Giveaway: Wilfa gir bort 2 stk av testvinnende vaffeljern!

Sponset innlegg.

I anledning vaffeldagen på onsdag 25. mars, lanserer jeg i samarbeid med Wilfa en fantastisk flott giveaway til dere lesere av Det søte liv.

Wilfa gir nemlig bort 2 stk av vaffeljernet "Hjerte Stor Piip", som har vunnet vaffeljerntester i flere år på rad, blant annet på klikk.no både i år og i fjor.

 

 

Jeg har også selv testet dette vaffeljernet, og kan ikke annet enn skryte!

 

Dette er et vaffeljern med flere unike egenskaper:

♥ Det følger med en spesialøse som er perfekt beregnet til dette vaffeljernet. En øse deig gir akkurat nok til passe tykke vafler uten at noe deig tyter ut av vaffeljernet.

♥ Vaffeljernet har et nokså tungt lokk som gir såpass press på vaflene under stekingen at det ikke er nødvendig å fordele vaffelrøren utover før steking. Jeg bare heller på en øse vaffelrøre på midten og lukker igjen jernet, og vaflene blir perfekte hver gang!

♥ Vaffeljernet kan enkelt stilles inn til ønsket steketid. Når tiden er gått, switcher lyset fra rødt til grønt og vaffeljernet piper et par ganger. Dermed går det faktisk an å gjøre andre ting mens vaflene steker, uten at man glemmer seg så vaflene blir brent. Helt genialt!

♥ Innsiden av vaffeljernet har konede plater som sikrer jevn steking. Vaflene blir nokså store.

♥ Platene har et veldig godt slippbelegg til at de ferdigstekte vaflene slipper platene lett, og du trenger kun littegrann spayfett når du steker.

♥ Vaffeljernet kan oppbevares stående, og tar dermed mindre plass i skapet når det ikke er i bruk.

♥ I pakken følger det med et oppskriftshefte med mange forskjellige tips til hva du kan lage med vaffeljernet av både mat og søte saker.

 

 

Dette Best-i-Test vaffeljernet fra Wilfa fås kjøpt i de fleste elektriske forretninger og koster kr 899,-.

I dag deler jeg som sagt ut et gratis vaffeljern til 2 heldige lesere av Det søte liv.

Kunne du tenke deg å være en av de to vinnerne?

 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar til dette blogginnlegget før fredag 27. mars 2015 kl. 21.00. Vinnerne annonseres her på bloggen og må sende meg sine adresser på mail til kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen. Jeg videreformidler da adressene til Wilfa, som sender vaffeljernet kostnadsfritt i posten til vinnerne. NB! Dere må selv følge med på om dere vinner, og hvis vinnerne ikke melder seg innen 1 uke etter trekningen, bortfaller giveawayen.  

 

Lykke til alle sammen!  Smile 

Dette vaffeljernet som heter Hjerte Stor Piip fra Wilfa er mitt nye yndlingsvaffeljern!
 

 

Jeg brukte vaffeljernet da jeg lagde Surmelksvafler, og flere vaffeloppskrifter der jeg med hell har brukt dette jernet kommer her på Det søte liv i dagene frem mot trekningen på fredag.

 

 

Innlegget er skrevet som ledd i mitt samarbeide med Wilfa.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

1331 kommentarer

jeg har et vaffeljern.... Men det ødelegger alle vaflene jeg prøver å lage, det er altfor varmt, og jeg deler vaflene i to (som et pitabrød) når jeg åpner jernet. Tenk det.... En nordmann som ikke kan servere vafler til besøkende!!! Bor alene og har ikke råd til å kjøpe et nytt jern :( det hadde vært en drøm å vinne ett av disse fine vaffeljernene så jeg kan diske opp med nydelige vafler når jeg får besøk, eller har lyst på vafler på egenhånd.

Hei Kristine! Hver gang jeg baker, så bruker jeg dine oppskrifter. De er så utrolig gode!! Sjokoladefondant med vaniljeis har allerede blitt min favoritt❤️ Ønsker meg ett vaffeljern da jeg eeeelsker vaffler :D

Hva er bedre enn en vaffel sammen med rømme og syltetøy hadde jeg vært heldig så hadde det vært gøy

Elsker vafler! greit med et nytt vaffeljern som erstatter det gamle ødelagte :D Elsker bloggen!!

Vi er vaflomane her i husholdningen, spesielt med to småbarn- så glade vi blir, hvis vi vinner! Vi elsker Bogstadsveiens vafler og sjokoladevafler m hjemmelagd vaniljeis!

Jaaa! Hadde et slikt vaffeljern, men var så uheldig å miste det når vi flytta sist:( Verdens beste vaffeljern savnes.

Jeg elsker vafler, og vil gjerne vinne for å kunne dele med meg gode vafler til mine nære og kjære :)

Vi har 2 barnebarn som elsker vafler, de bor i et annet land så vafler er veldig populært når de kommer på besøk. Vi er også glad i vafler :)

#Drømmevaffeljernet... den eneste måten det kan bli bedre på er om det kom i form av et dobbelt vaffeljern.

Åh, elsker det vaffeljernet. Bruker det på jobben, men har ikke vaffeljern hjemme, så å vinne et hadde vært fantastisk!

Vaffeljern kan brukes til det meste; søte vafler, potetvafler, toast og rösti-poteter.
Vinneren er heldig:-)

Vafler til en stor familie med mange barn trenger flere jern! Ha en god vaffeldag!

Nam...nam...Har ei ny hytte som absolutt trenger et vaffeljern for max kos. Dette hadde vært perfekt

for en flott premie! Den ville ha kommet veldig godt til sin rett her, da vi har en forestående bursdag å feire

Hadde vært deilig å kunne laget vafler igjen, har ikke hatt vaffelhjern på mange år :))

hei
Jeg vil så gjerne vinne vaffeljernet til min mor. Hun har gått gjennom så veldig mye.

Ja takk, skulle veldig gjerne hatt et vaffeljern. Nå har jeg ikke, da det forrige i høst (det var dobbelt tom), fant ut at det skulle dette ned fra høyskapet og treffe meg i hodet. Gikk bra, var ikke alvorlkig, men ble en tur på legevakta den kvelden.

Dette vaffeljernet hadde kommet godt med i studenthverdagen! Takk for super blogg og supre oppskrifter, og god vaffeldag til dere alle!:)

Ja takk!

Med her og, hadde passet yppelig siden vårt er gått i stykker :-) Krysser fingrene og håper!

Jeg trenger så sårt ett nytt, har en hund som også likte vafler og hoppet opp på benken å dro ned hele jernet! Blir ingen vaffler uten ett jern!:)

Påskehare hei hopp, se opp, husk å stopp, ved min vegg med et vaffeljern-WILFA- vaffler varmer tusen takk

Elsker bloggen din og elsker vafler.. Nam nam hadde vært supert med nytt jern !! Har 5 barn og vil være bra å ha to jern gående..

Min samboer hat ofte lyst på vafler, men siden vi ikke har vaffeljern, blir det dårlig med vafler. Han hadde nok virkelig satt pris på et jern! :)

Ja takk,ønsker meget nytt vaffeljern. _Det jeg har nå er mer firkanta vafler som ikke blir skikkelig stekt på midten. Ja til storhjerter <3

Har et Wilfa vaffeljern fra før, men foreldrene mine trenger et til hytta. Siden jeg gjerne har lyst til å spise vafler der også melder jeg meg på trekningen.

Det søte liv er kjekt å ha,
når vi skal bake kake.
Gjærbakst, smoothie, karamell
eller creme brulee?

Oppskrifter på alt du vil ha,
Det søte liv du finner fram då
Godt og sunt, ja alt du vil ha
Sjølv vaffeljarn frå Wilfa✌️
(Melodi "Du kjære lille snickerbo")

Ynskjar meg sjølvsagt vaffeljarn

Ååh! Vi er en vaffelelskende familie! Store som små, men vaffeljernet mitt har vel sett bedre dager... Litt sliten..! :D

Å jaaaa ønsker meg veldig et vaffeljern til hytta. Kjøpte et brukt nettopp, men da jeg skulle teste det, ble jeg veldig skuffet for det var bare plagsomt så det ble dårlige greier... Krysser fingre da;-)

Jeg hadde et slikt jern før, men eksen min ødela det da han skulle låne det en gang :( Jeg som elsket vaffeljernet mitt forlangte at han gikk ut og kjøpte et nytt som var makent. Det han gjorde var å kjøpe et dårligere jern som så vidt fungerer :( Så å vinne et nytt hadde vært perfekt. Så kan jeg sende det dårlige på dynga etter eksen :)

Det hadde vært supert å vinne dette, for et nytt vaffeljern trengs, sånn at jeg og kjæresten kan spise vaffler OFTE!!! ^^

Hei såg deg på god morgen Norge i dag! Kaken din såg kjempe deilig ut og jeg elsker marsipan! Gleder meg til å bake den! Vaffel jern er noe jeg absolutt burde invistert i men som jeg aldri tar meg råd til. Kanskje lykken min et her? Mine to jenter hadde hvertfall blitt super glad! :)

Ja, takk vil veldig gjerne vinne! Her i huset har vi ikke vaffeljern noe som er svært savnet

Elevene mine elsker vafler, hadde vært hyggelig å overraske klassen min med vafler en dag :)

Dette vaffeljernet hadde gjort seg når storfamilien samles og alle vil ha mammas/mommos vafler. Vafler med smørgraut, mølsgraut eller hjemmelaget jordbærsylte smaker himmelsk!

Har hørt mye bra om dette vaffeljernet, og det ville nok blitt godt mottat her hjemme :) Jeg er ei 16 år gammel jente som elsker å bake, men må begrense meg litt pga. tidligere operasjoner. Har hatt kreft, og har en veldig sjelden sykdom, blir derfor fort sliten når jeg har mye skolearbeid i tillegg. Ville derfor vært gøy med et nytt vaffeljern, vafler er jo så lettvinte å lage og tar ikke mye energi :-D Har prøvd ut mange av oppskriftene dine, og alle har vært vellykket! Takk for at du deler oppskrifter og bilder av så mye flott, blir glad om du fortsetter! :)

kunne tenkt meg et vaffelhjern så jeg kan lage vafler på ondag

Ja takk

Æ elske vafle men har ikke nokka vaffeljern. Hadde vært fint å ha et vaffeljern.... For tenk! Om æ hadde hadd et vaffeljern så hadde æ kunne lagd vafle! Som æ elske! Heihopp!

vaffler er alltid godt. her i huset har vi slitt ut en del vaffeljern. hadde passet bra med et nytt nå, da det gamle har sagt ifra ", nå legger jeg snart helt av. ". att vaffler er bra synes jo på forme <3

Midt i blinken! Skal man spise vafler på vaffeldagen så må man ha vaffeljern!
Vil gjerne vinne

Ja takk! Trenger et vaffeljern når jeg skal flytte ut om et par måneder

Ønsker meg veldig ett vaffeljern da jeg bor i spania og gjerne vil servere vafler til spanjolene

Kjempejern! D får 6 hjerter fra meg! Absolutt i stil med denne supre bloggen, som har gitt meg mange gode smaksopplevelser!

Kjempejern! D får 6 hjerter fra meg! Absolutt i stil med denne supre bloggen, som har gitt meg mange gode smaksopplevelser!

Vi trenger et vaffeljern på sykehjemmet der jeg jobber. Da kan jeg steke vafler til kos og hygge for beboerne.

Å, det hadde vert supert med nytt vaffeljern.....vaffler med rømme og heimelaga ripsgelè......det er godt det :-)

beste vaffeljernet jeg har prøvd! Blir kjempegode vafler
Kunne veldig gjerne tenkt meg et

Hadde blitt så glad om jeg hadde vunnet dette. Det nye vaffeljernet mitt tok fyr her om dagen. Så det ble ingen vafler på oss :( jeg krysser fingrene <3

Det hadde vært supert med et nytt vaffeljern. Elsker å kose oss med vafler:) Mitt har begynt å skalle av..

Et skikkelig vaffeljern hadde vært perfekt, vi har vafler minst en gang i mnd og jeg inviterer gjerne til åpent hus på vaffeldagen men i år er vi dessverre ikke hjemme da så må ta det igjen neste år

For en flott gave! Skulle gjerne ha vunnet et vaffeljern. Har ikke hatt det på flere år, og barna etterlyser ett slik de selv kan lage vafler :) Blir spennende å se hvem som blir den heldige vinneren!

Dette hadde vært en flott bursdagspresang, kjekt å fylle året på selveste vaffeldagen

Å tenk å ha eit skikkeleg vaffelkakejern då <3 Mitt er gamalt og velbrukt,og det er eit med fira firkanter i og ikkje hjerter........:(

passe glad i bloggen din og passe glad i vafler så nytt vaffeljern og surmelksvafler hadde vært perfekt når jeg kommer hjem til påske!<3

Vaffeldagen er for meg en av de beste dagene i året for da har jeg bursdag! Vafler er noe av det beste jeg vet og jeg spiser det alltid på bursdagen min sammen med familien :) Dessverre er vårt gamle vaffeljern ganske utlitt etter flere bursdager med hardt arbeid, derfor håper jeg veldig på et nytt et! Håper jeg vinner (liten sjans men verdt et forsøk)

Hei
Jeg prøver lykken :-) Ønsker meg masse :-)
God Påske!

Ja takk, hadde absolutt ikke vært feil å fått dette som sitt første vaffeljern! :D

Alle hjerter banker, alle hjerter banker, vaffelhjerter banker ei......... Men hjertet mitt banker for vafler❤️

Ønsker meg nytt vaffeljern - det jeg har steiker alt for små hjerter :-D

Takk for mange supre oppskrifter.

Jeg inviterer hele nabolaget til vaffelfest til lørdag så det hadde passet meg perfekt:)
Resten av huset elsker alle variantene jeg lager, sunne og søte eller fargerike, må være kreativ med 4 unger i hus;) så takk for inspirerende blogg! Du er super flink!
Gla vaffel dag a;-))

Er nyinnflyttet til ein leilighet e leier. Mangler vaffeljern - så dette ville vært perfekt til påske!!

Trenger sårt et nytt gaffeljern. Mitt tok kvelden her om dagen. Så jeg krysser alt for å vinne et

Jeg lager vafler alt for sjelden, men mine påskegjester skal sannelig få servert det nå i påsken.Nam, nam vafler med rømme og bringebærsyltetøy.

Vafler er vel ein dei bakverka som aldri går av moten. Hadde vore kjekt og fått oppgradert utstyrsparken med eit flunkers nytt jarn :-)

Hoho, her manglet det ikke på kommentarer! :D Men jeg vil ikke være noe dårligere ;) tvi tvi! :D

Vil veldig gjerne vinne dette vaffelhjernet. Siden vi akkurat har flyttet, er det en ting vi mangler..og det er faktisk et vaffelhjern.

Eeelsker vafler, og har nettopp funnet den perfekte oppskriften.
Da gjenstår det perfekte jernet.
Kari

Lukten av vafler kan rett og slett være terapi! Skulle veldig gjerne hatt et nytt jern. Vil steke vafler til mine kjære ❤️

Samboerskapet røyk, det var hans vaffeljern, så nå sitter vesla og jeg igjen uten vaffeljern! Krise!!! Hadde vært lykken å vinne et nytt jern, vi elsker alt fra havrevafler til rømmevafler! ;)

Samboerskapet røyk, det var hans vaffeljern, så nå sitter vesla og jeg igjen uten vaffeljern! Krise!!! Hadde vært lykken å vinne et nytt jern, vi elsker alt fra havrevafler til rømmevafler! ;)

Jeg øøøøøønsker meg et slikt vaffeljern!! Lover å sende alle over her en smaksprøve i posten om jeg vinner!! :D

Jeg og studentkollektivet krysser hermed alle fingre for at neste store begivenhet i huset kan bli en heidundrandes vaffelfest! Tvi tvi!

Åååå, ødela det forrige vaffeljernet mitt etter at det hadde gitt meg mange års trofast tjeneste... :-(
Gjett om jeg savner det.

besøk hos Wenche ledet meg til denne herlige siden, mye godt å plukke ut herifra. Vil gjerne gi en vaffeljern til yngste sønnen og hans sambo som venter sitt første barn

Ønsker meg virkelig ! :) lager en del vafler, og vaffeljernet mitt begynner vel å synge på siste verset.. krysser fingrene ! :)

Å, det hadde vært perfekt med dette vaffeljernet! Ungene elsker vafler, og vaffeljernet kan ikke steke fort nok for de sultne små :) Så, ja takk!! :)

Steker mye vaffler nårr jeg får besøk og da spesielt til tantebarna mine! Å om jeg hadde fått meg ett nytt vaffel jærn som ikke brenner fast røra konstant.. ja da hadde jeg vært skjeleglad!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift