Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

det hadde blitt fast vaffeltirsdag om jeg hadde vunnet!

elsker vafler,men har enda ikke greid og fått meg ett vaffeljern som er bra ,det jeg har no koker og ikke steiker ,men ska kjøp nytt og da ska e prøv dette

Ett nytt vaffeljern hadde ikke vært så ille!☺ Da hadde jeg endelig sluppet å vente i 5 min før en vaffel var klar! Mitt nåværende jern er litt slitent for å si det slik ✌

Får ikke skrevet inn Navn og Epost. Jeg har veldig lyat til å vinne vaffeljern. Savner mitt gamle, som ble ødelagt etter bare en vaffel :( Bettina Kvarme bmk92@live.no

Åh, eg har hatt lyst på vaflar i lang tid no, men har ikkje hatt vaffeljernet! Dette hadde vore ein perfekt gave til påska

Har verdens snilleste mamma, som ønsker seg akkurat dette jernet. Skal gi det til henne om jeg vinner

Jeg flyttet ut hjemmefra i fjor høst og står dermed uten vaffeljern. Det hadde vært så fint å vinne!

Mitt vaffeljern er helt elendig og faller snart fra hverandre, så å vinne et nytt hadde passet meg perfekt!!

Ja veldig gjerne takk vår er ødelagt og nå er vi utn vaffeljern barna elsker vafler vi trenger virkelig en da barna blir kjempe glad

Ja takk, jeg har en sønn på 21 år som er en kløpper på å lage vafler! Viktig med nok kardemomme Nå ha han flyttet hjemmefra, men kommer hjem for å lage vafler til oss. Kanskje han kunne fått sitt eget jern og invitert oss på vaffeldagen?

Ha en fin dag

Eit vaffeljern hadde vore midt i blinken! Er utrulig glad i å lage mat til andre, og vaffel er det kosligaste å gi, har og eit tantebarn som er fryktelig gglad i vaffel så vil veldig gjerne kunne lage til han:)

Hei hei! Et nytt Vaffeljern hadde vært suuuuuupert! 4 barnebarn, hvorav 1 med Cøliaki, krever eget vaffel-jern til den med Cøliaki .......og utålmodige vaffel-elskere ønsker gjerne vafler med en gang! Så hvis vi skulle være så heldig å bli velsignet med et nytt vaffel-jern vil nok produksjonen av vafler gå raskere her i mormor-huset ❤️❤️ Ønsker alle sammen en god Vaffel-dag! ☕️

Kanskje jeg hadde orket å steke noen vafler da???? Har 3 vaffeljern, men alle er dårlige.

Hele familien elsker din oppskrift på sunne havrevafler. Et nytt vaffeljern hadde vært en super gave til min sønn på 21 som snart skal forlate redet....

Ja takk :-) Hadde vært perfekt da vaflene bare setter seg fast i det vaffelhjernet jeg har.

Har et slikt vaffeljern, og det er det BESTE <3 men ønsker at min kjære lilllesøster også har et slik et <3

Ja takk, tar gjerne imot et sånt vaffeljern Elsker (og ønsker meg) vaffeljern med fine hjerter, spesielt siden mitt gamle har sagt takk for seg

Hipp hurra for vaffeldagen og verdens beste blogg: Det søte liv! Student ønsker seg vaffeljern:)<3

Som den vaffelelskeren jeg er kunne jeg gjerne tenkt meg å bli utvalgt til den heldige vinner av denne fantastiske giweawayen ❤️ Har flydd ut av redet og flyttet for meg selv, og vaffeljern er en av mine mangler her i hus som jeg savner.. Ønsker å kunne feire vaffeldagen hvert år å servere gode vafler til familie, barn og venner, så da hadde det vært kjekt å vunnet dette vaffeljernet fra Wilfa ❤️ Ønsker alle sammen en god vaffeldag og riktig god påske

Ja takk, å trenger virkelig et nytt vaffeljern, da mitt gamle.. Som er ca 20 år gammelt har tatt kvelden Hadde vært kjempe fint med ett nytt ett, i det "nye" huset vårt.. Barna hadde blitt veldig veldig gla om mamma'en kunne steke vafler igjen Så tusen tusen takk, om vi er så heldige å vinne ett
Likt å delt også ☺

Jeg har dette "bakelsjernet", men har klart å slite det ut, så jeg trenger nytt! Her i huset elsker vi "bakels å græt"

Ja, takk! :D
Jeg og kjæresten mangler vaffeljern, så vi ønsker oss det veldig. Ivrig leser også :)

ja takk gjerne. er ingen påske uten vafler og ingen vafeldag uten vafeldag. Men med ett vaffeljern som er klar for utskiftning, er det ikke sikkert det går :-( så håper eg vinner :-D

Ønsker meg veldig gjerne vaffeljern så jeg kan lage gode vafler til datteren min på 9mnd :)
Snakket om det senest igår. Kan ikke være foreldre uten vaffeljern :p

Jeg har ingen vinnerlykke..men hadde vært stas med vaffeljern! :-)
Benytter anledningen til å si at blogger din er fantastisk! Den brukes når det planlegges fest. :-)

Hyl! Vaffeldag og jeg har ikke vaffeljern Er det lov å ta det igjen hvis jeg vinner ett vaffeljern kanskhe? ☺

jeg ønsker å vinne da mitt er blitt ødelagt og vi som er så avhengig av grovere vafler til mat pakker og kvelds når ungene er brødlei.

Jeg har bursdag på den store vaffeldagen, elsker vafler & ønsker meg vaffeljern :D

Ønsker meg veldig ett nytt vaffeljern da det jeg har er snart 20år gammelt og trenger og pensjoneres:)

Hvis jeg skulle vært så heldig å vinne ønsker jeg å gi bort vaffeljernet til min bror og hans søte kjæreste som virkelig trenger et nytt vaffeljern og som akkurat har kjøpt nytt hus :)

Det skulle vært veldig koselig å vinne 1 vaffeljern for å lage vafler til hele familien min ❤️

Dette vaffeljernet er det beste i handelen! Jeg har venner som steker hundrevis av vafler hver helg og de har da 4 Wilfa vaffeljern som går hele dagen. Jeg ønsker meg så veldig ett jeg også så jeg kan lage like gode vafler på Vaffeldagen neste år.

ååh jeg sier hver dag til vennene mine- skulle hatt vaffeljern! Så kunne jeg toastet, laget vafler, toastet wraps osvosv- mulighetene er så mange med et vaffeljern. Står øverst på ønskelista, men er litt dyr investering på et studentbudsjett. Hadde vært overlykkelig pm jeg vant et!

Har stor familie og har tenkt å invitere alle heim til oss på den store vaffeldagen! Alle i familien elsker vafler, men hva som skal være på er veldig variert. Alt fra Nugatti til kokt egg! Hva bruker dere på vaflene?

Elsker vafler! Og barna jubler hver gang! Det jeg har nå er ca.30 år gammelt. Passe slitent og slerkete, men fulgte med meg fra barndomshjemmet:)

Eg bare elsker dette vaffelhjernet :D Har testa ut mange typer i løpet av livet.. men dette er toppers :D Nummer 1... God påske!!

Og jeg som har bursdag på vaffeldagen! Det er jo feiring av dagen min da! Har hørt masse godt om Wilfa vaffeljern!!! Jatakk!

Vafler er jo fantastisk godt!!❤ jeg har ikke vaffeljern så hadde vært veldig morro og vinne❤

Vi spiser vaffler hele året. Med tre skolebarn som ikke er glad i brød,blir det vaffler i flere varianter .gjerne også litt grove til frokost.hadde gjort seg med litt større vaffeljern,da vårt lager så små hjerter og det da tar så lang tid.så kan jeg gi mitt til noen hybelboende stebarn istedet:)

Ønsker meg veldig mye! Har ikke vaffeljern, men kunne fint hatt bruk for det med så mange gode oppskrifter du legger ut! :)

Et nytt vaffelhjern hadde vært supert siden vårt er blitt ødelagt og våre 5 barn elsker vafler :))

Påsken skal feires på hytta i Trysil,
dit kommer fjærn og nær med bil.
Stor og liten gleder seg,
kanskje blir det vafler på deg?
Men da må vi vaffeljern ha,
og da blir alle veldig glad!
God påske☀️

Vafler er kjempegodt, men det er jo bare så mye annet man kan varme i vaffeljernet også.
F.eks. lomper/tortillas/grove pølsebrød med ost inni.

vårt vaffeljern har nettopp gitt seg etter mange gode stunder.Det ville vært perfekt med et nytt jern som innfrir for en vaffelbegeistret småbarnsfamilie!

Min mor har aldri hatt et vaffeljern. Så håpe på å vinne et til ho så ho kan steike vafla ti barnebarna og mæ når vi e på besøk ;)

Vi trenger ett nytt vaffeljern, da våres er fra nitten-pil-og-bue. Ungene elsker vafler.

Har et kjempe gammelt vaffeljern på hytta, hvor alle vaflene bare setter seg fast.... Hadde vært fint å få et nytt :) Tenk så deilig å rigge seg til ute i sola i påsken, steke vafler, drikke kakao og være sammen med familie og venner :)

Ja takk!

Hadde vært morro å vinne et nytt vaffeljern. For det trenger jeg- og dette virker både solid og flott. Ønsker meg :-)

Ja takk :-) mitt jern er død og det er akkurat ett slikt jern eg ønsker meg. Så håper at jeg hadde flaks en gang :-)

Det hadde passet bra å vinne jernet, så hadde det blitt vaffel til hver frefagskaffe på jobben :-)

Ja, takk. Veldig gjerne! Mangler vaffeljern og skulle gjerne hatt et slikt et :) hilsen waini

slikt vaffelhjern hadde hvert perfekt i campingvogna mi
i sommer med en som elsker vaffel og med kul
på magen blir dette bra lunch

Jeg er gjerne med i trekningen! Vafler er jo så godt! :-)

Mamma til tre små jenter som ELSKER å lage og ikke minst spise vafler! Hadde vært stas med å bytte ut det gamle vaffeljernet med et nytt <3

Det hadde vært stas med nytt vaffeljern Vi har fire barn og alle elsker vaffel . Krysser fingrene for litt vinnerlykke

Hei!
Du er utrolig flink til å blogge! Vi har ikke vaffeljern hjemme, så hadde vært veldig kos å vinne(heheh). Hvis jeg vinner skal jeg gi vaffeljernet til mamma, for det fortjener hun virkelig. :)

Nytt vaffeljern hadde vært topp slik at tradisjonelle frokostvafler blir stekt på jern som ikke er så tregt. Det gamle har gjort sin plikt.

Ååh ønsker meg sååå et sånt vaffeljern med 6 ordentlige hjerter Det er vaffelhjertene sine det ☀️

Ja takk! Da kan jeg steke vafler til alle mine søte tanteunger! :)

Takk for at du har så flott blogg med gode oppskrifter!

JA TAKK! Det ønsker jeg meg til min bursdag ( 50 år !) den 30. mars. Krysser fingre, og føtter og det som er! :)

Akkurat det den lille studenthybelen min mangler, hadde vært konge å fått et vaffeljern inn der :)

Med et godt vaffeljern kan man lage mye. Med vaffler kan man lage alt til frokost, middag og kvelds.

Det er ingenting som samler vennegjengen bedre enn et dekket bord med hjemmelaget syltetøy, rømme, sukker og et stort fat med nystekte vafler!
Pleier å lage vafler med bestekompisen min når vi har lyst på noe litt ekstra godt. Om jeg vinner dette vaffeljernet, skal gi det i gave til han som takk for at han er en så god venn og en fantastisk vaffelsteker :) Nå er det bare å glede seg til onsdagen, den offielle vaffeldagen - Da skal jeg love deg at det blir vaffelparty i huset!

Vil gjerne ha eit slikt vaffeljern. Har ikkje vaffeljern fra før, og da blir det ikkje mykje vaffle

Trenger virkelig et nytt godt vaffeljern. Mitt gamle er fra 1970-tallet og begynner å bli mildt sagt "slitent". Mitt mellomste barnebarn på 12 år elsker å lage vafler fra bunnen av og han klager på det gamle vaffeljernet jeg har. Håper jeg har lykken med meg her . Følger bloggen og prøver mange av de delige oppskriftene, sist sjokoladekaken med Daim-m-m-m mektig god

Så hyggelig! Jeg bruker oppskriftene fra bliggen din mye, og kan takke deg for at jeg får flere og flere oppdrag til dåp, konfirmasjon og bryllup! Fantastiske kakeoppskrifter

Med to vaffeljern kan æ steik begge hendern mine samtidig!!!

og, du vet, lag masse vaffel til mormor :-)

Det hadde vært veldig fint og vinne et vaffeljern, siden jeg er veldig glad i vafler og kunne tenke meg og invitere venner og familie på vaffel-lunsj eller -kveldsmat <3

Takk for en fin side, med utallige gode oppskrifter og tips!!! Et nytt vaffeljern vil gjøre susen her i huset, da jeg har 3 unger som elsker vafler ❤️

Det gamle vaffeljernet mitt er snart utslitt og nytt må jeg ha, for vafler er som "nasjonalkaffemat" å regne for meg. Håper jeg trekker ett av de to lengste stråene :)

Ååå, det hadde vært perfekt å vinne et slikt vaffeljern! Har ikke vaffeljern selv, så er på tide å skaffe meg et, for vafler er jo såå godt!

Ååå, det hadde vært perfekt å vinne et slikt vaffeljern! Har ikke vaffeljern selv, så er på tide å skaffe meg et, for vafler er jo såå godt!

Ja takk! :) Wilfa sine vaffeljern er absolutt de beste, skulle gjerne hatt et slikt :D

Eg har nett flyttet i leilighet og for meg selv, har derfor ikke fått sjangs å bruke penger på et vaffeljern ennda, siden det er så mye annet som står som første prioritet nå. Hadde vert supert å vunnet et slikt vaffeljern, da kan eg lett invitere venner og familie over på vaffler noe som er supert og lettvint og lage når en får besøk :) håper vinnerlykken er med meg! ☺️

vaffel er det beste jeg veit,kjøper alltid men det er bedre med hjemmelagd vafler,hos meg kommer den godt I bruk

Har så lyst til å teste vaffeloppskriftene dine. Har en vaffelglad familie Dessverre eier vi ikke vaffeljern. Vi er håpefulle

Å vaffler er så godt. Har oppskrift fra Ingrid Espelid Håvik jeg skulle ha prøvd. Passer bra med et vaffeljern da. God Påske alle sammen.

jatakk!

Det hadde vært supert å vinne ett vaffeljern ❤️❤️ Mitt gamle har gjort jobben sin og har blitt kasta..

Kasta vårt 6 års gammle vaffelhern i frustrasjon får at det vart mer på søppelbøtta enj på fatet! Så hadd vært perfekt å vunne et nytt et, så det bli muligheter får vaffel igjen

Ja takk! Eksen tok med seg vaffeljernet på flyttelasset - så det hadde vært kjekt :)

Ønsker veldig et slikt vaffeljern slik at jeg kan glede mann og barn med vafler ❤️

Har et som er ca 30 år gammelt , så hadde bært kjekt med ett nytt til påske

Vi har hatt det samme vaffeljernet i 18 år, og nå for noen uker siden tok det kvelden da vi skulle lage vafler! Da ble det dessverre ingen vafler Vi trenger et nytt, og dette vaffeljernet virker perfekt!

dersom jeg er så heldig å vinne, vil jeg donere jernet til Vaffelgutta i Bergen. De gjør en enorm innsats, og de har stort behov for vaffeljern for å kunne steke vafler til de bostedsløse og rusmisbrukere i byen :)

Det kunne vi veldig gjerne :) Smijernsjernet vårt fungerer bra det altså, men det blir mye griseri på komfyren pga alt smøret man må bruke som så renner ut hver gang man snur jernet for å få jevn steking på begge sider. Vi prøver lykken her hos deg :) Ønsker alle en riktig god påske med fine skiturer og vaffelstunder :)

Åååh, jeg skulle så gjerne hatt et vaffeljern med "ordentlige" hjerter igjen.... Håper lykken står den kjekke bi, så jeg får bytta ut mitt bomkjøp av vaffeljern. :)

Der det er hjerterom er det husrom, og der det er husrom er det ofte nystekte vaffler! Jeg kunne veldig gjerne tenke meg et slik vaffeljern, men ettersom pengene ikke alltid strekker til for oss studenter så kaster jeg meg inn i konkurransen. Krysser fingrene.

Med 3 små barn blir det jo laget endel vafler, men jeg harfremdeles tilgode å finne det perfekte vaffeljernet.... Kanskje det er dette?

Takk for en flott side må jeg bare få si. Den er flittig i bruk. Flotte vaffeljern du gir bort i gave også, det hadde vært noe til verdens beste vafler.

Vaffellukt i huset er OMSORGSduft!!! Ønsker meg virkelig dette siden mitt gamle "har tatt kvelden" :))

Vårt vaffeljern har akkurat gått i stykker :( Det er krise i heimen, og vi trenger virkelig et nytt!!
Håper vi er den heldige vinneren. Kan iallefall love deg at det ikke kommer til å stå i skapet å samle støv.

Takk for en flott side må jeg bare få si. Den er flittig i bruk. Flotte vaffeljern du gir bort i gave også, det hadde vært noe til verdens beste vafler.

Etter at eksen stakk av med nesten alt jeg hadde på kjøkkenet, har jeg jammen savnet ett vaffeljern.
Ha en flott vaffeldag!

Hadde vært magisk å få gi dette til min mor, hun har et vaffeljern fra 19pilogbue som steiker som det selv har lyst, og hun vil ikke ha dobbelr vaffeljern. Så dette hadde vært midt i blinken

Jeg elsker vafler! <3 Og siden komfyren er ødelagt, blir det ikke noe kakekos i helgen eller påsken, men vafler hadde vært noe! Jeg ønsker meg VELDIG et vaffeljern, altså! *fingers crossed* :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift