i vafler ho inviterer nabo jente og jeglager vafler til lunsj og vel kveldsmat :-) :-)

Ja takk, hadde gjort seg med ett vaffeljern, da d jeg har ikke steker i det hele tatt :( så blir ikke vaffler her i hus :(

Siden jeg har bursdag på selveste vaffeldagen hadde et nytt vaffeljern vært en herlig overraskelse :)

Ja, takk. Veldig gjerne! Mangler vaffeljern og skulle gjerne hatt et slikt et :)

Ikke bare publiserer du gode oppskrifter og tips, men gir bort gaver i tillegg! Du sprer glede på alle måter. Dette vaffeljernet minnet oss på vår egen som har ligget hjemme i snart godt over 10 år. Gitt oss mange gode vafler, men dessverre må den snart pensjoneres. Derfor passet dette meget perfekt! Uansett hvem som vinner, spre vaffelgleden videre~ hurra!

Jatakk, jeg ønsker meg et! Må jo være kjempe kjekt med et vaffeljern som piper når det er ferdig! :) Vafler er alltid godt - uansett årstid og tid på døgnet!

Jeg læser på din Blogg, hver gang der er nyt. Jeg bliver altid i godt humør af at læse om dit liv, dine tanker omkring livets sorger, og glæder - og så lærer jeg så meget af dig. I går lavede jeg franske macarons, efter din opskrift ♡♡
Jeg er ny skilt og har ikke mange ting i mit hjem
Et vaffeljern ville vække lykke hos mine 2 kender ♡

Ja takk, trenger virkelig ett nytt vaffelhjern, mitt gamle er 25 år..og veldig velbrukt, siden jeg ofte lager vafler..og liker å variere oppskriftene :) bæde med forskellig melk/fløte/ rømme, mel..både grovt og fint...og forskjellig krydder i :)

Herlige oppskrifter du deler <3 Vafler er populært uansett tidspunkt..... både barn og voksne koser seg <3<3 Ja takk, tar gjerne imot et flott vaffeljern !! GOD PÅSKE !!

Oi, dette hade vært genialt! Mini blir snart ett år, og tenk om en kunne lage en deilig vaffelkake-kake til bursdagen, da had'n blitt storfornøyd ❤

Hei! Jeg studerer for tiden i Bergen, og etter snart 3 år her har jeg enda ikke klart å skaffe meg et vaffeljern. Jeg kan komme på uttalige ganger hvor jeg og min venninnegjeng har hatt utrolig lyst på vafler, men ingen av oss har hatt jern til å få laget de. Dette gjelder spesielt på søndager når vi alle er samlet og virkelig har lyst på noe godt! Å vinne et vaffeljern ville skapt mye glede for oss jenter i en heftig eksamensperiode med bachelorskriving, det er jeg helt sikker på! Ikke minst vil vi få mulighet til å teste ut de fantastisk gode oppskriftene dine! Krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinneren

Da vaffeljernet vårt tok kveld for et par uker siden, hadde det vært supert å vinne et nytt

deilige påskevafler, mindfull tid med ro og tid til å bare være. Jeg synes bloggen din er kjempegod inspirasjon! Tusen takk!

Hei! Jeg ønsker meg denne vaffeljernen, er student og har ikke ovn i studenboligen. Kan dermed ikke bake..Ønsker meg denne så jeg kan lage vafler ihvertfall!:-)

Ja det har vært flott :D skulle ha hatt et nytt vaffeljern ;) Da det brukes utrolig mye hjemme her :) Vaffel glade folk og katter ;)

Åhhh, det hadde gjort seg med et nytt vaffeljern <3
Vi har arvet det vi har nå, da det forrige sluttet å virke. Men det vi har nå, steker så mye bedre på den ene siden så vi kan bli litt frustrerte til tider - spesielt ungene ;)
vi krysser fingrene og ønsker oss gjerne et nytt medlem i familien ;))
Klem fra Oda Martine og mamma Elin <3

Jeg har gitt bort to sånne vaffeljern, men skulle gjerne hatt et selv :) Har brukt det et par ganger og er super fornøyd med det :)

Jeg og min sønn på 18 mnd ELSKER vaffler <3
Men vi har ikke vaffel presse selv :'(
Så å vinne hadde vært utrolig gøy.
Da hadde det blitt vaffler på oss ofte fremover :) både som Bhg mat og hjemmekos
Krysser armer og ben og håper på å kunne lage vaffler selv på vagfeldagen :D

Wilfa e jo d bæste merke. Æ ønske mæ et slikt vaffeljern. Barna har blitt kjempeglade for å få vaffelkaker igjen da hvis jeg hadde vært den heldige vinneren. Mitt tidligere vaffeljern er ødelagt så d hadde vært midt i blinken å vinne dette fantastiske vaffeljernet :)

Trenger virkelig å få byttet ut mitt gamle vaffeljern! Har et barnebarn på 2.5 år som elsker vafler. Og bestemor må jo stille opp med sånt <3

Ja takk :) Her har vaffeljernet ikke virket på lang tid og min sønn ønsker seg vafler,men uten jern så er det litt vanskelig :/ Krysser fingrene for dette flotte jernet :)

Ja takk, gjerne, mor trenger et nytt vaffeljern, så jeg vil gjerne gi det videre til mor om jeg vinner <3 :-)

Ja tusen takk hadde blitt veldig glad hvis jeg vant ett nytt vaffeljern, siden mitt gamle er utslitt.Det hadde jeg i 15 år,så jeg trenger sårt ett nytt.

Verdens beste vafler fortjener å bli stekt i verdens beste vaffeljern

Vaffler er det beste vi vet i hus :D men uten kjøkkenutstyr duger ikke gaffel steking .. Hadde blitt en bra påske med vaffeljern ja

Obs skrive feil
Vaffler er det beste vi vet i hus :D men uten kjøkkenutstyr duger ikke vaffel steking .. Hadde blitt en bra påske med vaffeljern ja
:D

Hele familien gleder seg til onsdag 25 februar. Jeg kan love vafler, men ikke nytt jern. Hadde vært flott med et slikt flott vaffeljern.

Håper på ett nytt vaffeljern når jeg nå snart skal begynne i studentlivet og flytte for meg selv. Hadde vært supert å vunnet!

Å du er vel en super person, deler fantastiske oppskrifter med oss heldige lesere. mine barn ahr fått nye godt av de <3 vaffelhjern har vi ikke men ønsker oss veldig veldig :) :) :) Hverdagsmagi <3

Ja takk.... hadde blitt så glad for et stort vaffeljern med 6 hjerter i Alle her er veldig glade i vafler, spesielt med havregryn i Tvi tvi

Her i huset sitter vi med et utslitt vaffeljern, min x fikk beholde vårt da jeg flyttet. Vi, og spes min sønn på snart 14 elsker vafler, og det hadde vært hyggelig å kunne steke noen skikkelige :) nå skal jeg feire min 45 års dag i april, og har ønsket meg et nytt et, men hadde vært hyggelig å kunne si det har ordnet seg, og heller ønske seg noe annet til kjøkkenet :)

ønsker meg et kvalitetsvaffeljern, så ja takk :-)

Har eit elendig vaffeljern - men lager all mogeleg mat i det. Vaffeljern er ei kjempeoppfinning, rösti, frukostmuffer, ostesmørbrød - og vafler.

Skal helt klart feire vaffeldagen igjen i år... ?Hadde vært kjekt med et nytt vaffeljern i den anledning. Bruker da oppskriften fra sjømannskirken i Miami som jeg har funnet her. Kjempe gode vafler.

Har aldri vunnet noe konkurranse før, men den som intet våger, intet vinner!
...og akkuratt denne konkurransen hadde det vært utrolig morsomt å vinne da vaffeljernet mitt valgte å takke for seg for 1 år siden. Har desverre ikke hatt økonomi til å kjøpe nytt, men hadde blitt veldig takknemlig for dette med to vaffelelskere i hus :-)

Vaffeljern med ekte vaffelhjerter ❤️ Slike vafler vil jeg lage til mine vaffelelskende barn og mannen Er det noe som aldri går av moten, er det vafler. Vafler med jordbær og rømme, vafler med brunost, vafler med smør og sukker, vafler med bringebær... Nydelig!

Ønsker meg veldig.. Veldig gla i verdens beste vaffler oppskriften din, men har ikke vaffeljern :-(

Ja takk. Ønsker meg en ny vaffeljern til bursdag som kommer snart. Dette her ville passe perfekt

oi, tenk for et vaffeljern å ha! Et så lekkert fra wilfa ❤️
Hadde vært godt for både munn og sinn
Tror søren ikke jeg har lager vafler selv siden jeg var barn og stekte hjemme på mammas kjøkken! På tide å gjøre det på mitt eget ❤️

Åååå ja takk, ønsker meg et godt vaffeljern. Det jeg har nå er vel minst 10-15 år gammelt. Ikke lenger så godt, har vel gjort nytta si tenker jeg :D

Ja takk! Hadde vært en fin gave til broren min som har vaffelfredag hver uke på jobben sin :)

For en lykke å kunne vinne beste vaffeljernet på 40 årsdagen til svigerdatter og sønnen, som elsker vafler til frokost og ettermiddagskaffen I tillegg fire små barnebarnskatter, som alltid ønsker seg litt grove vafler til frokost = energilykke

Det hadde passet perfekt, mitt er helt utslitt - må kjøpe nytt. Lager mye vaffler :-)

Elsker vafler <3 Hurtig og nemt at lave når der kommer uventede gæster til kaffe :-)

Hadde vært stas med nytt vaffeljern, det gamle er velbrukt og slitent siden hele familien elsker vaffler ! :)

Her er det fast med vafler en gang i uka, noen ganger 2 dager på rad fordi jeg lager en extra stor røre. Og det til glede for alle. :-D

Ja takk, veldig gjerne! Det beste jeg vet er vafler (gjerne med kanel i, med jordbærsyltetøy eller smør på.. nam!) og vaffeljernet mitt er gått i stykker for endel år siden. Har ønska meg nytt lenge! Håper på å være heldig, så blir det kanskje vafler på vaffeldagen allikevel i år. Og hver helg etter det <3

Jeg bruker veldig ofte 'det søte liv' sine oppskrifter i ting jeg lager og anbefaler!!

vafler er uunnværlig ! Det er supert å steke og spise ute på verandaen en varm sommerdag likesom det er godt inne en kald vinterdag!!
Ønsker svært gjerne vaffeljern fra 'det søte liv'!!

Hadde vært utrolig praktisk med ett nytt vaffeljern, det som vi har virker bare skikkelig på den ene siden. Så tar jo tre evigheter å få ferdige vaflene for de må snus 3 ganger. (er en grunn til at vi har vafler 2 ganger i året) Tror egentlig at slikt gammelt jern som ble brukt rett på ovnen, er ett steg opp fra det som vi har nå. :)

Da vaffeljernet mitt er fra krigens dager og egentlig ikke fungerer, kunne jeg veldig gjerne tenkt meg et nytt! :) I tillegg elsker jeg vafler, så det er ordentlig kjedelig å ikke kunne lage det :(

Det beste vaffeljernet EVER :-D Har ønsket meg dette i 6 år, det jeg har nå er et Melissa-jern som kun steiker på 1 side..... :-/ Steiker ALDRI vafler når jeg har gjester, og det er begredelig... Vafler er nr. 1 ang kaffeslabberasmat :-D

Jeg ønsker meg et nytt vaffeljern. Greit å ha en til gluten/melkefrie vafler og et til vanlige vafler. Da kan alle i familien spise vafler ☺

Åååh det er jo slik jeg har ønsket meg lenge her i huset lager vi vafler ofte og vårt gamle jern takker snart for seg. Dette jernet fra wilfa steker fantastiske vaffelplater vet jeg, da flere jeg kjenner har det.

vil gjerne vinne et vaffeljern fra wilfa :) det hadde blitt flittig brukt, da
Jeg flytter inn i ny leilighet snart og ikke har vaffeljern fra før

Ja takk, jeg vil gjerne vinne vaffeljern! Hatt en litt dårlig start på året og deretter, men håper det blir bedre og med ett vaffeljern som en oppmuntring hadde ikke vært feil heller, da kan jeg trøstespise vafler! Krysser fingrene ✌️

Ja takk :) trenger et vaffeljern, har til nå stekt vaffelrøra i stekepanne fordi jeg ikke har råd til nytt vaffeljern. Krysser fingrene for litt vinnerlykke :)

ja takk. Ønsker seg gjerne nytt vaffeljern. :)

Takk for mange flotte innlegg og oppskrifter.

Ja takk, jeg vil veldig gjerne vinne vaffeljern! Har hatt en litt dårlig start på året og deretter, så å ha vunnet hadde vært en liten oppmuntrer og jeg kan kose meg med vafler Krysser fingrene ✌️

Må jo bare bli mine Barnebarn sin Vaffelpappakonge sitt vaffeljern har sendt han vaffel'ting' i Posten i anledning dagen kan jo ikke være BARE Barnebarna som får pakke i Posten

Må jo bare bli mine Barnebarn sin Vaffelpappakonge sitt vaffeljern har sendt han vaffel'ting' i Posten i anledning dagen kan jo ikke være BARE Barnebarna som får pakke i Posten

Hadde vært gøy å vunnet! Da hadde jeg gitt vaffeljernet til mamma som hadde bursdag igår som bare har et gammelt vaffeljern som hun har tenkt på å kaste lenge :) så JA TAKK :)

Hadde vært kjempegøy å vunnet vaffeljern! Har nylig fått påvist cøliaki, så tenkte å prøve meg på glutenfrie vafler for første gang!

wilfa sine vaffeljern er de beste!! ❤️ Har et selv, men det har mannen i huset klart å knekke. Så ønsker meg så sårt et nytt!! ☺️

Elsker vafler, og elsker denne bloggen med mange fantastiske oppskrifter :-) Håper å vinne nytt vaffeljern da jeg nå har et dobbelt der bare den ene siden virker...

Ja jeg ønsker meg dette flotte vaffeljernet. Passer perfekt å ta med meg når jeg flytter inn i ny leilighet.

Ja takk...Dette vaffeljernet ønsker jeg meg virkelig..Da jeg ikke har vaffeljern...krysser fingre..☺☺☺

Åh! Det hadde passa PERFEKT!!! Jeg er en student som har flytta hjemmefra for første gang :) Jeg flytta inn med kjæresten min og trives kjempegodt :) Jeg har flere ganger hatt lyst på vafler, men har ikke vaffeljern. Siden kjæresten min er arbeidsledig og ikke studerer for øyeblikket så går alle pengene mine til husleie og mat, så vi kan ikke unne oss luksusen med å kjøpe et vaffeljern. Dette hadde vært midt i blinken for meg :) Jeg pleier ikke å ha så mye flaks når det gjelder konkurranser, men det er lov å håpe! :) God påske :)

Dette hadde vært helt fantastisk å få vinne! Vårt vaffeljern tok kvelden for noen uker siden og dessverre har vi ikke mulighet til å kjøpe et nytt på en stund. ... grusomt å tenke på vaffeldagen uten å kunne spise vafler!

Ja takk dette ønsker jeg meg veldig . Mit gamle jern har vært trofast men trækker desverre på årene.

Det hadde rett og slett vært helt fantastisk med et nytt vaffeljern her i huset!
Og vinner jeg ikke så tror jeg virkelig at jeg må vurdere å kjøpe et uansett:)

jeg savner at kunne lave vafler.
mit gamle vaffeljern gik i stykker og jeg har ikke fået købt et nyt. det ville være fantastiskt at vinde et nyt. :-)

jeg skulle gjerne ha vunnet dette for der jeg jobber har vi2 utslitte vaffeljern å har en frivillig pensjonist som hver fredag stiller opp å har vaffelsteking for de gamle på Alderspensjonatet samt de demente;) tenk for en flott jobb hn gjør hver uke for dem. mvh britt( å de eldre)

Jaaa tusen takk, hadde vært supert med nytt vaffeljern, da vårt er gammelt og virker ikke så bra . Krysser fingrene

ja takk
Elsker oppskriftene på denne siden! Trenger ingen kokebok lengre, her finnes alle kaker og søtsaker!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift